ne yapsın kadın bebek ağlasa emzirecek neredeyse demekkiBen cok iyiyim agrilarim vs gecti,ogluma cok alistim ama sanki o beni cok ayird edemiyorkv ve gorumcem sagolsunlar bana cok yardimci oldular gorumcemden korkuyordum ama tam tersi oldu kvye acayip gicik oluyorum.oglumu odamizdan cikartmoyorum somdilik zaten bu ara emip uyuyor surekli.emzirirken gelip oturup tepemde izliyor,uyurken odaya gelip "Paşa"diye cigriniyor.cocuk adini Paşa sanacak yakinda.uyurken en ufak bir ses cikarsa deparda bekleyen atlet gibi odaya kosuyor bagira bagira seviyor kucaklayip duruyor,bizde esimle tam tersi pek kucaga almiyoruz ,her sesine kosmuyoruz kendi kendine takilmaya alissin istiyoruz.hic bebek gormemis ben sanki 10 bebek buyutmus gibiyim,esim sakinligime hayran.
Sadece yürürken, o da hafif hafif oluyo, oyle can acitici bişi yok yani :))
Yok canm illa alttan muayene gerekmiyo, benm dr usg ile bakarak kanalda değil dedi ıkı kontroldurHocanin birden oyle demesi beynimden sular doktu panik oldum cok tuhafti ya bebegin kanalda olup olmadigi illa alttan muayenemi olmali ultrasyonla anlasiliyormu ya ona gore yarin baska dr a gidecegim bi akil verin
canım bizedehep önden gidiyor dedin son haftalarda da bu bebk küçük olacak dedi ee şok olduk tabi ve doğuncada küçük oldu ama şimdi maşallahımız var kilo almaya başladık bebeğimde çok iyi çok fena olacak bu aralık bebekleriDoktor hep iri bebek deyip durmustu ama 38 haftalik 3.160 gram dogdu oglum cokda iri deil evet cok sukur atlattik. Senin bebegin nasil sen nasilsin ?
bieden gelecek bade bebek sürpriz yapacak annesine anne ben geldim diyecekEvet aynen, artık gelsin modunda oldugum için oek sallamadim, bi de ağri falan yok bende hala canm, adet sancisi gibi olan yok, o yüzden doğuma daha var die düşünüyorum.
linke tıklamamıştım, senin mesajını görünce merak edip baktım, bakmaz olaydımAyyyy midem bulandı.
Bu sıpa aynı anası gibi rahatına düşkün, ben uğrasamam simdi, gelin siz alin diyo heralde :)Badiş annesine bir anda ceee yapacak. :))
Tam 2 saat şartlama memeyi almazsa moralin bozulabilir diyelim 2 saatte almadı dmek ki daha acıkmamış oluyo o zmn, yarım saat 1 saat daha beklersin alır o zmnTeşekkürler canım.
Bana zaten en geç 2 saatte bir dediler. Uyuyorsa uyandır dediler. Daha sık da olabilirmiş.
İnş kalanlarin iyi geçer tatlim :))Evet bende cok hevesliydim normal yapicam die herkesin dogumu guzrl gecmeyebiliyor meltemcim benimki zor gecti buyuzden pismanim normal yaptigima etkilemek icin yazmadim oyle kac aydir burda dertlesiyoruz dusundugumu paylastim
Canım ne güzel anlatıyorsun , okudukça sabırsızlığım artıyorfolik ay burcu duyguları yöneten burcumuz cnm annem aşırı ilgilidir astrolojiye nerdeyse ilk gün doğum haritasını çıkaracaktı bebişin
Dün akşam Duru salonda beşikte yatarken film keyfi yapalım dedik o arada 1 saat olmuştu emeli baktım gözler cin gbi açılmış ağzı meme arıyor bende konuşuyorum kızla miden büyüyecek böyle, dudak tiryakisi mi oldun sen diye espriler yapıyom kv kp de kenarda gülüyolar o ara eşim geldi hemen aldı kucağına hadi hadi odaya dedi odaya geçtik. Bebegi tutmuş enseden memeye yaklaştırırken
' kap kızım, yakala kızım, em kızım" diye bastrdı gögsüme gülmekten emziremiyorum sallama çocuğun mamasını diyosahne o kdr komik ki bzimki kap kızım yakala kızım diye getirirken duru da ağzını açmış kocaman iki yana sallıyo başını yine memeyi kapmak için baba- kız bitirdiler beni
Happy meal gibi takılıyorum valla şimdi de brunch yapıyo hanfendi ağzında oynatıyo keyif yapıyo büyüdükçe keşfediyolarÜ
Canım allah yardımcin olsun.Yarın 9 sezeryan Allah hayırlısını versin
yine mi yaa, kız senden önce ben doğurcam az kaldıhayırlısı olsun canim saglikla gelsinlerde gerisini bosver
Ben bugün yine doktor doktor geziyorum tahliller iyi ciknadi ertelenebilir yine)
grip tam gecmedi canim doktordayim tahlil yaptirdim kadin dogum doktoruna gostericem erteleyebilir yine
huu, neler duyuyorum. araştırmak lazımKızlar face de normal Doğumu kolaylaştırmak ve rahim açılmasını Sağlamak için Çubuk tarçını kaynatıp günde 3-4 bardak için diyolar. Uygulayan Akşama doğuma gitmiş :) napsak uygulasak mı
kızlar yavaş yavaş dökülüyosunuz bakıyorumBana da pilates hocam, kuru kayısıyı, çubuk tarçını, karanfili, az bir şeker ile kaynatıp günde 1 su bardağı içmemizi tavsiye etti. Hem doğumun kolay olmasını hem de süt artışını sağlıyormuş.
hayırlısı olsun cnm, inşallah kolay bi doğum olur.Yarın 9 sezeryan Allah hayırlısını versin
enemmm, bnmkini de çıkarsın doğum olunca saatiyle söylerim sanafolik ay burcu duyguları yöneten burcumuz cnm annem aşırı ilgilidir astrolojiye nerdeyse ilk gün doğum haritasını çıkaracaktı bebişin
canım bu ağrı dahabaşlangıç ağrısı marım daha ivme kazanıp artmaz çatı kemiği ağrısı fena oluyorSadece yürürken, o da hafif hafif oluyo, oyle can acitici bişi yok yani :))
Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Senin normal olmayacak mıydı?Yarın 9 sezeryan Allah hayırlısını versin
Ay burcunu ilk defa duydum ben de.folik ay burcu duyguları yöneten burcumuz cnm annem aşırı ilgilidir astrolojiye nerdeyse ilk gün doğum haritasını çıkaracaktı bebişin
Dün akşam Duru salonda beşikte yatarken film keyfi yapalım dedik o arada 1 saat olmuştu emeli baktım gözler cin gbi açılmış ağzı meme arıyor bende konuşuyorum kızla miden büyüyecek böyle, dudak tiryakisi mi oldun sen diye espriler yapıyom kv kp de kenarda gülüyolar o ara eşim geldi hemen aldı kucağına hadi hadi odaya dedi odaya geçtik. Bebegi tutmuş enseden memeye yaklaştırırken
' kap kızım, yakala kızım, em kızım" diye bastrdı gögsüme gülmekten emziremiyorum sallama çocuğun mamasını diyosahne o kdr komik ki bzimki kap kızım yakala kızım diye getirirken duru da ağzını açmış kocaman iki yana sallıyo başını yine memeyi kapmak için baba- kız bitirdiler beni
Happy meal gibi takılıyorum valla şimdi de brunch yapıyo hanfendi ağzında oynatıyo keyif yapıyo büyüdükçe keşfediyolarÜ
doğum sonrası sendrom daha çabuk geçiyor korkmaHayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Senin normal olmayacak mıydı?
Ay burcunu ilk defa duydum ben de.
Akşam iyi eğlenmişsiniz, ne güzel.
Ben doğumdan değil de, doğum sonrası lohusa sendromundan tırsıyorum.
GöZun aydın tatlim :))Kızlar ben doğurdum :))
Valla.ben kendim yapiyorum yaptiramm kimseye daral gelir neyse yarin saat 11 bucukta minnakla bulusacagiz 8 30 da yatis basliyorBende erkek dr istemiyorum zaten bayandan bile sıkılıyoruz şimdiden düşünüyorum haftaya doğum var ağdamı yine kendimmi yapsam yaptırsammı kendim iyi temizleyemiyorum ama işte altı açmak
Haberler yarin 11 30 da minnakla buluscazHayirlisi cnm ya haberlerni bekliyrz
Kuzucum yarin 11 30 da dogum sezeryan bu dr da aynini dedi bizde riske atmak istemedikHayırlısı arkadaşım , Allah sağ salim kavuştursun Efe'ne :) haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?