2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İçim rahatladı biraz, banada norma gibi geldi ama ara ara böyle bastırınca tereddüt ettim..Benim maalesef iştahım çok arttı, sürekli birşeyler yemek istiyorum...Umarım böyle gitmezzYoksa çok şişko olcammmm:)
Evet Allahın izni ile inş. yavrularımızı kucagımıza alınca herşeyi unutucagız..:)

yaa, bravo o zmn ben de aç gidip şansımı deneyeyim müsait olunca.. bu testler için belirli bir zaman sınırlaması var mı peki kaçıncı haftaya kadar yaptırmalıyım, biliyor musunuz?
Müsati oldugun zaman gidebilrsin..Ben kalp atışını duymak için gittiğimde Yani 2. randevumda tahlilerimi götürmüştüm doktoruma..Aç gitmenede gerek yok buarada...

canım ben 10+2 deyim özele gidiyorum ama ben kalp atışını 2 hafta önce duyduk çok şükür benden hiç test istememesi beni endişe ettirdi 3.ay sonunda gelirken bunları yaptır dedi sadece 7.haftada yapılan testler varmış ama ben hiçbir test yaptırmadım

Saglık ocagı değilde hastanenin kadın dogumundan randevu alınıp yapılabilir.

tecrübeli annişler nolur bana yardım edin allah korusun bir sorun olduğunu ne bilim kalbinin filan durduğunu nasıl anlarım illa bi kanama filan olur demi yoksa ben herseyi ona yorup korkuyorum
canım bi kaç gündür bende buna kafayı takmış durumdayım Allah korusun bişey olsa nasıl anlarım diyorum sürekli kendi kendime

anladığım kadarıyla yiyebiliyorsun.. nolur ye yalvarırım ye.. 5 kilo kaybettim 9 haftada.. doktorum bundan sonraki süreçte beslenme uzmanıyla yürütecek yeme-içmemi..
Valla canım bende tam tersi aynenn çok yiyorum..Evet yemesi güzel ama bukadar kısa sürede kilo almam hiç iyi değil...:S

Canlar merhabalar nasılsınız uzun bir süre oldu görüşmeyeli ben bugun dr. gittim bebişimi gördüm kalp atışlarını dinletmedi sanırım makinadan dolayı ses vermiyor sanırım ama kendisini gördüm 30 mm olmuş 3 cmm çok heycanlandım ben biraz kilolu olduğumdan dolayı biraz silik gözüküyor ama çok heycanlı bir duygu ya...

gozun aydın canım Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın

canım iyi günlerde büyüsünler inş :) tam olarak kaç haftalıksın

off benım grıp ılerlıyo kulagım agrıyo burnum tıkandı
Canım geçmiş olsun kulak ağrısına sarımsak iyi geliyor bilmiyorum yaparmısın ama benim öyle geçti sarımsağı bir dişini iri olsun biraz kes ortadan ocakta onu biraz kızart ve kulağına koy derim... Geçmiş olsun tekrardan....

Ohh maşallah kocaman olmuşşş yavrucunnn..:)Daha önce duydun demi kalp sesini..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…