oyy diş deme bana ben artık diş macunu olmadan fırcalıyorum arada bir de gargara yapıyorum yoksa öğür öğür ölüyorum içim dısıma cıkıyo bide feci kilo verdim kızlar açım hayatımda bu kadar aç oldugumu hatırlamıyorumTünaydinn güzel annişler disimi fircalamak kadar izdirap verici birsey yok öğürmekten bitirio :)) Kolonyali peceteyi burnuma tikiyarak bulasik yerliorum yakinda kafa yapicakAllah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Benimde kokusuna tahamül edemediğim çok şey var çok hassaslaştım ama yapçak birşey yokBENDE AYNI DURUMDAYIM CANIM İLK YUDUMDA MİDEM ALT ÜST OLUYOR.. HALBUKİ ÇOK SEVERİM ÇAYI ŞİMDİ KOKUSUNA BİLE KATLANAMIYORUM
Ben gittiğimde bana gore 6+1 ama Dr gore 6+2 idi attığını gösterdi ama dinletmesi belki de cihazdan bu sefer farklı bi Dr gideceğim inşallah bu sefer duyarim pitpitlariınsallah canım ben 2 kere duydum ama sureklı duymak ıstıyorum gecmıyo sankı zaman
Daha erken canım genelde 6.haftadan sonra başlıyor diye biliyorumkızlar bulantılarınız kacıncı haftada başladı. maşallah bende tık yok ne bulsam yiyorum
kızlar bulantılarınız kacıncı haftada başladı. maşallah bende tık yok ne bulsam yiyorum
yok canım ben kaybettım aralıkta bebegımı 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı doktor 4 ay korun dedı ben dayanamadım 2 ay korundumTatlımmmm:) iki ay mı var :) ne güzel:) gerçi sağlıklı olmadığını söyleyenler de var, emzirme ve rahmin toplanması için ama ben de aralarında pek fark olmasını istemiyorum. bizim ilk. evleneli 8 ay oldu, minik de sürpriz yaptı. 1 yıl düşünmüyorduk açıkçası:) biz tanıştıktan 1 yıl içinde evlendik. o sebeple gezmek fln istiyorduk ama 3lü gezeriz artık inşallah:))) hamileliğin bazı belirtilerini yaşasam da şimdiden 2. düşünebilmek bile heyecan verici. annelik nasıl bir duyguysa varlığını öğrendiğimiz an dünyamız oluyor:) kucağımıza alıp kokusunu içimize çektiğimiz, sağlıkla hayırlı evlat olduğuna şükrettiğimiz günleri de görürüz inşallahhh:)
ınsallah canımBen gittiğimde bana gore 6+1 ama Dr gore 6+2 idi attığını gösterdi ama dinletmesi belki de cihazdan bu sefer farklı bi Dr gideceğim inşallah bu sefer duyarim pitpitlari
tam altıncı haftaya girdigimde baladı canım bulantılarkızlar bulantılarınız kacıncı haftada başladı. maşallah bende tık yok ne bulsam yiyorum
yok canım ben kaybettım aralıkta bebegımı 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı doktor 4 ay korun dedı ben dayanamadım 2 ay korundum
kızlar bulantılarınız kacıncı haftada başladı. maşallah bende tık yok ne bulsam yiyorum
aman bak deme öyle..ben de ynı cumleyı kurdum aksamında başladı kusmaalarım:kızlar bulantılarınız kacıncı haftada başladı. maşallah bende tık yok ne bulsam yiyorum
gecmis olsun cnm ya 5 aylik neden kaybettin acini desmek istemem amayok canım ben kaybettım aralıkta bebegımı 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı doktor 4 ay korun dedı ben dayanamadım 2 ay korundum
ayyy demeyim o zaman .. canım peki bulantın baslamadan iştahsızlık oldu mu ? bende çok iştahsızlık var ben zorla yiyorumaman bak deme öyle..ben de ynı cumleyı kurdum aksamında başladı kusmaalarım:((( 5.hafta sonunda başladı.
acmayindedeler SolAnahtari Evrem90 canlar size bir soru daha.. benim 5.hafta bitti. bugün olarak6.haftanın ilk günündeyiz ama hala 5 gösteriyor takvim anlamadım ben.. Sat 22 Mart bi hesaplasanız cok sevinirim
ayyy demeyim o zaman .. canım peki bulantın baslamadan iştahsızlık oldu mu ? bende çok iştahsızlık var ben zorla yiyorum
ayy heyecan yaptım ben daha keseyi görmedim yarın randevum var karından gözükür mü sence canımm ? :)5+1 den itibaren aslında 6 ya devrediyor:) yarın geçer muhtemelen kuzum :/ emin olamadım.
canım hayırlı olsun kac haftalıksınSlm kızlar doktordan geldim Bebeğimi göremedim geç döllenme olmuş kesesını gordum bebek bikac gune olusur dedi hucreler toplanmis kesenin icine 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarini dinleyelim dedi folik asit verdi bakalim nasil beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?