Ayh adına çok sevindim darısı başıma inş canım ya nolur bana da dua et benim ki kendi gelsinkızlar 40+2 deyim. dun gece nişanım geldi nıhayet... dun geceden beri hafif sağ kasığımda ağrılar basladı. sabah doktora gittim, 2 parmak açılmam varmış, sancılar dayanılmayacak şiddette olmadıgı ıcın ben evde cekmek ıstedım, sancılar sıklaşırsa veya suyun gelirse hemen gel dedi.. çok şukur kızım kendiliğinden gelecek insallah, yoksa pazartesi suni sancı vereceklerdi, benim gibi bekleyen tum arkadasların Allah yardımcısı olsun, Insallah tum bebişler sağlıklı bi şekilde gelir...
selam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız
saolasın canım profılıme koydum kızımın resmını cok sınırlıyız baksana
Tipe bak ya anası gibi atarlı :)saolasın canım profılıme koydum kızımın resmını cok sınırlıyız baksana
Hayirlisi olsun meltemcim,aciklik varmi diye muayene etmiyor mu doktorun
Yani hiçbir belirti olmaması beni tedirgin ediyor sizleride takip ediyorum sürekli acaba bebeği doğan varmı benle günlerde olup, çok stresliyim açıkçası ya 40dolarda hala bişeyler olmassa diye
Her konusmamzda ne zmn geliyr cimcime diyr 29 en son diyrm annemde ankaraya gdick yegeninin ceyizini gotrcklr aman pazara kadar dogrma diyrlrAyy yazık :)) benm esimin kardeşi de aydında tıp okuyo, o da haber bekliyo gelmek için :))
Hadi ya kanala inmemiş mi? Senin kızda ne inatçı çıktı.
Hiç belli olmaz canım. Daha günün var. Kanala da iner. Canını sıkma. Inmezse de sorun değil. Hakkında hayırlısı olsun. İyi düşün iyi olsun. İlla normal doğum diye diretmenin bir anlamı yok tabi. Senin ve bebeğin için ne iyi ise o olsun canım.
Tedirgin olma canım. Stres olumsuz etkiliyor herşeyi
Rahat olmak lazım. Herşey olacağına varıyor.
Dediğini denedim. Yapabildim. Ama dün doktorum kanala inmiş dedi. Anlamadım ben bu işi.
Walla cok rahat yapiyorum Üstüne bi de amuda bile kalkabilirim :))meltemcivil eğer bebeğinin kanala inip inmediğini anlamak istiyorsan şunu dene
sırtını duvara dayayıp düz bir şekilde yere otur. sırtın duvarda dik olsun ve bacaklarını yere paralel uzat. bir ayağını diğer ayağının üzerine koymaya çalış. eğer koyabiliyorsan kanala inmemiş, vakti var. eğer bir ayağını diğerinin üzerine koyamıyorsan kanala inmiş ya da çok yakın demek oluyor
Ins gelirlrde bizde bi oh cekerzHamile olmak ne zormus valla yaa tukendik bittik bi gelseler artik
Sezaryan olan arkadaslar sutum gelmiyor. Gogsumun ucu cok cikmiyorda tutamiyor cocuk. Sutunuzu neyle arttirdiniz napmaliyim
Bende bebeğimin çıkısını izlemek isterdim doğrusu mükemmel bir anı sezeryan olacak büyük ihtimalle spinalin riskini göze alamıyorum neyse onlar sağlıklı olsunda biz ölene kadar kucağımızda etrafımızda olsunlar delikanlı olduğunu ilk askını göreyim of ya bu ara cok değişik duygularım bazen de acayip yalnız hissediyorum
Kantoron yağı göğüs ucu ve bebek pişiği için..
Zeytinyağı ile yapılıyor çok iyi geliyor
Canım spinal olup rahat olan çok kişi var ama minik ihtimal felç riski var omurilikten ötürü doktor basagrısı daha yaygın bi yan etki dedi ams kimse garanti veremez deyince tırstım ondan ailemde tırstı istemiyor ama bebeğini önce görmek harika bişeydir eminim3. gün inmişti benim petibör ve mamsel still tea ile yazmıştım buraya birde galactago diye bir bitkisel damla var kullanan herkees memnun onu deneyeceğim bende süt akışını hızlandırıyormuş. ben pompa ile sağdım sürekli. pompayı dene benim ucum vardı ama ucu olmayanın bile ucunu çıkartır
Spinal riski derken? ben oldum çooooook rahattı bebeğimi ilk ben gördüm dokundum ve hiç bi şikayetim olmadı baş ağrısı bel ağrısı vs vs 2. günde taburcu oldum 3. gün otobüsle bebeğimi görmeye gittim 12 gün boyuncada hergün gittim geldim. genel anestezi olsa daha toparlamazdım. birde bebek genel anestezide ilaçdan baya etkileniyor
Medela elektrikli tekli var gayet begendim 1-2 kez kullandm şimdiye kdr ama çalışırken çok lazım olcak
Çok sevindimmm cnm Allahın izniyle ptesi güzel hbrlerini bekliyoruzz
Yok cnm ben değildim pınarın konuştuğu, ben nuk damaklı almıştım sootie alamadım snalpazara güvenemedimemzik vermedim daha hiç
Canım daha 40. haftayı doldurmadın ki 41. haftayı doldurmana çok var. Badiş o vakitlere kalmadan gelir. Sen elinden geldiğincezonox gibi pozitif düşün. Bak onun ilk bebeği doğumda dönmüş bir de. Tabi ki en önemlisi ikinizin de sağlıklı olması.
Çözüm Pınarda ama gelmedi daha buralara :)@folik
Canım nicki nick ile bu konuyu konuşanlardan biri bendim. O jokerden oioi aldı diye hatırlıyorum. Emziğinin avent olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
@nicki nick canım doğru mu hatırlıyorum?
Sen bugun tam olarak kaç hafta + gündesin tatlım?Ayh adına çok sevindim darısı başıma inş canım ya nolur bana da dua et benim ki kendi gelsin
Her konusmamzda ne zmn geliyr cimcime diyr 29 en son diyrm annemde ankaraya gdick yegeninin ceyizini gotrcklr aman pazara kadar dogrma diyrlrelimde degil kizimla konusn diyrm
40+1 dim bugünSen bugun tam olarak kaç hafta + gündesin tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?