hıı buda güzel bir tavsiye olmazsa bunu da denerim folik sen nasılsın ay dönümü işe yaramadı kızlar sizde merakla bekliyorum sizi @Aylininannesi canım seni merak ettim nasılsınız doğum oldumu ses ve r banaAblamlar bendeydi akşam, yine bebek sohbetleri tavsiyeler püf noktalar falan oldu tabisi. Gaz için de bebeğin ağzına ucundan azıcık hurma sür böyle değdir yalansın kendisi dedi, bıçak gibi keser gazını dedi.
ay ben de öyleyim valla, kimse hiçbişeyime dokunsun istemem. Dağınık olsun varsın.
canım ya nasıl geriniyorlar deme ksları ouşuyormuş yaa yazık çok tatlılar birde gerinirken nasıl kıvrılıyorlar hehe çok şirinlerYa bnmki de çok geriniyor ben hiç böyle gerinen biri değilim babasına çekti bu kız keyifli keyifli geriniyor bir de
Cnm ara sıra ver ne zararı olcak. Ama içme suyunu kaynatcan ılıncak o ağzı kapalı şekilde. Gerçi biliyosundur sende çok hassassın bu konulardayaa ben olmazsa vereyim biriki kaşık çok pişman oldum sarılığada engel oluyrmuş off biz olduk bitti bile sizde bence risk kalmadı rahat ol denizcim
Elleri bos gelmeseler bariYarın kv duruya mevlüt yapıyo ben hala mevlüt moduna giremedim odam darmadağın kendim darmadağnduyan gelmek istemiş bi de dıdısının dıdısına kadar toplancak herkes biZde kızı alıp kaçsam mı ya
Evettttt esnemesi de beni bitiriyor yaaa her şeyi bitiriyor offf iyi ki doğurduk görmemişin bebegi olmuş moduna girdimcanım ya nasıl geriniyorlar deme ksları ouşuyormuş yaa yazık çok tatlılar birde gerinirken nasıl kıvrılıyorlar hehe çok şirinler
Adam topluyo, yetişin kızlarTek hamile sensinn aramızda ona göree hamiş çetesinden lohusa çetesine döndük bizleylam355 nicki nick
Allah mı söyletti kığıız, inşallah! KeşkeBende yoksun diye doğurcan mı diye heves yaptım burdayok mu kız sancı fln accık ucundan?
Ağzın bal yesinElleri bos gelmeseler bari
birazdan uyanınca vereyim kaynamış su var zaten belki gaz da iyi gelir aslındaCnm ara sıra ver ne zararı olcak. Ama içme suyunu kaynatcan ılıncak o ağzı kapalı şekilde. Gerçi biliyosundur sende çok hassassın bu konularda
oyy kuzular ya çok şirinler ama gazı olduğunda ben çok fena oluyorum deniz yaa ağlaması fena kızımınEvettttt esnemesi de beni bitiriyor yaaa her şeyi bitiriyor offf iyi ki doğurduk görmemişin bebegi olmuş moduna girdim
Onlarrrr çoktan uyudu yavrum ortam nöbetçi yeni annelere kaldıAdam topluyo, yetişin kızlarsuul meltemcivil esmerim53 huzurluvemutlu
Allah mı söyletti kığıız, inşallah! Keşkemisafir vardı akşam, onları geçirme bahanesiyle aşağı inip bi tur atıp çıktık eşimle, anca işte ortalığı toparlayıp oturdum. ne sancı ne su
Dene cnm.hıı buda güzel bir tavsiye olmazsa bunu da denerim folik sen nasılsın ay dönümü işe yaramadı kızlar sizde merakla bekliyorum sizi @Aylininannesi canım seni merak ettim nasılsınız doğum oldumu ses ve r bana
Anam falan gelmeden sakince doğurayım diyorum ama her an her şey olabilir, hala şansım var, Allah büyükOnlarrrr çoktan uyudu yavrum ortam nöbetçi yeni annelere kaldı
Ayy inşallahhh canımmm az daha sabrett kavuşcan Ali'ne sağlıkla kolaylıkla inş
Kacinci gunde basladi gaz olayi leylacimoyy kuzular ya çok şirinler ama gazı olduğunda ben çok fena oluyorum deniz yaa ağlaması fena kızımın
Ben yediklerimi eski haline döndürünce bugün daha iyi geçti gaz durumumuz. 2 gün perişan oldu bebek de bende ıkınıyo sıkılıyo ağlıyo ayy çok fenydıoyy kuzular ya çok şirinler ama gazı olduğunda ben çok fena oluyorum deniz yaa ağlaması fena kızımın
E-bebek mağazasından almış annem, ölçüleri vardır muhtemelen dikkat etmedim ben. Tam bzimki yatağınaKızlar bebek için sıvı geçirmez alez nereden ve hangi ölçüde aldınız? yatakla birebir ölçüde mi?
3 gündür var pınar yaa sende yediklrine dikkat et asıl bebek o zaman gelmiş diyorsun ahh canım ya umarım sizde gaz olmazKacinci gunde basladi gaz olayi leylacim
Benn karacanin aldim,incecik kumasi da cok guzsl,yanlarina gelen yerleri tullu,tam yatagin olcusundeKızlar bebek için sıvı geçirmez alez nereden ve hangi ölçüde aldınız? yatakla birebir ölçüde mi?
ya ben sadece bol baharatlı sulu köfte yedim o yetti bizeBen yediklerimi eski haline döndürünce bugün daha iyi geçti gaz durumumuz. 2 gün perişan oldu bebek de bende ıkınıyo sıkılıyo ağlıyo ayy çok fenydı( haklısın çok kötü
Ben bi de yüzsüzce anlatıyom annemlere kola içtim süt içtim nohutlar çikolatalar gaz yapan ne varsa yiyip içmşim o 2 gün. Yapmam bir daha yaaa(
aaa süper olur Betül gün uzun hadi bakalım merala bekleyelim haberiniziDene cnm.
Valla 12.12. doğumlu olsa ne tatlı olurdu dimi ama gün doğmadan neler doğar, du bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?