2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ağzindan bal damliyo canm emelim :))
İnş isteyen herkese leylosunkı gibi, ani acisiz normal dogum kısmet olsun :))

Evet dr um da aynı seyi soyledi, stres olmadan sakince beklemeliymişim ama en en son 11 gun kaldi artık, gelmezse sezeryan olacak mecburen ve ben nedense hıc ıstemiyorum sezeryani

Anladim canım akşamdan beri hafif sancılara var acaba nişan mi dedim gerçi renksiz ama dün sana yazmıştı birisi renksiz de olabilir diye o yüzden sordum
Valla benm, benmki nişan değildir die sallamadm, agri yok sızı yok, nişan gelse nokur gelmese nolur :))

İlişkiyi elden bırakma baco, normal doğumda faydasını görürsün. Perine masajı da yapabilirsin üşenmezsen.
Sende bu kervandan gidiyon he cnm heyecan yapma cnm bk,ne guzel bebegne kavusucksn hadi bklm efe bey geliyr he yarin
ay senin 19 günün kalmış, görünce içim gıcıklandı, 19 aralığı çağrıştırdı bana, alerji oldum 19 sayısına
Kurabiyeden bahsediyorum ben uçmuşum kurabiyeyi onlar yapsın ne işleri var benim ağdamla kendim yapıcam başkasına utanıyorum
Kurabiye mi meltemcivil aynen aralıksız kaç dakika güldüm bilmiyorum Allah sana kolay doğum nasip etsin baco, bizi güldürdün ya sen de doğumunda böyle gül inşallah
Kızlar yarın planli 3 doğumumuz var dimi
efe keremin annesi @DuruveAnnesi gulsrht
Hepsini öpüyoruuuuuuzzzzzz :) ve yarın cok cok güZel haberlerini bekliyoruz :)
@DuruveAnnesi hala net değil cnm tahlil sonucuna göre ertelenme ihtimali vardı en son.

Evet dr um da aynı seyi soyledi, stres olmadan sakince beklemeliymişim ama en en son 11 gun kaldi artık, gelmezse sezeryan olacak mecburen ve ben nedense hıc ıstemiyorum sezeryani
Haklısın.Birde söyle düşün belki kardes istemeyeceksiniz badeye yaşamın boyunca hsmileliginin son günleri tadını çıkarmaya çalış esinle hamile fotografı cekindin mi mesela yada iki kişi olarak sinemaya gidin aylinin kilosu sınırda olmasa ben hic hadi gelsin diye stres yapmam benim derdim kilo alması

Inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…