2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anam falan gelmeden sakince doğurayım diyorum ama her an her şey olabilir, hala şansım var, Allah büyük
12.12 de güzelll olurrr hee hadi bakalım her an olabilir çoğu doğum hiç ortada belirti yokken bi anda başlıyomuşbi bakmışsın hopp suyyn gelmişş heyecan yaptım brda heee kendim doğurcam gibiii
Ben sezeryan öncesi kontrolüm olan gün 2 kez şiddetli sancı hissettim biri yolda yürürken biri arabada.ve öncesinde hiç belirtim yoktu. Sezeryan günümde de nst bağladılar 100lere çıkmış sancım. Yani zaten o hafta kuvvetle muhtemel doğururdum gbime geliyor

aaa süper olur, gün uzun hadi bakalım merala bekleyelim haberinizi

dimi soran olursa 12'den vurdum derim

E bayağı geç kaldın kuzum ama tek başıma yettim, konuyu gazdan aleze getirmeyi başardım

Sen de mi 12.12 istiyordun

Bravo folikim

Ben kalmaz bu tarihlere diye düşünüyordum ama kalınca aman yarın doğsa ne güzel olura sebep 12.12 ti buldum :)
Mesela bugün için yeni ay bahanem vardı tutmadı

Kizlar bugun ogle den beri ara ara kanamam oluyor. Dün kontrolüm vardı alttan bakmıştı ondan mı bilmiyorum.hafif kasık ağrım var ama iyiyim onun dışında. Hemşireyle görüştüm sancın olursa yada dırek kana dönerse akıntı gel dedi.Eşim 5 saatlik yola annemi getirmeye gitcek yarın. Biraz tedirginim acaba nişan mı die

Gunaydin kizlar forumun mudavimleri olduk resmen hala tık yok eskiden ne guzel az az sancim oluyodu herkes erken dogurcan sen galiba diyodu simdi hiiiic tık yok olan sancim da gitti cok iyiyim ucundan az biraz sancim olsaydi nolurduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…