2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar Bebekleriniz ne kadar arayla ve kaç dk emiyor
esraecem
Kizlar ilk dogdugunda 2-3 saatte bir uyandirip emzirin şekeri dusmesin sarilik olur dendi öyle yaptim.Daha sonra 2.haftamizda gündüzleri 1 bucuk 2 saatte kendi uyanip 10-15 dakika emer oldu.Geceleride 2-3 saatte bir uyanio emziriyorum gazini cikarip yatiriyorum.Bugün 23.günümüz emzirsemde sürekli araniyor ebe gayet normal dedi biraz oyala konus emzirdigini sindirsin dedi zaten emzirdikten sonra fazlaligi kusuyor.

Muayeneden ciktik tatlm. Ne sanci var ne acilma ne de kanala inmiş
Dr 41 den sonra bekleme taraftarı değil, allahım bu hafta gelsin lütfen bu kiz.
Ay dönümü ne canm? Hatrlayamadim.

Muayeneden ciktik tatlm. Ne sanci var ne acilma ne de kanala inmiş
Dr 41 den sonra bekleme taraftarı değil, allahım bu hafta gelsin lütfen bu kiz.
Ay dönümü ne canm? Hatrlayamadim.
sen stress olma canım ya gelecek bade bebek
hani şu cuma günü yeni ayla doğum olur muhabbeti vardıya işte ondan bahsettim

Firsat kolluyo zaten,o kucuk beyniyle benimle yatak odasinda yatma plani yapiyor,bugune kadar oyle bisey teklif ederse ayip olur hayir diyemem diyordum bugunden sonra ayip mayip dinlemem.yarin hastaneye gidecektim onada gitmiycem yanliz birakniycam
Nasil yani? Kv senn yataginda sennle mi yatmak istiyo? Ne alaka ya???

Şükürler olsun ya, kızmasın gülay da tabi ki haber vericez birbirimize, dualarimizla destek olucaz.

Canım şahanesin çook teşekkür ederim :)

Kııızzzz loğusa çeteleri sizi ( leylam355 D Dekalpy nicki nick ) si benm dünürümü yalniz mi sandiniz, bundan sora gun içinde uyuyup gece destegi yapicam dünürüme :)

Ay bu ne sogukkanlilik az kalsin evde doguracakmissinAllah anali babali buyutsun canim

Kııızzzz loğusa çeteleri sizi ( leylam355 D Dekalpy nicki nick ) si benm dünürümü yalniz mi sandiniz, bundan sora gun içinde uyuyup gece destegi yapicam dünürüme :)
hehe sizide karanlık tarafa bekiliyoruz meltemcimm
bu kadar uykusuzum ama inan enerjim 10 insan gücünde heheyt savulun biz lohusa çetesiyiz ama meltemcim sen yinede uyu kuzum yaa deliksiz uykular olsun sana bol bol ben doğum yapmadan bir gün önce gündüz hep uyumuşum aklıma geldikçe ayy ne iyi olmuş diyorum hala

Gwcmiş olsun canm
Peki hiç açilman var mi? Benm dr acılma yoksa suni ile soğum olmasi cok Zor, ben tavsiye etmyrm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…