canm hangi tahliller bunlar çok tutmuş..bana ilk gittiğimde rutin tahlier yaptı kan idrar ..aşka da yok 21 mayısa da iikli test iin gün verdi..eksik mi acaba tahlilerimben diğer arkadaşların dediği gibi hazır beni tanıyan bir sekreter de varken devlete tekrar uğrayayım önce diyorum. olmadı özelde yaptırırım artık napim. bana gittiğim hastanede 464 tl fiyat çıkardılar da bu testler için. o yüzden böyle farklı seçenekler geliştirmeye çalışıyorum. teşekkürler cvp için.
kesinlikle alternatif üretmelisin çokmuş ücreti kolay gelsinben diğer arkadaşların dediği gibi hazır beni tanıyan bir sekreter de varken devlete tekrar uğrayayım önce diyorum. olmadı özelde yaptırırım artık napim. bana gittiğim hastanede 464 tl fiyat çıkardılar da bu testler için. o yüzden böyle farklı seçenekler geliştirmeye çalışıyorum. teşekkürler cvp için.
(siz de bi karşılaştırırsanız sevinirim aynı mı diye?)işte bunlar:canm hangi tahliller bunlar çok tutmuş..bana ilk gittiğimde rutin tahlier yaptı kan idrar ..aşka da yok 21 mayısa da iikli test iin gün verdi..eksik mi acaba tahlilerim
merhaba cnm hoşgeldinmerhaba güzel annnelerrrr
sağol arkadaşım.kesinlikle alternatif üretmelisin çokmuş ücreti kolay gelsin
Aynen cnm bende kendimi tükenmiş hissediyorum bulantilar insanı çok yoruyor iştahsızlık çok kötü aç sin ama yiyemiosunInan ben de cok merak ediyorUm. Annem 9 ay yasli gibi hissedeceksin demisti simdi.cok iyi anliyorum sanki hep enerjisiz olacakmisim gibi
süpermiş! aslında gebe kalana kadar ben de devlete gidiyordum, özele geçtim. yani yaklaşık 2 haftadır uğramıyorum. şimdi tekrar gidip özele başladığımı ve yeni dr.umun istediği testler için geldiğimi söylememem uygun ve de etik olmaz diye düşündüm de o yüzden bilemedim ne yapacağımı. yeni doktorumdan bahsetmezsem de aynı testleri yaptırmamı ister mi sence hastane?
hı hıııkan mı kusuyorsun
ben 1 kg verdim kusmuyorum ama çok güzelde yiyemiyorum. neyse ki gebeliğin ilk 3 ayında çok kilo almamakta güzel
yok sorun olmaz. zaten günler ilerledikçe azalacak belirtiler
Batmada degil böyle garip kımıl kımıl bişy oluohamıleyken grıpte kotu ya ılac ıcemıoz nasıl bısey oluo kız batma gıbı bıseymı
canım benim tahillerle aynı ve ben bunları özelde 50 tlye yaptırdım kesinlikle çok pahalı yapıyorlar dikkat et :)(siz de bi karşılaştırırsanız sevinirim aynı mı diye?)işte bunlar:
Biyokimya:BUN,Kreatinin,AST,ALT
Diabet Paneli:Açlık kan şekeri
Tiroid Paneli:TSH
İdrar tahlilleri:Tam idrar tetkiki
Mikrobiyoloji:Tam kan sayımı
TORCH Paneli:Tokso IgM,Rubella IgG
Seroloji:HBsAg,Anti-HBs,Anti HCV,HIV I/II Antikor
üstelik ssk indirimli hali bu, bnmki ne tür bi özelse artık resmen soygun!canım benim tahillerle aynı ve ben bunları özelde 50 tlye yaptırdım kesinlikle çok pahalı yapıyorlar dikkat et :)
Amin allah sabir versin cok üzüldüm arkadasim rabbim sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin Insallah baska birsey hissettin mi sadece akintin mi koyulasti kanaman yada herhangi birsey oldu muBundan sonra hayirlisi olsun diye dua etmekten baska carem yok. Allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
Teşekkür ederim oldu sanırım simdiMesajın altındaki cevapla seçeneğine tikla canm msj otomatik yazım alanına yapistirilacak devamına mesajını yazarsin
canim ben üç tane metpamid iciyorum daha iyiyim.hı hıııÇıkaracak bir şey kalmadı zorlamadan vampir gibi oldum bugün.. aradım doktoru ama endişelenmeyin dedi ama gel de endişelenme.. çok yoruldum çooookkk
canim herkes syri ayri seyler yasiyor yapma oyle. sancin filan olur kanama bsslartecrübeli annişler nolur bana yardım edin allah korusun bir sorun olduğunu ne bilim kalbinin filan durduğunu nasıl anlarım illa bi kanama filan olur demi yoksa ben herseyi ona yorup korkuyorum
12. haftanın gelmesini 4 gözle bekliyorum kesileceği en azından şu an ki kadar yoğun olmayacağını bilmek rahatlatıyor en azından canım.. geçecek bugünlerde..canim ben üç tane metpamid iciyorum daha iyiyim.
GÜnaydın kızlar, İlk defa istifra ettim...:SUmarım çok sürmez böyle...Hiç keyfim yok gibi...
Tuhaf bir gün..Bacagımın arka kısmı ile kalçama dogru giden bir agrı var...Anlayamadım nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?