2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hehe olsun ya tutsaydı be meltem ne güzel bade bebek yanında olurdu şimdi bu arada resim çek bol bol koca göbüşümle ben çekemeden doğum yaptım ve koskoca dokuz ayda sadece bir tane resim çekilmişim maalesef

Geçende pınar da hatrlattı canm, unutmusum cekilmeyi, bi iki tane cekileyim bari.

KıZlar ablam "pompa şimdi alma, gerekli olursa hemen aldirirsin" demişti Ama şimdi sizden okuduklariima göre, pompa baya baya gerekli snrm. Ben de almak istiyorum bu hafta.
Hangi marka model ve ne kadara aldiniz? Ben medela ile lansinoh arasında kaldim, bi de tekli mi ciftli mi almak lazim???

Ayyy darsi bizee :)

ya bende kanama falan oldu diye yazınca heyecan yaptım ee hadi artık sizleride bekliyoruz lohusa çetemize ama senin sanırım takvimine göre biraz daha var beklesin bir iki hafta daha annesi bebeğin
Bekliyrz cnm bnde heyecanlndm fkt bi dknti degil dedi kirmizi kan degil diye hralde cnm 15gnum var sancim cikti cuma nstde bklm bu hafta gelir diyrm fkt bellide olmz bizim cimcimeye bizi kandrip duruyr

Bekliyrz cnm bnde heyecanlndm fkt bi dknti degil dedi kirmizi kan degil diye hralde cnm 15gnum var sancim cikti cuma nstde bklm bu hafta gelir diyrm fkt bellide olmz bizim cimcimeye bizi kandrip duruyr
hadi hayırlısı diyelim esmer senin eltin ne yaptı canım kese göründümü

Saol canım 15 dk az gelmişti ama normal miş sanırım

37 ve 38 hastada vajinal muayenede dr um muayenede kafa konumu cok iyi diyordu ,kanalda gibi bisey demedi hic
Maşlh bizimkinin kafa yönelmiş ama kanala girmemiş inşlh girmiştir yada sancıyla kolayca girer, normalde çok hareketli misin cnm kolay Doğumu nelere Borçlu OLDUĞUNU düşürüyosn :)

Kızlar dün hastaneden tabucu oldum ama bebeğim sarilik oldu sutum az birde karnımdayken dıskısini yemis kuveze aldilar Bebeğimi çok.üzüldüm süt sagip hastaneye goturcem, bir kaç gün bebeğimdenn ayrı kalacam rabbim inş sağlıklıca tekrar kucağına almami nasip eder,doğum yapan arkadaşlara allah anali büyütsün diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…