2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim kendi yemegine kimyon yap. Birde rezene ic gunde bir fincan bebegine de 1 cay kaşığı verebilirsin gaza cok iyi geliyor

Kontrolden sonra kanama olmasi normal canim.bekle bnce cagirma anneni

Artık sarılık olmaz canım ilk bir haftada sarılık oluyor bebişler birde su vermekle iyi yapıyorsun ben dr dinleyip vermemiştim aynı apartmanda beş kişi sırayla doğum yapmıştık onlar vermişti benim kızım suyu hala zorla içiyor bu sefer su vereceğim alışsın içmeye diğer bebişler biberon dolusu su içerlerdi benimki gr içmezdi birde yurt dışında bol su veriyorlar vücudu su yenilermiş

Kızlar bebek için sıvı geçirmez alez nereden ve hangi ölçüde aldınız? yatakla birebir ölçüde mi?
Ben a101den almıştım zaten standart diye biliyorum 100/150 yıkadım daha kullanmıyorum önce küçük beşiği kullanıcam kurmadım park yatağını daha

Kızlar rüyamda spinal anestezi ile sezeryan oldum tam benim alt taraf uyuştu cihazlar bozuluyo kaldırıyolar beni sedyeden çatala oturtup normal doğum yaptırıyolar hayır olsun dedim acaba diyorum sezeryan diye gidip normalmi doğurcam

Cnm şimdi sürsek faydası yok mu. Hastahaneye gittik gidicez az kaldı, hem de o telaşta unutulur evde sürsem

Yani benim bildiğim doğum yaptıktan sonra sürülecek
Bebek emmeden
Hastane cantana koy

Ben bugün kontrole geldim kızlar
Suyum azalmış
Doktorum ayrıntılı ultrasona yolladı
Sıra bekliyorum
Ona gore suni sancı vercem dedi
Çünkü hiç sancım yok
Nst.de de çıkmadı
Şu an ödüm patlıyor
Dua edin.

Cnm şimdi sürsek faydası yok mu. Hastahaneye gittik gidicez az kaldı, hem de o telaşta unutulur evde sürsem

Yani benim bildiğim doğum yaptıktan sonra sürülecek
Bebek emmeden
Hastane cantana koy

Ben bugün kontrole geldim kızlar
Suyum azalmış
Doktorum ayrıntılı ultrasona yolladı
Sıra bekliyorum
Ona gore suni sancı vercem dedi
Çünkü hiç sancım yok
Nst.de de çıkmadı
Şu an ödüm patlıyor
Dua edin.

Ilk doğum mu cnm gözüm Aydın,
biz normal doğum bekleyenlere tavsiyen var mi :)

Gözün aydın canm, normal doğum hıkayeni duymak isteriz Normal isteyenler için bi moral olur.

Kizlar herkese darisi basiniza diyecegim bir dogum yaptim.

Sali gunu aksam 6 da dogum yaptim.
ptesi bel agrisi ile uyandim hani yorulunca agrir ya oyle.dr kontrolum vardi (39+0) doktorum 2-3cm acik oldugumu suni sanciyla o gun dogurabilecegimi soyledi.ben de istemddigimi evde kendi sancimi beklemek istedigimi soyledim..ama dogum hizli ilerliyor sancilarin 10 dk da 1 olunca hastaneye gel dedi.
sali sabahi ayni bel agrisi devam ediyordu. Dusa grdim gecmiyor ama ben hazirlik kasilmalari diye dusundum.
ogleden sonra bel agrima hafif hafif kasik agrisi eslik etmeye basladi.3ten sonra agrilari artik hissediyordum ama hala hazirlik icin bunlar gercek sanci degil diye dusundum.evde annem ve kayinvalidem vardi onlara bisey de soylemeden evde dOlaniyor pilates topuyla oyalaniyordum.sancilar 10dk da 1 gibiydi ama tolere edebiliyordum ve hala yalanci kasilmAlar oldugunu dusundum.galiba 4 ten sonra kasilmalar siklasti 3-4dk da 1.anneme sikligini kontrol etmesini soyledim ama annem duzenli degil gibi diyordu .ben de deneyimli 2 normal dogum yapmis diye birsey demiyordum.demek ki hala dogum sancisi degildi.
5 civari artik cok rahat belimden giren kasiklarima dogru ilerleyen kasilmalarim vardi anneme esimi aramasini bize hastaneye goturmesini soyledim.hala tolere edebildigim sancilardi.ama son 30-45dk siddetlendi.nefes alip vererek sancilari karsiladim.comeliyor dolaniyor kasilmalari karsiliyordum.artik doguruyorum galiba dedim.esim geldi alel acele hastaneye gttk.direk dogumhaneye ciktik.asansorun kapisinca pit diye suyum geldi.
dogumhaneye grdim dr um baska bir dogumdan cikmak uzereydi.2 sanci atlattim beklerken.catala cikardi tam aciksin dogum baslamis dedi.
uzerinde onluk bile yoktu bense evden cikarken giydigim kazagimlaydim.
ikindim daha cok ikin dedi ve kizim dogdu.2 dk surdu galiba sonra ufak yirtiklarimi dikti ve 10dk sonra disardaydim..

Ben sali aksami dogum yaptim en son ptesi nst ye grdim bic sancim yoktu.
Hic bir nst de sanci cikmadi bende

Ayyy ne güzel bir doğum olmuş gözün aydın canım darısı başımıza

Kızlar hala doğuramayınca eşimle kendimize iş bulmaya başladık :)) hiç aklımızda yokken kızımızın hastane beşiğinin etrafına tül yapmaya karar verdik :) eşim gidip tül ve kurdele almış ama beşiklerin ölçüsünü bilmiyorum hiç , bilen varsa yazar mısınız ona göre lastik falan mı takayım direkt kurdeleyle mi bağlayım bilemedim

Cnm harika bir hikaye, tebrikler. Edindiğim deneyimlerin en önemlisi Ağrı başlar başlamaz soluğu doktorda almamak dişini sıkıp evde çekmek.

Canım ayni ben de senin gibi oldum, baktım bi aksiyon olmuyo kendimi böyle şeylere verdim. Ben de dün verdim lastik ve tülümü terziye bugün alacam :)) sana ölçüleri atayım çok bilimsel bi kaynaktan buldum, hastahanaelere bu ürünleri satan medikal mağazalardan :)))

45 en 75 boy Yükseklik 90

Eklentiler

• image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 70
Herkese hayırlı sabahlar bu arada kalça ağrım devam ama Sancı namına bişi yok 39+1 deyim Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin diye tefriciye başladım almak isteyen var mi :) 4444 Duası

Canım benim de Çarşamba alttan muayenem vardı o gün ertesi gün hatta dün azar azar geldi, doktoruma sordum bebek hareketlerinde sıkıntı yoksa normal muayene sorası dedi, evde Sancı bekle dedi.

Nişan olsa bile 48 saat sürermiş sancıların Başlaması baktın Sancı gelmiyo anla ki muayene sorası gelen akıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…