Sknti yok. Cnm sancin yoksa bebekte hareketliyse gelme dedi sanci hissedersn gel dediAradın mi cnm ne diyo doktor
Aaaaa takvimin gitms meltemcm senin cadi halami inatlasiyr cnm bi sknti yok dedi eger sanci bebekte harektszlk hissedersn gel nst ye bagln dedi bndede sanci yok kizimda iyi harekt ediyr beklemedeyzNişan olabilir belki, dr u aradn mi cnm
maşallah sana ya allah analı babalı büyütsün sen bende de daha rahat doğum yapmışsın peki bebek nasıl kaç kg doğduKizlar herkese darisi basiniza diyecegim bir dogum yaptim.
Sali gunu aksam 6 da dogum yaptim.
ptesi bel agrisi ile uyandim hani yorulunca agrir ya oyle.dr kontrolum vardi (39+0) doktorum 2-3cm acik oldugumu suni sanciyla o gun dogurabilecegimi soyledi.ben de istemddigimi evde kendi sancimi beklemek istedigimi soyledim..ama dogum hizli ilerliyor sancilarin 10 dk da 1 olunca hastaneye gel dedi.
sali sabahi ayni bel agrisi devam ediyordu. Dusa grdim gecmiyor ama ben hazirlik kasilmalari diye dusundum.
ogleden sonra bel agrima hafif hafif kasik agrisi eslik etmeye basladi.3ten sonra agrilari artik hissediyordum ama hala hazirlik icin bunlar gercek sanci degil diye dusundum.evde annem ve kayinvalidem vardi onlara bisey de soylemeden evde dOlaniyor pilates topuyla oyalaniyordum.sancilar 10dk da 1 gibiydi ama tolere edebiliyordum ve hala yalanci kasilmAlar oldugunu dusundum.galiba 4 ten sonra kasilmalar siklasti 3-4dk da 1.anneme sikligini kontrol etmesini soyledim ama annem duzenli degil gibi diyordu .ben de deneyimli 2 normal dogum yapmis diye birsey demiyordum.demek ki hala dogum sancisi degildi.
5 civari artik cok rahat belimden giren kasiklarima dogru ilerleyen kasilmalarim vardi anneme esimi aramasini bize hastaneye goturmesini soyledim.hala tolere edebildigim sancilardi.ama son 30-45dk siddetlendi.nefes alip vererek sancilari karsiladim.comeliyor dolaniyor kasilmalari karsiliyordum.artik doguruyorum galiba dedim.esim geldi alel acele hastaneye gttk.direk dogumhaneye ciktik.asansorun kapisinca pit diye suyum geldi.
dogumhaneye grdim dr um baska bir dogumdan cikmak uzereydi.2 sanci atlattim beklerken.catala cikardi tam aciksin dogum baslamis dedi.
uzerinde onluk bile yoktu bense evden cikarken giydigim kazagimlaydim.
ikindim daha cok ikin dedi ve kizim dogdu.2 dk surdu galiba sonra ufak yirtiklarimi dikti ve 10dk sonra disardaydim..
Cok sevindm cnm gozun aydinMeraba kizlar.bende dogum yaptim.cati darligim ve acilmam olmadigi icin 40haftanin sonunda epidural sezeryan oldum.cok guzel ve kolaydi .hic korkmayin:).
doğummu başladı esmercim ayy çok heyecanlı sakın bir anını bile unutma harika birşeySknti yok. Cnm sancin yoksa bebekte hareketliyse gelme dedi sanci hissedersn gel dedi
Kizlar herkese darisi basiniza diyecegim bir dogum yaptim.
ptesi bel agrisi ile uyandim hani yorulunca agrir ya oyle.dr kontrolum vardi (39+0) doktorum 2-3cm acik oldugumu suni sanciyla o gun dogurabilecegimi soyledi.ben de istemddigimi evde kendi sancimi beklemek istedigimi soyledim..ama dogum hizli ilerliyor sancilarin 10 dk da 1 olunca hastaneye gel dedi.
sali sabahi ayni bel agrisi devam ediyordu. Dusa grdim gecmiyor ama ben hazirlik kasilmalari diye dusundum.
ogleden sonra bel agrima hafif hafif kasik agrisi eslik etmeye basladi.3ten sonra agrilari artik hissediyordum ama hala hazirlik icin bunlar gercek sanci degil diye dusundum.evde annem ve kayinvalidem vardi onlara bisey de soylemeden evde dOlaniyor pilates topuyla oyalaniyordum.sancilar 10dk da 1 gibiydi ama tolere edebiliyordum ve hala yalanci kasilmAlar oldugunu dusundum.galiba 4 ten sonra kasilmalar siklasti 3-4dk da 1.anneme sikligini kontrol etmesini soyledim ama annem duzenli degil gibi diyordu .ben de deneyimli 2 normal dogum yapmis diye birsey demiyordum.demek ki hala dogum sancisi degildi.
5 civari artik cok rahat belimden giren kasiklarima dogru ilerleyen kasilmalarim vardi anneme esimi aramasini bize hastaneye goturmesini soyledim.hala tolere edebildigim sancilardi.ama son 30-45dk siddetlendi.nefes alip vererek sancilari karsiladim.comeliyor dolaniyor kasilmalari karsiliyordum.artik doguruyorum galiba dedim.esim geldi alel acele hastaneye gttk.direk dogumhaneye ciktik.asansorun kapisinca pit diye suyum geldi.
dogumhaneye grdim dr um baska bir dogumdan cikmak uzereydi.2 sanci atlattim beklerken.catala cikardi tam aciksin dogum baslamis dedi.
ikindim daha cok ikin dedi ve kizim dogdu.2 dk surdu galiba sonra ufak yirtiklarimi dikti ve 10dk sonra disardaydim..
Peki bebek kanalada miydi canm, ben bugun 40+0dayim bebek hala kanalda değil.Ben sali aksami dogum yaptim en son ptesi nst ye grdim bic sancim yoktu.
Hic bir nst de sanci cikmadi bende
Ayy cnm bnm cok gusel hikayen cok etkilendm sanki yasams gibi burdn soyleniyrm sana hadi git artk sancidir git diyrmKizlar herkese darisi basiniza diyecegim bir dogum yaptim.
Yok cnm baslamadi sanci fln hissetmiyrm tatlim iyiyz biz kizimla evde pcdeki islermizi bile yapiyrz. Ne olur ne olmz yapaym dedim islermidoğummu başladı esmercim ayy çok heyecanlı sakın bir anını bile unutma harika birşey
Ya ben inanmam ki oyle seylere leylacim O ay muhabbeti suul ve folik in inanciydi :)sen stress olma canım ya gelecek bade bebek
hani şu cuma günü yeni ayla doğum olur muhabbeti vardıya işte ondan bahsettim
Gördüm sonradan tatlm, sayfalari sırayla okuyodum.attım kuzucum mesajını ama sen görmedin sanırım
ya bende kanama falan oldu diye yazınca heyecan yaptım ee hadi artık sizleride bekliyoruz lohusa çetemize ama senin sanırım takvimine göre biraz daha var beklesin bir iki hafta daha annesi bebeğinY
Yok cnm baslamadi sanci fln hissetmiyrm tatlim iyiyz biz kizimla evde pcdeki islermizi bile yapiyrz. Ne olur ne olmz yapaym dedim islermi
hehe sizide karanlık tarafa bekiliyoruz meltemcimm
bu kadar uykusuzum ama inan enerjim 10 insan gücünde heheyt savulun biz lohusa çetesiyiz ama meltemcim sen yinede uyu kuzum yaa deliksiz uykular olsun sana bol bol ben doğum yapmadan bir gün önce gündüz hep uyumuşum aklıma geldikçe ayy ne iyi olmuş diyorum hala
hehe olsun ya tutsaydı be meltem ne güzel bade bebek yanında olurdu şimdi bu arada resim çek bol bol koca göbüşümle ben çekemeden doğum yaptım ve koskoca dokuz ayda sadece bir tane resim çekilmişim maalesefYa ben inanmam ki oyle seylere leylacim O ay muhabbeti suul ve folik in inanciydi :)
Bebek benim odada ya,gece benle yatip bebekle ilgilecek.Allaha sukur hic ihtiyac duymuyorum kimseye esime bile seslenmiyorum.sanki tek basima yaptim tek basima takiliyorum oyle
senide alıcaz karanlıklar ülkesine merak etme çok yakında geleceksin aramızaBenm eşek sıpası zahmet etse gelse de ben de gecsem şu meshur karanlık tarafa :)
Uykumda bi sorun yok canm ya, sabah gece yorgun hissedince hep uyuyorum.
Aaaaa takvimin gitms meltemcm senin cadi halami inatlasiyr cnm bi sknti yok dedi eger sanci bebekte harektszlk hissedersn gel nst ye bagln dedi bndede sanci yok kizimda iyi harekt ediyr beklemedeyz
olsun ya tutsaydı ne güzel olurdu ama ohh doğumlar olmul bebekler gelmiş derdik hepinizeYa ben inanmam ki oyle seylere leylacim O ay muhabbeti suul ve folik in inanciydi :)
meltemcim kac gunde bi kontrole cagirdi doktorun yine haftada birmi ?Evet bugun doğmasi gerekiyodu
Senn daha zamann var canm, bekleyin bakalim brz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?