2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba arkadaşlar! Birkaç gün önce burada yukarıdaki alıntıladığım mesajı paylaştım, bazı arkadaşlar cvp yazdı sağolsun ama ben bugün sağlık ocağına gittiğimde bu testlerin bazılarının yapılmadığını öğrendim. Bu mümkün mü? Bütün sağlık ocakları standart koşullarda çalışmıyor mu? Ne önerirsiniz?

amin canım inşallah, aslında doğru söylüyorsun biraz rahat olmak lazım ama işte

benimde gittiğim sağlık ocağı bütün testler yapamayacağnı söyledi

bnde gittim özelde yaptırdım oluyor yani öyle şeyler

ben de bu testleri yaptırdım sağlık ocağını bilmiyorum ama ben devlet hastanesinde yaptırdımm

benimde gittiğim sağlık ocağı bütün testler yapamayacağnı söyledi

bnde gittim özelde yaptırdım oluyor yani öyle şeyler
Tabii ki olabilir böyle şeyler. Ben de gidip özelde yaptıracağım başka seçenek görünmüyor. Ama netleştirmek istediğim şey, bana buradan ve özelden yanıt veren arkadaşlar oldu ve onlar bu testlerin tamamını sağlık ocağında ücretsiz yaptırdığını söyledi. Şartlar standart değil demek ki ve öyleyse bu ilginç geldi bana, bunu öğrenmeye çalışıyorum

devlette yaptırdın demek, cvp için teşekkürler B BADEZEYNEP

rica ederim arkadaşım, aslında özele gidiyorum.dr. verdi ben ege ünv tıp fak hastanesine gittim poliklinikten sıra aldım, tabi hasteneye erken gittim biraz yorucu ama sağlık olsun. öğlene bitti işim parzitoloji hariç diğerleri aynı gün çıktı.

GÜnaydın kızlar, İlk defa istifra ettim...:SUmarım çok sürmez böyle...Hiç keyfim yok gibi...
Tuhaf bir gün..Bacagımın arka kısmı ile kalçama dogru giden bir agrı var...Anlayamadım nedir ?

bende öyleydim pirinç haşlaması çok iyi geliyor. azıcık da olsa yemeye çalış, benim eşimin elinden hayatta gelmez yumurta bile kıramıyor maalesef
benım esımde yapamıyodu hamıle kalınca tarıf ede ede ogrettım sımdı yaptıgı yemeklerı ben o kadar lezzetlı yapamıyorum

süpermiş! aslında gebe kalana kadar ben de devlete gidiyordum, özele geçtim. yani yaklaşık 2 haftadır uğramıyorum. şimdi tekrar gidip özele başladığımı ve yeni dr.umun istediği testler için geldiğimi söylememem uygun ve de etik olmaz diye düşündüm de o yüzden bilemedim ne yapacağımı. yeni doktorumdan bahsetmezsem de aynı testleri yaptırmamı ister mi sence hastane?

Olur tabi ki, Bende özele gidiyorum ama testler ve tahliler için devlette gittim.Doktorada söyledim...

ya bnde öyle duydum herşeyini sağlık ocağında yaptırıp özelde doktoruna göstermiş herkes ama bnm sağlık ocağım hepsni yapamaycğnı çalıştıkları labarutvarın bunları kapsamadğnı söyledi bnde gidip parayla yaptırdım :):)

Olur tabi ki, Bende özele gidiyorum ama testler ve tahliler için devlette gittim.Doktorada söyledim...
yaa, bravo o zmn ben de aç gidip şansımı deneyeyim müsait olunca.. bu testler için belirli bir zaman sınırlaması var mı peki kaçıncı haftaya kadar yaptırmalıyım, biliyor musunuz?

ben diğer arkadaşların dediği gibi hazır beni tanıyan bir sekreter de varken devlete tekrar uğrayayım önce diyorum. olmadı özelde yaptırırım artık napim. bana gittiğim hastanede 464 tl fiyat çıkardılar da bu testler için. o yüzden böyle farklı seçenekler geliştirmeye çalışıyorum. teşekkürler cvp için.

merhaba ben de 6+3 lüğüm mide bulantılarım pazar gunu itibariyle tam gaz basladı lakin ben de sıkıntı tahammusuzluk her seyden huylanma 5 dk da bir oguruyorum bu bebege zarar verir mi?
çünkü ancak ogururken rahatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…