canım doktora gıtmelısın bıde diş macunu dene bendede sureklı oluyo diş macunu canı yakıyo ama acıya katlanıp sureklı fırcalıyorum kekık yutmadıgın surece bişey yapmazkizlar birsey sorcam, benim disetlerim iltihaplandi. en iyi gelen sey kekik suyu ile gargara yapmak. yanlz kekik suyu icmek hamilelikte iyi degil ama gargara hakkinda birsey bulamadim. iltihabi kurutmak icin antibiyotik kullanmak istemiyorum. oyyy bilgisi olan var miiii?
banada gec dollenme dedıler canım gunde 1 tane muz ye ve bol su ıc 2 gun ıcınde fark acıyo bebek gelişimde vucudunu fazla sıcakta bırakmaSlm kızlar doktordan geldim Bebeğimi göremedim geç döllenme olmuş kesesını gordum bebek bikac gune olusur dedi hucreler toplanmis kesenin icine 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarini dinleyelim dedi folik asit verdi bakalim nasil beklicem
oy doktora gitmeyi hic sevmiyorum. sismesinden ziyade iltihap olmus diye dusunuyorum. bende paradontoz var dacanım doktora gıtmelısın bıde diş macunu dene bendede sureklı oluyo diş macunu canı yakıyo ama acıya katlanıp sureklı fırcalıyorum kekık yutmadıgın surece bişey yapmaz
bi bakayim bulabilirsemBenim de 20 lik dişimin oradaki diş etim berbat ağrıyordu. Aloe veralı diş macunu iyi geliyormuş 2 gündür kullanıyorum rahatlattı biraz. Tavsiye ederim
Allah diş rahatsızlıgını dusmanımın basına vermesın helede hamıleyken hıc vermesın benımde 20 lık dişim yandan kırıldı heran agrı yapcak dıye yuregım agzıma :Soy doktora gitmeyi hic sevmiyorum. sismesinden ziyade iltihap olmus diye dusunuyorum. bende paradontoz var da
Canım ne oldu cikmadinmi bnm randevu 1 30 da bnde bekliyorum sen ne yaptıncanım sende mi başka doktora gittin? bende bugun kendi doktoruma gidicem.ilginç olan benim doktorum çift keseyide hatta keselerin içindeki keseleride gördu.bakalım 1 saat sonra ögrenicem son durumu ama çok heyecanlıyım.inşallah yavrularımın ikiside benimledir.
Tünaydinn güzel annişler disimi fircalamak kadar izdirap verici birsey yok öğürmekten bitirio :)) Kolonyali peceteyi burnuma tikiyarak bulasik yerliorum yakinda kafa yapicakAllah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Biliyorum canım oğlumda da hic belirtim yoktu bunda sabah ve aksam bulantı geliyor ama sadece bulantı bakalım çarşamba günü gorucrm nasip olursa kalp atışını duymadım hic sadece attığını gösterdi Dr inşallah bu sefer duyarim pitpitlarikorkma canım bende hafıf bulantılar yasıyorum bı kere cıkardım sımdıye kadar herkezde bır olmuyo
ınsallah canım ben 2 kere duydum ama sureklı duymak ıstıyorum gecmıyo sankı zamanBiliyorum canım oğlumda da hic belirtim yoktu bunda sabah ve aksam bulantı geliyor ama sadece bulantı bakalım çarşamba günü gorucrm nasip olursa kalp atışını duymadım hic sadece attığını gösterdi Dr inşallah bu sefer duyarim pitpitlari
hahhaa kahkaha attım kız Allah senı ne yapmasın kolonyayla kafa yapcanTünaydinn güzel annişler disimi fircalamak kadar izdirap verici birsey yok öğürmekten bitirio :)) Kolonyali peceteyi burnuma tikiyarak bulasik yerliorum yakinda kafa yapicakAllah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Benim gun icinde sabah ve gece oluyor. Günde 2 kez tutuyor bulanti şiddetli bi şekilde. ama istifra edemiyorum. Bugünse sabah baslayan bulanti hala geçmediKızlar mide bulantıları çok kotu ne yemek yiyorum ne yemek yapabiliyorum çıkartamıyorum da oluyorum resmen anlamıyorum ya çok şiddetli oluyor ya hic olmuyor mesela bugün hic olmadı bu durumu yasayan varmi
Benimkide 25 mayista, ya ben napayimbenim randveum da 18 mayista nasil beklicem hic bilmiyorum
Kızlar Günaydın. . Ben hamilelikte önce çay içerim ama şimdi nefret ettim. Oğlumdada böyle olmuştum. Caydan tiksinme gelmisti. Var mı benim gibi olan?
meraba tatlım diş etleri için adaçayını okumustum bende ibrahim saracoğlunun bi kürü ama yutmuyosun sadece çalkalıyorsun cok iyi geldi benim diş etlerime ama bogazıma götüremedim midem bulandığından bi dene istersen yutmadıgın için zararıda yok doktora sormustumkizlar birsey sorcam, benim disetlerim iltihaplandi. en iyi gelen sey kekik suyu ile gargara yapmak. yanlz kekik suyu icmek hamilelikte iyi degil ama gargara hakkinda birsey bulamadim. iltihabi kurutmak icin antibiyotik kullanmak istemiyorum. oyyy bilgisi olan var miiii?
BENDE AYNI DURUMDAYIM CANIM İLK YUDUMDA MİDEM ALT ÜST OLUYOR.. HALBUKİ ÇOK SEVERİM ÇAYI ŞİMDİ KOKUSUNA BİLE KATLANAMIYORUMgeçen bir arkdşmla knuşuyodm bn çaydan tiksinmiştim sanada oldumu dedi bnde yok dedim ilk değilsin yani bnde başka şeyleri görünce midem bulanıyor normal yani:)
hahhaa kahkaha attım kız Allah senı ne yapmasın kolonyayla kafa yapcanben cok sukur o kadar hassas deılım kokulara sanırım ıkı gebelıgın arasında 2 ay oldugu ıcın vucudum alıstı gebelıge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?