2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ne kusuru canm paylaşmak için burdayız. İnan hepimz sennle aynı durumdayız, eskiden yapabildiğimz hiçbişeyı yapamiyoruz, hiçbişeyi giyemiyoruz ve artık 9. Ayın sonuna geldik ve sıkıldık. Ama sürekli ağlayarak ve bu durumu aklimiza getirerek kalan 1 hafta we ya 3-5 günü kendimize zehir ederek geçirmemeliyiz. Sen az kaldi die, ve ya bebeğine kavustüğün ani hayal ederek kendini teselli et tatlm

Benmki ne ters cocuk yahu, normalde yerinde durmaz. Nst de gözüne işik tutulmus tavsancık gibi kala kalıyo :))
Ahaha :) Ne güzel işte :) Vallahi rutin NST'ye giriyorsan sıkıntı değil de biz hep extra acile gidip NST için 90 TL bayılıyoruz :) Hareket ediversin diye beyefendi :) Para takmadan oynamıyor

Söylediklerinn haricinde bi de ewde comelip kalkma hareketi yapabilirsn canm

Bazi doktorlarin pimpirikliliği de maymun etti bizi valla
Ben de 1 aya kadar once surekli endokrindeyim, seker yüzünden, şimdi sekerim falan kalmadi walla
GtmeSen de için rahat etmez bebege bişi olacak die, sen en iyisi bebeğin hatrına son iki kere daha katlan bu yorgunluğa gülom

Canım sen o etrafındakileri hiç dinleme. Sonuçta senin de dediğin gibi 40. haftayı doldurmuşsun. Bebeğin henüz doğmamış. Senin durumun keyfi bir durum değil sonuçta. Bebeğini de bu saatten sonra riske atacak değilsin. O etraftakiler ne derse desin.

Ben geldim . Bugün 20 dk da 2 tane sancim çıktı. Coook sevindim. Şimdide 10 dk da yoklayan hafif adet ağrısı gibi bisiler var ama hafif bakalım. Haftaya cuma önce suni denenecek. İnşallah cumaya kalmam kendi saçımla doğururum.

Ben trip yapmıyorum da kendi içime kapandım, ağlıyorum takıp bişeyleri dünden beri ama bugün daha iyiyim.. Sezeryan diyen bi doktorum olsa yok demiycek kadar yıldım 2 gün içinde.
Gazan mübarek olsun cnm, ohh aramıza hoşgeldin. Kontrolüm iyi geçti cnm sağol, 3250 gram olmuş Tosun Paşa. Rahatı iyi, suyu iyi, beklemeye devam, pffs...
Vay vayyy kaderdaslarim benim folik meltemcivil E Esmer54 @Basakfehmi hepimiz son dk dogurcaz herkesi dogurttuktan sonra ))
Galiba öyle olacak, geç değil de erken gelsin diye özel bi dua varsa söyleyin nolur
canımmmm bu ne güzel hikaye, maşallah darısı bize olsun saat gibi tıkır tıkır işlemiş süreç, ne mutlu size
yaa doğrasım geldi arkadaş
Ayy cok güzel bi hıkaye canm ya, allahım yarabbim bzlere de nasip etsin, tüm normal isteyen herkese...
Amin cnm normal doğumu başlatabilecek ne varsa yapmak istiyorum artık yetti
İyi bakalim yarın sorayım.
Sorarsan beni de etiketle dünürüm ben unutuyorum her seferinde sormayı.
E Esmer54 Pzt-salı iki gün bebeğin hareketsizliğinden telaşa kapılmıştım ben burda, arkadaşlar bilir. Bugün ondan bahsedince doktora "Annenin hissiyatı da bizim için çok önemli, böyle bişey olursa bi daha ara ya da gel" dedi ve beni bugün nst'ye soktu yarım saat kadar kaldım sanıyorum, düzensiz kasılmalar çıktı, bir tanesi şiddetli ve uzun sürdü, en üst seviyede seyrediyordu, gelip eliyle yokladı karnımı, derin nefes alıp ver dedi bana, sonra yumuşadı karnım. 10 dakika daha bekletti cihazda, sonra yolladı eve. Düzensiz olduğu için önemsiz ve normal olduğunu söyledi.
KIZLAR bebek 3250 gram olmuş, hali vakti yerinde şükürler olsun.

Ahaha :) Ne güzel işte :) Vallahi rutin NST'ye giriyorsan sıkıntı değil de biz hep extra acile gidip NST için 90 TL bayılıyoruz :) Hareket ediversin diye beyefendi :) Para takmadan oynamıyor
Supermis,para takmadan oynamiyor demek,hahahaha

Canım insan öncelikle normal doğum olsun istiyor tabi ki ama doktorum bana bunları söyleseydi ben tercihimi beklememekten yana kullanırdım. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Desinler valla artik biri bisey derse keyfi giriyorum dicem o zaman bisey diyemezler belki

Ben kızımı dört günlükken başlamıştım yıkamaya haftasına göbeği düşmüştü 40 çıkana kadar hergün yıkadık sonra gün aşırı nette bir araştır istersen yıkanma olayını annem bizi hep yıkamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…