2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
allah allah, noluyo ki o kadar, terliyo mu?
Yok cnm terletmiyorum ben terlemesi iyi değil diye biliyodum (
Altını açınca çiş yapıyo kaka yapıyo bulaşıyo bazen hemen değişiyoruz kirleniyo yani
Dün banyo yaptırdık tam kuruluyoruz havlu ve içinde müslin bez kakasını yaptı hanfendi batırdı her yeri .
Bezden sızmıyo ama çok şükür bezden acayip memnunum

Hmm... anldım. Ben de prima premium care stokladım. iki paket 1, iki paket 2 numara. yetmicek heralde :)

Ayy kızlar bizim cilemiz bitmez gerçi ben takmiyorum bizimki de baya volumlü seviyor çocuğu tabi benden fırsat bulursa :) neyseki en ufak şey de benim onayimi alıyor bu arada evde benim memeler fora geziniyorum önlük hiç aklıma gelmedi neyse ki kV her dk yanımızda değil :)

Bulasan kakayi elinde neyle yikiyorsun canim sade suyla mi deterjanla mi

Kizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
ya nasıl doğuruyosunuz bana da diyin hele günlerimiz çok yakındııı hayırlı olsun cnm, Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın tamamen suni sancıyla mı oldu, bekliyoruz hikayeni
Yaa benimki daha hic uzerine gecirmedi kakasini benim uzerimede yapmadi, ozeniyorum valla siz boyle anlatinca
tövbeler olsun

Kizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Amann Allahımm sıra bize geliyor folik Tebrik ederimmm ayy cok heyecanlandım bizim günümüzden biri doğurdu diye bakalım dr ne diyecek yarın bana of bu gece sabah olmazevim ev olalı böyle temizlik görmedi sürekli temizliğe sardım aklımı dağıtayım diye

ayyy bnm cuma gün kontrol.

Sen hurma yiyor musun bak çok faydasını gören var ben yedim şimdi hurmaların tırmalamasını bekliyorum

her sabah aç karnına 1 tane Kudüs hurması yiyip 1 bardak su içiyorum üstüne. yetmez mi ki? bi de ağır kaldırmaya başladım
ayy yavrucum ağır kaldırma gözünü seveyim bir sakatlık çıkar sakın Bende günde 1 tane yedim 8 gün 1 tanede bebeğime sakladım doğunca dudağına değdireceğim sünnetmiş bunu yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…