2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ayh adına çok sevindim darısı başıma inş canım ya nolur bana da dua et benim ki kendi gelsin

Yani hiçbir belirti olmaması beni tedirgin ediyor sizleride takip ediyorum sürekli acaba bebeği doğan varmı benle günlerde olup, çok stresliyim açıkçası ya 40dolarda hala bişeyler olmassa diye

Muhtemelen öyle olacak :) 40 dolacak ama bişi olmayacak :)
Bekleyip göreceğiz cnm, elimizden bişi gelmez.

Ayy yazık :)) benm esimin kardeşi de aydında tıp okuyo, o da haber bekliyo gelmek için :))
Her konusmamzda ne zmn geliyr cimcime diyr 29 en son diyrm annemde ankaraya gdick yegeninin ceyizini gotrcklr aman pazara kadar dogrma diyrlr elimde degil kizimla konusn diyrm

Amin canm evet, inatçı badiş sağlıklı olsun da her yolu kabul edeceğiz artık :)

Tedirgin olma canım. Stres olumsuz etkiliyor herşeyi
Rahat olmak lazım. Herşey olacağına varıyor.

Dediğini denedim. Yapabildim. Ama dün doktorum kanala inmiş dedi. Anlamadım ben bu işi.

canım şöyle anlatayım: Bebeğin çıkışa ne kadar yakın olduğuna göre “-3, -2, -1, 0, +1, +2, +3″ şeklinde tabir edilir doğum kanalı mesafesi.. bu numaralar baş seviyesinin yakınlığını işaret eder ve senin bebeğinin kafasının kaç sayı içeride olduğuda önemli. mesela +2 doğum kanalında derse 1 2 güne doğum gerçekleşebilir. benim şuan kanalda değil -3 bile değil ama eminim 1 2 güne girer kanala

bu arada ben ayağımı diğer ayağımın üzerine atamıyorum. pelvik kemikler izin vermiyor muhtemelen. ama kesinlikle kilodan değil. leblebi yutmuş solucan gibiyim çünkü

Walla cok rahat yapiyorum Üstüne bi de amuda bile kalkabilirim :))

Sezaryan olan arkadaslar sutum gelmiyor. Gogsumun ucu cok cikmiyorda tutamiyor cocuk. Sutunuzu neyle arttirdiniz napmaliyim

3. gün inmişti benim petibör ve mamsel still tea ile yazmıştım buraya birde galactago diye bir bitkisel damla var kullanan herkees memnun onu deneyeceğim bende süt akışını hızlandırıyormuş. ben pompa ile sağdım sürekli. pompayı dene benim ucum vardı ama ucu olmayanın bile ucunu çıkartır

Spinal riski derken? ben oldum çooooook rahattı bebeğimi ilk ben gördüm dokundum ve hiç bi şikayetim olmadı baş ağrısı bel ağrısı vs vs 2. günde taburcu oldum 3. gün otobüsle bebeğimi görmeye gittim 12 gün boyuncada hergün gittim geldim. genel anestezi olsa daha toparlamazdım. birde bebek genel anestezide ilaçdan baya etkileniyor

Canım spinal olup rahat olan çok kişi var ama minik ihtimal felç riski var omurilikten ötürü doktor basagrısı daha yaygın bi yan etki dedi ams kimse garanti veremez deyince tırstım ondan ailemde tırstı istemiyor ama bebeğini önce görmek harika bişeydir eminim

Bri pınarla bu konuyu baya detaylı konustu ama kimdi hatrlayamadim denizim :) sen değilmişsin demek ki.
Neyse minik kuzu napıyo, nasıl?

Evet niloş, olumlu düşüncem bugün itibariyle, badiş de beni üzmeyecek her zamanki gibi, kızıma güveniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…