ben 6+3 te duydum canım kalp atısını ınsallah sende duyarsın aradan 10 gun gecmıs keseyı gordugun buyuk ıhtımal duyarsınkızlr ılk randevum 17 nısan cuma gunuydu.kesını gorduk hersey normal dedı.kalp arısı ıcın bır hafta sonra gel demıstı ve gebelıkte rutın yapılan butun testlerıde yaptırmıstı.sonuclar ıkıgun sonra cıkıcak denmıstı muayeneyede bır hafta sonra gel dıyınce bende calıstgım ıcın ıkısıne bır gıderım demıstım ama hala fırset bulupta gıdemedım.artık dayanamıyorum kalp atısı ıcın gıtmek ıstıyorum bugunle sanırım 6+3 oldu .yarın gıtsemmı nedersınız elım bos donmek ıstemıyorum.hala aılelerımıze soylemedık
Ayy çok ii olur yaa özele sordum 295 tl dedi 300 ya ni çok deilmi??eger devlette yaptirabiliyosam orda yaptıralimdahiliye diye bılıyorum canım ama dur doktor arkadas vardı bıde ona soram
Ay cok iyi bilirim bende tas dokmustum morfin verdikleri halde hastaneyi inletmistim yerimde duramiyordum gecende idrarimda bende kum gordum gibi oldu bende cok korkuyorum ya insallah bidaha tekrarlamaz tarifi yok o sancinin.kızlar saglık ocagından tahlıl sonuclarımı aldım herseyım cok ıyıymıs guatr karacıger bobrek kolestrol sadece ıdrarımda kan cıktı kum yokmus buyuk ıhtımal bobregımde bı yerde taş varmıs urolojıye gorunmemı soyledı doktor ınsallah taş yerınden kıpırdamaz cunku hayatımda yasadıgım en buyuk acıydı bayıltın benı dıye bagırıyodum bayıltcak kadar ıgne yapmıslardı sedyede kalmıstım yıgılıp sımdı bıde bebek var hıc bısede yapamazlar :S cok korkuyorum
canım çıktım geldim.bebeklerimden birinin maşallah kalbi gumbur gumbur atıyor :) digerinin cılızda olsa atıyor.sesi dışarı gelmedi ama ekrandan da gösterdi doktorum attıgını.kese boş degil hatta kalp atışıda var.ama biraz zayıfCanım ne oldu cikmadinmi bnm randevu 1 30 da bnde bekliyorum sen ne yaptın
yaparlar canım sımdı devlet hamılelere mecbur bakıyo ssk olmasa bıle ucret alamıyo ozel acillerde ucret alamıyo hamıleden ben ıkı defa parol serum yedım medıcalde hamıle oldugum ıcın alamadılar arkadasım hamıle deıl ondan 28 lıramı ne aldılar acılde agrı kesıcı ıgneye hamılelegınAyy çok ii olur yaa özele sordum 295 tl dedi 300 ya ni çok deilmi??eger devlette yaptirabiliyosam orda yaptıralim
ayyy canım çok sevindim :) seninkilerde mi ikiz? bilmiyordum. benim ikizlerin kalbide bir yavrumun çok guzel atıyor digger yavrumun derinden geliyor dedi doctor. senini duyamadık ama ekranda pıt pıt diye bir hareket oldugunu gösterdi.inşallah tutunur yavrum annesine. senin adına çok sevindim canım :)İkizlerimin kalpleri atiyo maşallah subhanallah
Tavsiyeni dinlicem canm moralim bozulmadi degil yanibanada gec dollenme dedıler canım gunde 1 tane muz ye ve bol su ıc 2 gun ıcınde fark acıyo bebek gelişimde vucudunu fazla sıcakta bırakma
6+4 haftalik canmcanım hayırlı olsun kac haftalıksın
aynen canım dusun dogum sancısı ondan kolayAy cok iyi bilirim bende tas dokmustum morfin verdikleri halde hastaneyi inletmistim yerimde duramiyordum gecende idrarimda bende kum gordum gibi oldu bende cok korkuyorum ya insallah bidaha tekrarlamaz tarifi yok o sancinin.
canım seninkilerde ikizdi degil mi? sen duydun mu kalp atışlarını yavrularının?cnm kadın doğumcu ister o testleri bence acaba dahiliye isteyebilir mi bilmiyorum
yaparlar canım sımdı devlet hamılelere mecbur bakıyo ssk olmasa bıle ucret alamıyo ozel acillerde ucret alamıyo hamıleden ben ıkı defa parol serum yedım medıcalde hamıle oldugum ıcın alamadılar arkadasım hamıle deıl ondan 28 lıramı ne aldılar acılde agrı kesıcı ıgneye hamılelegınavantajları
ok hıc bozma moralını kuzum elektırıklı battanıye felan kullanıyosan dırek kaldır onun bebegın suyunu kuruttugunu dusunuyorum ben kullanıyodum hemen kaldırdım bol su muz 4 mm olan kese ıkı gun sonra 11 mm e cıktı aradakı farka bakTavsiyeni dinlicem canm moralim bozulmadi degil yani
Benim kese 10 mm ydiy
ok hıc bozma moralını kuzum elektırıklı battanıye felan kullanıyosan dırek kaldır onun bebegın suyunu kuruttugunu dusunuyorum ben kullanıyodum hemen kaldırdım bol su muz 4 mm olan kese ıkı gun sonra 11 mm e cıktı aradakı farka bak
benim sarı akıntım yumurtalama dönemimden beri hiç bitmedi canım.hala devam hiç panic yapma..Kızlar selam sizde de akıntı oluyor mu ? Sarı gibi rengi. Cok ayakta durdum da panikledim.
oo gorunur canım o bu ara korkma sen hıc ıcını ferah tut muzu suyu eksık etme ha bıde yıyebılıyosan gunde 1 yumurta arayı kapatıyo hemenBenim kese 10 mm ydi
sarı akıntı bende hep var korkma.gunluk ıkı tane ara ped degıstırdıgım oluyor.Kızlar selam sizde de akıntı oluyor mu ? Sarı gibi rengi. Cok ayakta durdum da panikledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?