Hadi bakalim canim saģlıcakla gelsin bebişeriniz..Evettt yarin 11 30 da gelwcwk beywfendi
oyyyy minnakk japon balığı maşallah 41 kere Allahım nazarlardan korusunNasiliz kizlar
Meltemcim dün senin akintin yumurta akı gibi miydi ve renksiz miydi bana da oldu bir anda pit diye geldiYok yok canm benm, daha hiiiiiççç belirti yok, uzun süre beni beklemeyin siz :))
canımmmm rabbim yar ve yardımcın olsunnnEvettt yarin 11 30 da gelwcwk beywfendi
Cok çikinsinizNasiliz kizlar
Yüreğimi hoplattınya yok işin geyiği, istesem de kaldıramam cnm, yani sürekli iş yapıyorum yoruyorum kendimi ama zorlamıyorum tabi mrk etme. 2'ye mi çıkarsak hurmayı. Allahım şaşırdım napcaamı gecikmesin diyepilates topu siparişi verdim internetten.
süpersiniz cnm maşallah
Bence senin ani olacak meltem içime öyle doğuyorYok yok canm benm, daha hiiiiiççç belirti yok, uzun süre beni beklemeyin siz :))
Boyle hiç agri olmayınca da stres oluyo ınsan leylacimcanım bu ağrı dahabaşlangıç ağrısı marım daha ivme kazanıp artmaz çatı kemiği ağrısı fena oluyor
Aaaa kesin mi nurcom , hadi hayırlisi inş, sağlıkla sıhhatla doğsun minik efe kerem :)Valla.ben kendim yapiyorum yaptiramm kimseye daral gelir neyse yarin saat 11 bucukta minnakla bulusacagiz 8 30 da yatis basliyor
Meltem nolur strese girme senin bebeğinin kilosu yüksek değil ki bekleyebilirsin her an olabilirBoyle hiç agri olmayınca da stres oluyo ınsan leylacim
Panik heyecan şaşkınlık hepsi için son 16-17 saat :) sonra minnaklar kucaktaSendemi yarin ayyy cok heyecanliymis yaa panik oldum ama
BiZim bu aylann yanliş anlamalari beni yarıyo zaten :)) allah seni napmasin ayla :) bi kere de benm haftada 4-5 ke ilişki olayıni günde 4-5 anlamişti, bana "ölürsün kız, halin kalmaz doğuma" die manidar bi yorum yapmişti :))kız sen ne alemsin@efe keremin annesi ağdadan bahsediyor , kendim yaparım başkasına yaptırmam diyor
BiZim bu aylann yanliş anlamalari beni yarıyo zaten :)) allah seni napmasin ayla :) bi kere de benm haftada 4-5 ke ilişki olayıni günde 4-5 anlamişti, bana "ölürsün kız, halin kalmaz doğuma" die manidar bi yorum yapmişti :))
clarita
Sende bu kervandan gidiyon he cnm heyecan yapma cnm bk,ne guzel bebegne kavusucksn hadi bklm efe bey geliyr he yarinHaberler yarin 11 30 da minnakla buluscazbu dr da ayni seyi dedigi icin sezeeyan olcaz yarin kendi dr umuzda heyecan yaptim panikledim
Ayy gözün aydin canm :))Kizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Kurabiyeden bahsediyorum ben uçmuşum kurabiyeyi onlar yapsın ne işleri var benim ağdamla kendim yapıcam başkasına utanıyorumkız sen ne alemsin@efe keremin annesi ağdadan bahsediyor , kendim yaparım başkasına yaptırmam diyor
Sunun gözlerine bak fıldır fıldır Masallah maşallah :))Nasiliz kizlar
Maşallah gözünüz aydınKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Massallah hosgelmis sefa getirmis gozunuz aydin cnmNasiliz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?