12.12 de güzelll olurrr hee hadi bakalım her an olabilir çoğu doğum hiç ortada belirti yokken bi anda başlıyomuşAnam falan gelmeden sakince doğurayım diyorum ama her an her şey olabilir, hala şansım var, Allah büyük
Aferinn bize işte sonra da bu bebikler neden gazlıya ben sadece bol baharatlı sulu köfte yedim o yetti bize
evet aklımı başıma aldı artık no baharat gelsin köfteler çorbalar gitsin kaka güzel mamalarAferinn bize işte sonra da bu bebikler neden gazlıama dayanamıyo insan di miiiiiii arada kaçamak oluyo
aaa süper olur, gün uzun hadi bakalım merala bekleyelim haberinizi
dimi12.12 de güzelll olurrr hee hadi bakalım her an olabilir çoğu doğum hiç ortada belirti yokken bi anda başlıyomuşbi bakmışsın hopp suyyn gelmişş heyecan yaptım brda heee kendim doğurcam gibiii
Ben sezeryan öncesi kontrolüm olan gün 2 kez şiddetli sancı hissettim biri yolda yürürken biri arabada.ve öncesinde hiç belirtim yoktu. Sezeryan günümde de nst bağladılar 100lere çıkmış sancım. Yani zaten o hafta kuvvetle muhtemel doğururdum gbime geliyor
Umarım canım :)çok doğru ve güzel yazmışsın umarım herşey yazdıkların gibi olur suul canım arkadaşım :)
Eve 3 diye girdimmmm
Adam topluyo, yetişin kızlarsuul @meltemcivil esmerim53 @huzurluvemutlu
Allah mı söyletti kığıız, inşallah! Keşkemisafir vardı akşam, onları geçirme bahanesiyle aşağı inip bi tur atıp çıktık eşimle, anca işte ortalığı toparlayıp oturdum. ne sancı ne su
Ay ben de taktım 12-12 ye :) gerginseniz bir bahane buluyorum :)Dene cnm.
Valla 12.12. doğumlu olsa ne tatlı olurdu dimi ama gün doğmadan neler doğar, du bakalım
E bayağı geç kaldın kuzum ama tek başıma yettim, konuyu gazdan aleze getirmeyi başardımAhahahaaa yettim gari ama geç kaldım :))
Sen de mi 12.12 istiyordunAy ben de taktım 12-12 ye :) gerginseniz bir bahane buluyorum :)
E bayağı geç kaldın kuzum ama tek başıma yettim, konuyu gazdan aleze getirmeyi başardım
Sen de mi 12.12 istiyordun
canım ya doğum yapmışsın yeni gördüm sağlıkla gelmiş bebeğin gözün aydın umarım bekleyen herkes sağlıkla kavuşur kızına
Aralik hamislerinden bir yildiz daha kayiyorGunaydin kizlar adet baslangici gibi kahve rengi kan geldi 9 bucukta doktrumu aricm bklm ne dick ins bisey yoktr
allah saglikla buyutmeyi nasip etsin darisi basimizaMeraba kizlar.bende dogum yaptim.cati darligim ve acilmam olmadigi icin 40haftanin sonunda epidural sezeryan oldum.cok guzel ve kolaydi .hic korkmayin:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?