Çok üzüldüm canım başın sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın.İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebeğin tekrar ve hiç ayrılmazsınizMerhaba. Bebegimin kalbi durmus yarin kurtaj olacagim 2 defa Allah kimseye bu aciyi yasatmasin
ya ne yapsam acaba başka dr.mı gitsem kızlar yardımcı olun ne olurbnde cuma gittim 1 ay sonra çağırdı ama ben testlerimini hepsini yaptırıp verdim 7.haftada istedi benden testleri
canım ben 6+3 ken gıttım hersey normal bır ay sonra kontrole gelırsın demıstı devlet hastanesı.tabıkı ben bır ay beklemıcem ..esımınde kalp atısını duyması ve kendımı mutlu etmek ıcın en yakın zamanda ozel bır doktora gıdıcem bır ay beklenırmı hıc.suanda 7+3 umya ne yapsam acaba başka dr.mı gitsem kızlar yardımcı olun ne olur
kan mı kusuyorsungünaydınkan kusuyorum çok mutsuzuuuumm
ben 1 kg verdim kusmuyorum ama çok güzelde yiyemiyorum. neyse ki gebeliğin ilk 3 ayında çok kilo almamakta güzel3 kilo vermişim kızlar kendime inanamıyorum :)): hiç kusmadım bu arada sadece yemek yiyemiyorum
yok sorun olmaz. zaten günler ilerledikçe azalacak belirtilerkızlar günaydın,
günlerdir her sabah kusan ben bugün kusmadım bulantım da yok kendımı de enerjik hissediyorum acaba bir sorun olabilir mi
gunaydın kızlar..sarı renklı akıntılarım oluyor hep.bugun lavaboya gıttıgımde peceteye acıkk kahve ınce bıraz uzunca boyle sumuk gıbı bısey geldı onedır ya bılen varmıı?
yani özele gidiyorsan şu anki doktorunu aayıp sorabilirsin yapacağa testler açlık kan şekeri kolestrol idrar falan aslında yapılması lazımdı diye düşünüyorum ara bi öğrenya ne yapsam acaba başka dr.mı gitsem kızlar yardımcı olun ne olur
dur bakalım.ınş. devmı gelmez.aksı bır durum olursa ıs yerımden persembe ızın alır gıderım.servıs soforu cok hızlı ve dıkkatsız kullanıyor arabayı bu sabah cok sarsıldım ..ondan olurmu dersın..doktorunu arasan iyi olur canım. lekelenme gibi geldi bana. işini şansa bırakma. progestan yazar en fazla.
cok uzuldumMerhaba. Bebegimin kalbi durmus yarin kurtaj olacagim 2 defa Allah kimseye bu aciyi yasatmasin
geçmiş olsun canım bol bol yat dinlen benimde midem çok bulanıyordu. pirinci haşladım bira yoğurt koydom ılıyınca tuzsus onu yedim. patates haşladım bunlar iyi geldi bana. insanın bunları bile hazırlayası gelmiyor ama napcan. istiyorki biri hazırlasın:)gunaydın kızlar gune cıkararak basladım bide grıbım cok zorlanıyorum ya Allah yardımcımız olsun
eşime hazırlatırımda iştahım cok kesıldı hıc bısey yıycek dermanım bıle yok yemek yemeyı dusundugumde bıle kotu oluyorum peynırden baska bıse almıyo mıdem :Sgeçmiş olsun canım bol bol yat dinlen benimde midem çok bulanıyordu. pirinci haşladım bira yoğurt koydom ılıyınca tuzsus onu yedim. patates haşladım bunlar iyi geldi bana. insanın bunları bile hazırlayası gelmiyor ama napcan. istiyorki biri hazırlasın:)
eşime hazırlatırımda iştahım cok kesıldı hıc bısey yıycek dermanım bıle yok yemek yemeyı dusundugumde bıle kotu oluyorum peynırden baska bıse almıyo mıdem :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?