- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 36
Benim 16 ama daha bekliyorum bende herkes doğuruyor bakalim
Yok cnm terletmiyorum ben terlemesi iyi değil diye biliyodumallah allah, noluyo ki o kadar, terliyo mu?
Hmm... anldım. Ben de prima premium care stokladım. iki paket 1, iki paket 2 numara. yetmicek heralde :)Yok cnm terletmiyorum ben terlemesi iyi değil diye biliyodum(
Altını açınca çiş yapıyo kaka yapıyo bulaşıyo bazen hemen değişiyoruz kirleniyo yani
Dün banyo yaptırdık tam kuruluyoruz havlu ve içinde müslin bez kakasını yaptı hanfendi batırdı her yeri .
Bezden sızmıyo ama çok şükür bezden acayip memnunum
ne yapsın kadın bebek ağlasa emzirecek neredeyse demekkibir kaç güne senin kokuna alıştımı nasıl ayırt edecek sen rahat ol
eşin sana destek oluyor demek çok sevindim görümcenden yana şanşlı olman çok iyi olmuş kv desenize enfeksiyon riski var ellemeyin diye
benim kv uyutmak için alıp sallamaya çalıştı anneme bile izin vermiyorum ben sallamıyorum bu şekilde alıştırmak istemiyorum dedim azıcık bozuldu ama yapılacak bir şey yok çocuk benim çocuğum kararları ben ve eşim veririz diye düşünüyorum sende kibarca kötü alışkanlık kazanacağı huylara izin verme pınarcım bu arada benimde odama o şekilde kendi annemde dahi,l herkes giriyordu off ne sinir oldum çözüm emzirme önlüğü onlar elince sırtını dön ve önlüğü tak bak nasıl anlarlar
Ayyyy hadi hayirlisi nurcan,saglikla kucakla efe bebegiHaberler yarin 11 30 da minnakla buluscazbu dr da ayni seyi dedigi icin sezeeyan olcaz yarin kendi dr umuzda heyecan yaptim panikledim
Oyyyy yirim onu ben,gozun aydin tatlim massallahKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Kuzucum yarin 11 30 da dogum sezeryan bu dr da aynini dedi bizde riske atmak istemedik
Yaa benimki daha hic uzerine gecirmedi kakasini benim uzerimede yaomadi,ozeniyorum valla siz boyle anlatincaAy leyloşşşş hiç bitmiyo çamaşır di miii@nilbebekveannesi
Kizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Bulasan kakayi elinde neyle yikiyorsun canim sade suyla mi deterjanla miYok cnm terletmiyorum ben terlemesi iyi değil diye biliyodum(
Altını açınca çiş yapıyo kaka yapıyo bulaşıyo bazen hemen değişiyoruz kirleniyo yani
Dün banyo yaptırdık tam kuruluyoruz havlu ve içinde müslin bez kakasını yaptı hanfendi batırdı her yeri .
Bezden sızmıyo ama çok şükür bezden acayip memnunum
Maşallah canım saglıcakla büyüsünKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Foto isterizKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
ya nasıl doğuruyosunuz bana da diyin heleKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
tövbeler olsunYaa benimki daha hic uzerine gecirmedi kakasini benim uzerimede yapmadi, ozeniyorum valla siz boyle anlatinca
Amann Allahımm sıra bize geliyorKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
ayyyAmann Allahımm sıra bize geliyorfolik Tebrik ederimmm ayy cok heyecanlandım bizim günümüzden biri doğurdu diye bakalım dr ne diyecek yarın bana of bu gece sabah olmaz evim ev olalı böyle temizlik görmedi sürekli temizliğe sardım aklımı dağıtayım diye
Sen hurma yiyor musun bak çok faydasını gören var ben yedim şimdi hurmaların tırmalamasını bekliyorumya nasıl doğuruyosunuz bana da diyin helegünlerimiz çok yakındııı hayırlı olsun cnm, Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın tamamen suni sancıyla mı oldu, bekliyoruz hikayeni
tövbeler olsun
Sen hurma yiyor musun bak çok faydasını gören var ben yedim şimdi hurmaların tırmalamasını bekliyorum
oyyy maşallah canım gözün aydınnnnKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
ayy yavrucum ağır kaldırma gözünü seveyim bir sakatlık çıkar sakınher sabah aç karnına 1 tane Kudüs hurması yiyip 1 bardak su içiyorum üstüne. yetmez mi ki? bi de ağır kaldırmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?