2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ay aman ha :) ben almanyadayim 17sinde kv trden gelecek.. diyordum gelene kadar toparlanirim diye ama galiba bebek babannesini bekliyor.
Bugun karnimda coooook hafif adet agrsi var umarim bu bi isarettir :)
Hadi bakalım. Hayırlısı olsun canım.

Sadece yürürken, o da hafif hafif oluyo, oyle can acitici bişi yok yani :))
Bende çatı ağrısı hiç olmadı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

aynen haklisin. sacmaladim. ruyamda bile dirmadan doguruyorum
Bundan sonra seni pozitif etkiliyecek şeyleri oku. Kendini olumlu yönde motive et canım. Sana kolay bir doğum diliyorum.

cakil45 sen de doğum yapmışsın. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.

40+4 sezeryan oldum cnm kordon dolanmis o yuzden inmemis kafasi daha beklemrk istememisti doktorum
Kordonun dolandığı ne zaman belli oldu? Neyse hayırlısı ile atlatmışsın ya, önemli olan o. Sağlıkla büyüt bebeğini canım.

linke tıklamamıştım, senin mesajını görünce merak edip baktım, bakmaz olaydım
Çok merak iyi değildir.

Tam 2 saat şartlama memeyi almazsa moralin bozulabilir diyelim 2 saatte almadı dmek ki daha acıkmamış oluyo o zmn, yarım saat 1 saat daha beklersin alır o zmn
Tamam canım. Çok teşekkürler. Doğumdan sonra siz tecrübeli annelere bol bol sorumuz olacak.

aynen...insallah hepimiz mutlu, saglikli ve keskesiz dogumlar yasariz

Canım ne güzel anlatıyorsun , okudukça sabırsızlığım artıyor
İnşallah kim bilir ne güzel hikayeleriniz olcak paylaşcaz burda

O sendrom oluyo aşırı bi duygusallık fln ama geçiyo cnm takma kafana zamanla düzenin de oturuyo zaten

Ben yaşadığım şeyleri yazıyorum belki bi faydası olur diyebnm mesela çok moralim bozulmuştu 2 saatte memeyi almamıştı 10 dk kan ter içinde kaldık niye almıyo istemiyo mu beceremiyo muyum diye üzüldüm. Çok farklı bir psikolojiye giriyosun hormonlar tavan zaten sonra bebek hemşiresi dedi acıkmamış annesi az bırak bak nasıl alcak sonr diye gerçekten öyle oldu yarım saat 40 dk sonra anında tuttu

Sağol canım değiştirmiyim ben hiç ozaman. Süt için de ondanmidir bilemem ama hurma kuru kayısı ve kuru beyaz dutu çok tuketiyorum canım sende bir dene istersen bebeği de sık emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…