2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
maşallah sana ya allah analı babalı büyütsün sen bende de daha rahat doğum yapmışsın peki bebek nasıl kaç kg doğdu

Maşallah maşallah ya, nasıl özendim anlatamam canm ya.
İsteyen hepimize kısmet olsun, sadece biraz acılmam olsun istiyorum kalani suni ile zorlariz ama o da yok kı
Bi de bebek kanala ne zaman girmişti?

Ayy cnm bnm cok gusel hikayen cok etkilendm sanki yasams gibi burdn soyleniyrm sana hadi git artk sancidir git diyrm

Y

Yok cnm baslamadi sanci fln hissetmiyrm tatlim iyiyz biz kizimla evde pcdeki islermizi bile yapiyrz. Ne olur ne olmz yapaym dedim islermi
ya bende kanama falan oldu diye yazınca heyecan yaptım ee hadi artık sizleride bekliyoruz lohusa çetemize ama senin sanırım takvimine göre biraz daha var beklesin bir iki hafta daha annesi bebeğin

Benm eşek sıpası zahmet etse gelse de ben de gecsem şu meshur karanlık tarafa :)

Uykumda bi sorun yok canm ya, sabah gece yorgun hissedince hep uyuyorum.

Ya ben inanmam ki oyle seylere leylacim O ay muhabbeti suul ve folik in inanciydi :)
hehe olsun ya tutsaydı be meltem ne güzel bade bebek yanında olurdu şimdi bu arada resim çek bol bol koca göbüşümle ben çekemeden doğum yaptım ve koskoca dokuz ayda sadece bir tane resim çekilmişim maalesef

Benm eşek sıpası zahmet etse gelse de ben de gecsem şu meshur karanlık tarafa :)

Uykumda bi sorun yok canm ya, sabah gece yorgun hissedince hep uyuyorum.
senide alıcaz karanlıklar ülkesine merak etme çok yakında geleceksin aramıza
vallahi meltemcim bence de bol bol uyu en güzelini yapıyorsun

Aaaaa takvimin gitms meltemcm senin cadi halami inatlasiyr cnm bi sknti yok dedi eger sanci bebekte harektszlk hissedersn gel nst ye bagln dedi bndede sanci yok kizimda iyi harekt ediyr beklemedeyz

Evet bugun doğmasi gerekiyodu
Senn daha zamann var canm, bekleyin bakalim brz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…