2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hıı buda güzel bir tavsiye olmazsa bunu da denerim folik sen nasılsın ay dönümü işe yaramadı kızlar sizde merakla bekliyorum sizi @Aylininannesi canım seni merak ettim nasılsınız doğum oldumu ses ve r bana

yaa ben olmazsa vereyim biriki kaşık çok pişman oldum sarılığada engel oluyrmuş off biz olduk bitti bile sizde bence risk kalmadı rahat ol denizcim
Cnm ara sıra ver ne zararı olcak. Ama içme suyunu kaynatcan ılıncak o ağzı kapalı şekilde. Gerçi biliyosundur sende çok hassassın bu konularda

Tek hamile sensinn aramızda ona göree hamiş çetesinden lohusa çetesine döndük biz leylam355 nicki nick
Adam topluyo, yetişin kızlar suul meltemcivil esmerim53 huzurluvemutlu
Bende yoksun diye doğurcan mı diye heves yaptım burda yok mu kız sancı fln accık ucundan?
Allah mı söyletti kığıız, inşallah! Keşke misafir vardı akşam, onları geçirme bahanesiyle aşağı inip bi tur atıp çıktık eşimle, anca işte ortalığı toparlayıp oturdum. ne sancı ne su

Onlarrrr çoktan uyudu yavrum ortam nöbetçi yeni annelere kaldı
Ayy inşallahhh canımmm az daha sabrett kavuşcan Ali'ne sağlıkla kolaylıkla inş

Dene cnm.
Valla 12.12. doğumlu olsa ne tatlı olurdu dimi ama gün doğmadan neler doğar, du bakalım

Kızlar bebek için sıvı geçirmez alez nereden ve hangi ölçüde aldınız? yatakla birebir ölçüde mi?

oyy kuzular ya çok şirinler ama gazı olduğunda ben çok fena oluyorum deniz yaa ağlaması fena kızımın
Ben yediklerimi eski haline döndürünce bugün daha iyi geçti gaz durumumuz. 2 gün perişan oldu bebek de bende ıkınıyo sıkılıyo ağlıyo ayy çok fenydı( haklısın çok kötü
Ben bi de yüzsüzce anlatıyom annemlere kola içtim süt içtim nohutlar çikolatalar gaz yapan ne varsa yiyip içmşim o 2 gün. Yapmam bir daha yaaa (

ya ben sadece bol baharatlı sulu köfte yedim o yetti bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…