2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Humana aldın mı sen cnm o fena değil tadı ben başladım bugün. Zaten komposto çorba protein de alıyorum yeterli gelir bence
almadım yaa evde lactamil var onunda tadı iğrenç geldii ama alcıam birde kızlar helva tahin ve boza tüketmişler bende onlardan da alıcam deniz sende al kuzum ama deli gibi su içiyorum ya ve dile gibide terliyorum hala doğumdan beri hemde

pınarcım çok üşünme bence ayıp et

sıcak havluyla komres yaptım ben iyi geldi mastit olmaktan korktum açıkçası off başa bela bir hastalık
Ya bende ucu yara olunca bi memeyi veemiyodum 2 gün sonra davul gibi şişmiş dolu dolu ağrı yapıyodu allahtan sağma makinesini söylediler ben ne bileyim süt doluyo :/ 2 biberon süt sağdım o memeden :/ bir rahatladım sonra, 2nci sağmadan sonra düzeldi ucu çok rahat oldu emzirmek.

canım ya ben sürekli değiştirerek emzirdim ama yinde sıtma oldum resmen süt sıtması derler bu hastalığa memeyi boşaltmak lazım ben iki memeyide veriyorum ama 2 defa üst üste aynı memeyi veriyorum ki meme iyice boşalsın sonra öteki memeye geçiyoru bu arada boşalan meme tekrar süt doluyor

Cnm bende dr a sordum zararı yok suyun sadece gerek yok sütten karşılıyo diye vermeyin diyolar. Ben banyodan sonra yarım çay kaşığı veriyorum. İçme suyunu kaynatıp ılıştırıp

Cnm bende dr a sordum zararı yok suyun sadece gerek yok sütten karşılıyo diye vermeyin diyolar. Ben banyodan sonra yarım çay kaşığı veriyorum. İçme suyunu kaynatıp ılıştırıp
ayy evet ya aynısı bizde de var banyodan sonra bir daha dr gittiğimde sorayım ver derse vereyim olmazsa su çok faydalı hemde bağırsaklara da iyi gelir bence

Yarın kv duruya mevlüt yapıyo ben hala mevlüt moduna giremedim odam darmadağın kendim darmadağnduyan gelmek istemiş bi de dıdısının dıdısına kadar toplancak herkes biZde kızı alıp kaçsam mı ya

ayy evet ya aynısı bizde de var banyodan sonra bir daha dr gittiğimde sorayım ver derse vereyim olmazsa su çok faydalı hemde bağırsaklara da iyi gelir bence
Ne kdr doğru bilmiyorum bir yerde okumuştum bu şekilde bebekler su içme alışkanlığı kazanmaya, suyu sevmeye başlıyomuş.
O değil de benim artk sarılıktan korkmama gerek kalmadı di mi 19 günlük olduk allaha şükür sarılık olmadık

8l

Bizim doktorda sarilik olmasin diye ver demisti ben hala 2-3 kasik veriyorum,
bilseydim sarılığa engel olduğunu huniyle verirdim ahh ahh
kaç denizcim bana gel başımın üstünde yerin var sen toplama odanı başkalrı yapsın hem bu tarz şeyleri canım yazık sana yorma kendini

yok denizcim kimyon vermem zaten bende içmem benim çok alerjik bir bünyrem var zaten kızımda öyle gibi teninde dokunduğum yer saatlerce kıpkırmızı kalıyor maalesef
noldu Nil'in gazı mı var?
Kızını al ve orayı terk et

yaa ben olmazsa vereyim biriki kaşık çok pişman oldum sarılığada engel oluyrmuş off biz olduk bitti bile sizde bence risk kalmadı rahat ol denizcim

bilseydim sarılığa engel olduğunu huniyle verirdim ahh ahh

kaç denizcim bana gel başımın üstünde yerin var sen toplama odanı başkalrı yapsın hem bu tarz şeyleri canım yazık sana yorma kendini
Ayyy leyla huniye koptumm ne kdr tatlısın
İzmire gelince kesin görüşelim istiyorum inşallah ya
Ben kendim dedim ya kendim topliyim diye hep bnm özel eşyam istemedim kimse dokunmasın

evet folikcim ya gazımız var maalesef ama şimdi iyi gibi uyuyor kızım yanımda hemen arada gerinip duruyor bıdık
Ablamlar bendeydi akşam, yine bebek sohbetleri tavsiyeler püf noktalar falan oldu tabisi. Gaz için de bebeğin ağzına ucundan azıcık hurma sür böyle değdir yalansın kendisi dedi, bıçak gibi keser gazını dedi.
Ayyy leyla huniye koptumm ne kdr tatlısın
İzmire gelince kesin görüşelim istiyorum inşallah ya
Ben kendim dedim ya kendim topliyim diye hep bnm özel eşyam istemedim kimse dokunmasın
ay ben de öyleyim valla, kimse hiçbişeyime dokunsun istemem. Dağınık olsun varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…