2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canm hangi tahliller bunlar çok tutmuş..bana ilk gittiğimde rutin tahlier yaptı kan idrar ..aşka da yok 21 mayısa da iikli test iin gün verdi..eksik mi acaba tahlilerim

kesinlikle alternatif üretmelisin çokmuş ücreti kolay gelsin

canm hangi tahliller bunlar çok tutmuş..bana ilk gittiğimde rutin tahlier yaptı kan idrar ..aşka da yok 21 mayısa da iikli test iin gün verdi..eksik mi acaba tahlilerim
(siz de bi karşılaştırırsanız sevinirim aynı mı diye?)işte bunlar:
Biyokimya:BUN,Kreatinin,AST,ALT
Diabet Paneli:Açlık kan şekeri
Tiroid Paneli:TSH
İdrar tahlilleri:Tam idrar tetkiki
Mikrobiyoloji:Tam kan sayımı
TORCH Paneli:Tokso IgM,Rubella IgG
Seroloji:HBsAg,Anti-HBs,Anti HCV,HIV I/II Antikor

Inan ben de cok merak ediyorUm. Annem 9 ay yasli gibi hissedeceksin demisti simdi.cok iyi anliyorum sanki hep enerjisiz olacakmisim gibi
Aynen cnm bende kendimi tükenmiş hissediyorum bulantilar insanı çok yoruyor iştahsızlık çok kötü aç sin ama yiyemiosun(

bunlar rutin gebelik testleri istemeleri lazım hele hele devlette kesin isterler diye düşünüyorum, bence çok para verme bu testlere

ben şimdilik çıkıyorum güzel anneler görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın:) allaha emanet olun

kan mı kusuyorsun

ben 1 kg verdim kusmuyorum ama çok güzelde yiyemiyorum. neyse ki gebeliğin ilk 3 ayında çok kilo almamakta güzel

yok sorun olmaz. zaten günler ilerledikçe azalacak belirtiler
hı hııı Çıkaracak bir şey kalmadı zorlamadan vampir gibi oldum bugün.. aradım doktoru ama endişelenmeyin dedi ama gel de endişelenme.. çok yoruldum çooookkk

canım benim tahillerle aynı ve ben bunları özelde 50 tlye yaptırdım kesinlikle çok pahalı yapıyorlar dikkat et :)

canım benim tahillerle aynı ve ben bunları özelde 50 tlye yaptırdım kesinlikle çok pahalı yapıyorlar dikkat et :)
üstelik ssk indirimli hali bu, bnmki ne tür bi özelse artık resmen soygun! neyse ki siz varsınız, yardımlarınız için teşekkürler. ilk fırsatta açken gidip devletle bağlarımı iyileştireyim bari.

Bundan sonra hayirlisi olsun diye dua etmekten baska carem yok. Allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
Amin allah sabir versin cok üzüldüm arkadasim rabbim sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin Insallah baska birsey hissettin mi sadece akintin mi koyulasti kanaman yada herhangi birsey oldu mu

kızlar tünaydın okuldan fırsat bulup yazamıyorum ama okuyorum hepinizi
mide bulantısı gaz kusma göğüs ağrısı bel bacak hepsi hala mevcut 10 haftalık olduk ama hala var.
birşey soracam göbeğimin orası çok ağrıdı bugün gaz ağrısı gibi değil gibi kasıklarıma vuruyor bilemiyorum sorun mu var diye de korkuyorum sanırım dr arıcam

tecrübeli annişler nolur bana yardım edin allah korusun bir sorun olduğunu ne bilim kalbinin filan durduğunu nasıl anlarım illa bi kanama filan olur demi yoksa ben herseyi ona yorup korkuyorum

hı hııı Çıkaracak bir şey kalmadı zorlamadan vampir gibi oldum bugün.. aradım doktoru ama endişelenmeyin dedi ama gel de endişelenme.. çok yoruldum çooookkk
canim ben üç tane metpamid iciyorum daha iyiyim.

tecrübeli annişler nolur bana yardım edin allah korusun bir sorun olduğunu ne bilim kalbinin filan durduğunu nasıl anlarım illa bi kanama filan olur demi yoksa ben herseyi ona yorup korkuyorum
canim herkes syri ayri seyler yasiyor yapma oyle. sancin filan olur kanama bsslar

canim ben üç tane metpamid iciyorum daha iyiyim.
12. haftanın gelmesini 4 gözle bekliyorum kesileceği en azından şu an ki kadar yoğun olmayacağını bilmek rahatlatıyor en azından canım.. geçecek bugünlerde..

GÜnaydın kızlar, İlk defa istifra ettim...:SUmarım çok sürmez böyle...Hiç keyfim yok gibi...
Tuhaf bir gün..Bacagımın arka kısmı ile kalçama dogru giden bir agrı var...Anlayamadım nedir ?

Canım umarım çok sürmez... ben de ilk 5+6 da çıkarmıştım. yarım saati geçmiyor bulantım falan diye seviniyordum, çıkarmıyorum da diye ama aralıklar arttı :/ İştahsızlık oluyor genelde ama sonra dehşet bir yeme isteği. Su içmek or geliyor bir de normalde çok içerim ama midemi mahvediyor çubuk kraker yiyorum mecbur. Bu sabah da çıkardım ve acayip kasılıyorum çıkarırken, ve istemsiz ağlıyorum. zaten böyle bir fobim var Allahtan eşim yanımdaydı sabah. Ağrına gelince benim ilk zamanki hafif sızılar kalmadı ama dediğin şekilde sağ bacağımın arkasından sanki kalçamın içinden geçen bir damar belime kadar acıdı. hem de 3 gün falannn :(( annem vardı evde, normal, korkma dedi. onun önde olurmuş ağrılar ama benim senin de bahsettiğin şekildeydi. gece ağrısına bile uyandım:/ kanama falan olmadığı için çok takılmadım açıkçası, şimdi de yok çok şükür. umarım Rabbim hayırlısıyla atlatmamızı ve miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. yıpratıcı bir dönem. ama değecekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…