- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Hadi bakalım. Hayırlısı olsun canım.Ay aman ha :) ben almanyadayim 17sinde kv trden gelecek.. diyordum gelene kadar toparlanirim diye ama galiba bebek babannesini bekliyor.
Bugun karnimda coooook hafif adet agrsi var umarim bu bi isarettir :)
Bende çatı ağrısı hiç olmadı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Sadece yürürken, o da hafif hafif oluyo, oyle can acitici bişi yok yani :))
Bundan sonra seni pozitif etkiliyecek şeyleri oku. Kendini olumlu yönde motive et canım. Sana kolay bir doğum diliyorum.aynen haklisin. sacmaladim. ruyamda bile dirmadan doguruyorum
ayyy ne güzel yaa, inşallah her şey yolunda gider ve çok güzel olur cnm.Valla.ben kendim yapiyorum yaptiramm kimseye daral gelir neyse yarin saat 11 bucukta minnakla bulusacagiz 8 30 da yatis basliyor
Aaaaaaa efe keremmmm geliyormuuuuuuHaberler yarin 11 30 da minnakla buluscazbu dr da ayni seyi dedigi icin sezeeyan olcaz yarin kendi dr umuzda heyecan yaptim panikledim
canım doktora bıraktım artık o da sezeryan dedi benimde içime cok sinmedi ama risk alamadım kanala girmesi zor bana bırakırsan sezeryan dedi ok dedimHayırlı olsun canım neden sezeryana kadar verdin sanki normali bekliyordun yanlış mi hatırlıyorum
Hayirlisi olsun gulcumYarın 9 sezeryan Allah hayırlısını versin
bir zamanlar bende vardım19 ARALIKTAN KAÇ KİŞİ KALDIK?gulsrht @Aylininannesi
Kordonun dolandığı ne zaman belli oldu? Neyse hayırlısı ile atlatmışsın ya, önemli olan o. Sağlıkla büyüt bebeğini canım.40+4 sezeryan oldum cnm kordon dolanmis o yuzden inmemis kafasi daha beklemrk istememisti doktorum
Çok merak iyi değildir.linke tıklamamıştım, senin mesajını görünce merak edip baktım, bakmaz olaydım
Tamam canım. Çok teşekkürler. Doğumdan sonra siz tecrübeli annelere bol bol sorumuz olacak.Tam 2 saat şartlama memeyi almazsa moralin bozulabilir diyelim 2 saatte almadı dmek ki daha acıkmamış oluyo o zmn, yarım saat 1 saat daha beklersin alır o zmn
harbi mikızlar ya ocak anneleri, doğum yapmaya başlamış şok oldum yaa orada da benim kızım gibi aceleci bebekler var demekki
evet cnm sen gittin, gül de gidiyobir zamanlar bende vardım
Hayırlısı olsun canım valla yapsınlar onlar yiyecek nede olsaValla.ben kendim yapiyorum yaptiramm kimseye daral gelir neyse yarin saat 11 bucukta minnakla bulusacagiz 8 30 da yatis basliyor
kız sen ne alemsinHayırlısı olsun canım valla yapsınlar onlar yiyecek nede olsa
Hadi hayirisi olsun cnm.. ben de dogurmak istjyorm artik yavvHaberler yarin 11 30 da minnakla buluscazbu dr da ayni seyi dedigi icin sezeeyan olcaz yarin kendi dr umuzda heyecan yaptim panikledim
aynen...insallah hepimiz mutlu, saglikli ve keskesiz dogumlar yasarizHadi bakalım. Hayırlısı olsun canım.
Bende çatı ağrısı hiç olmadı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Bundan sonra seni pozitif etkiliyecek şeyleri oku. Kendini olumlu yönde motive et canım. Sana kolay bir doğum diliyorum.
İnşallah kim bilir ne güzel hikayeleriniz olcak paylaşcaz burdaCanım ne güzel anlatıyorsun , okudukça sabırsızlığım artıyor
O sendrom oluyo aşırı bi duygusallık fln ama geçiyo cnm takma kafana zamanla düzenin de oturuyo zatenHayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Senin normal olmayacak mıydı?
Ay burcunu ilk defa duydum ben de.
Akşam iyi eğlenmişsiniz, ne güzel.
Ben doğumdan değil de, doğum sonrası lohusa sendromundan tırsıyorum.
Ben yaşadığım şeyleri yazıyorum belki bi faydası olur diyecakil45 sen de doğum yapmışsın. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Kordonun dolandığı ne zaman belli oldu? Neyse hayırlısı ile atlatmışsın ya, önemli olan o. Sağlıkla büyüt bebeğini canım.
Çok merak iyi değildir.
Tamam canım. Çok teşekkürler. Doğumdan sonra siz tecrübeli annelere bol bol sorumuz olacak.
allah allah, noluyo ki o kadar, terliyo mu?
oyy maşallah size yaa ben 0 numara kullanıyorum o numara bezler 2-5 kg kadar kullanılıyor bence tamdır sizin bez değiştirme elinde kalır bende pirma Premium care alıyorum bu arada sütünü arttırmak için ne yapıyorsun yada b,r g
nde neler yemeye çalışıyorsun sanki benim sütüm azaldı gibi
Ay canım hayırlı olsun ne güzel kavusuyorsunValla.ben kendim yapiyorum yaptiramm kimseye daral gelir neyse yarin saat 11 bucukta minnakla bulusacagiz 8 30 da yatis basliyor
Hayirli olsun canım benimde kanala girmedi daha ama girmez miymiş kiCan
canım doktora bıraktım artık o da sezeryan dedi benimde içime cok sinmedi ama risk alamadım kanala girmesi zor bana bırakırsan sezeryan dedi ok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?