beni de alınsenide alıcaz karanlıklar ülkesine merak etme çok yakında geleceksin aramıza
vallahi meltemcim bence de bol bol uyu en güzelini yapıyorsun
hehe olsun ya tutsaydı be meltem ne güzel bade bebek yanında olurdu şimdi bu arada resim çek bol bol koca göbüşümle ben çekemeden doğum yaptım ve koskoca dokuz ayda sadece bir tane resim çekilmişim maalesef
kızlar Gülay mesaj yazmış tekrar şuan durumu iyiymiş ama hala kontrol altın tutuluyor tedbir amaçlı ama son durum çok iyiymiş bilginize
Yok cnm, olur mu hiç, 2 güne bir, pzt çrş cuma dedi, tabi doğum olmazsa, inş olur da randevular da iptal olur.meltemcim kac gunde bi kontrole cagirdi doktorun yine haftada birmi ?
Kııızzzz loğusa çeteleri sizi (leylam355 D Dekalpy @nicki nick ) si benm dünürümü yalniz mi sandiniz, bundan sora gun içinde uyuyup gece destegi yapicam dünürüme :)
Ayyy darsi bizee :)Kizlar herkese darisi basiniza diyecegim bir dogum yaptim.
Sali gunu aksam 6 da dogum yaptim.
ptesi bel agrisi ile uyandim hani yorulunca agrir ya oyle.dr kontrolum vardi (39+0) doktorum 2-3cm acik oldugumu suni sanciyla o gun dogurabilecegimi soyledi.ben de istemddigimi evde kendi sancimi beklemek istedigimi soyledim..ama dogum hizli ilerliyor sancilarin 10 dk da 1 olunca hastaneye gel dedi.
sali sabahi ayni bel agrisi devam ediyordu. Dusa grdim gecmiyor ama ben hazirlik kasilmalari diye dusundum.
ogleden sonra bel agrima hafif hafif kasik agrisi eslik etmeye basladi.3ten sonra agrilari artik hissediyordum ama hala hazirlik icin bunlar gercek sanci degil diye dusundum.evde annem ve kayinvalidem vardi onlara bisey de soylemeden evde dOlaniyor pilates topuyla oyalaniyordum.sancilar 10dk da 1 gibiydi ama tolere edebiliyordum ve hala yalanci kasilmAlar oldugunu dusundum.galiba 4 ten sonra kasilmalar siklasti 3-4dk da 1.anneme sikligini kontrol etmesini soyledim ama annem duzenli degil gibi diyordu .ben de deneyimli 2 normal dogum yapmis diye birsey demiyordum.demek ki hala dogum sancisi degildi.
5 civari artik cok rahat belimden giren kasiklarima dogru ilerleyen kasilmalarim vardi anneme esimi aramasini bize hastaneye goturmesini soyledim.hala tolere edebildigim sancilardi.ama son 30-45dk siddetlendi.nefes alip vererek sancilari karsiladim.comeliyor dolaniyor kasilmalari karsiliyordum.artik doguruyorum galiba dedim.esim geldi alel acele hastaneye gttk.direk dogumhaneye ciktik.asansorun kapisinca pit diye suyum geldi.
dogumhaneye grdim dr um baska bir dogumdan cikmak uzereydi.2 sanci atlattim beklerken.catala cikardi tam aciksin dogum baslamis dedi.
uzerinde onluk bile yoktu bense evden cikarken giydigim kazagimlaydim.
ikindim daha cok ikin dedi ve kizim dogdu.2 dk surdu galiba sonra ufak yirtiklarimi dikti ve 10dk sonra disardaydim..
tabi canım bekleriz kalabalık olmak lazım zatenbeni de alın
Bekliyrz cnm bnde heyecanlndm fkt bi dknti degil dedi kirmizi kan degil diye hralde cnm 15gnum var sancim cikti cuma nstde bklm bu hafta gelir diyrm fkt bellide olmz bizim cimcimeye bizi kandrip duruyrya bende kanama falan oldu diye yazınca heyecan yaptım ee hadi artık sizleride bekliyoruz lohusa çetemize ama senin sanırım takvimine göre biraz daha var beklesin bir iki hafta daha annesi bebeğin
aynen insallah saglikla dogurursun da randevular iptal olurYok cnm, olur mu hiç, 2 güne bir, pzt çrş cuma dedi, tabi doğum olmazsa, inş olur da randevular da iptal olur.
37 ve 38 hastada vajinal muayenede dr um muayenede kafa konumu cok iyi diyordu ,kanalda gibi bisey demedi hicPeki bebek kanalada miydi canm, ben bugun 40+0dayim bebek hala kanalda değil.
Rica ederim cnm ne demekCanım şahanesin çook teşekkür ederim :)
Iyiyiz sukur ki 3350 50cm dogdumaşallah sana ya allah analı babalı büyütsün sen bende de daha rahat doğum yapmışsın peki bebek nasıl kaç kg doğdu
hadi hayırlısı diyelim esmer senin eltin ne yaptı canım kese göründümüBekliyrz cnm bnde heyecanlndm fkt bi dknti degil dedi kirmizi kan degil diye hralde cnm 15gnum var sancim cikti cuma nstde bklm bu hafta gelir diyrm fkt bellide olmz bizim cimcimeye bizi kandrip duruyr
oyy maşallah size tos tos bir bebek olmuşIyiyiz sukur ki 3350 50cm dogdu
Ebeler ve dr um da ayni seyi soyledi.daha cok agrimasi lazim diye dusundum hep ama normalde de sakinimdir .Ay bu ne sogukkanlilik az kalsin evde doguracakmissinAllah anali babali buyutsun canim
Evet cmm 15gnm varEvet bugun doğmasi gerekiyodu
Senn daha zamann var canm, bekleyin bakalim brz.
Saol canım 15 dk az gelmişti ama normal miş sanırım@esraecem
Kizlar ilk dogdugunda 2-3 saatte bir uyandirip emzirin şekeri dusmesin sarilik olur dendi öyle yaptim.Daha sonra 2.haftamizda gündüzleri 1 bucuk 2 saatte kendi uyanip 10-15 dakika emer oldu.Geceleride 2-3 saatte bir uyanio emziriyorum gazini cikarip yatiriyorum.Bugün 23.günümüz emzirsemde sürekli araniyor ebe gayet normal dedi biraz oyala konus emzirdigini sindirsin dedi zaten emzirdikten sonra fazlaligi kusuyor.
Maşlh bizimkinin kafa yönelmiş ama kanala girmemiş37 ve 38 hastada vajinal muayenede dr um muayenede kafa konumu cok iyi diyordu ,kanalda gibi bisey demedi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?