haklısın cnm korktum çok rabbime sığınmaktan baska çarem de yok sanırımcanim herkes syri ayri seyler yasiyor yapma oyle. sancin filan olur kanama bsslar
Karatasta ahmet beye gidiyorum canım bende.Nerdensin hangi hastaneye doktora gidiyosun ben konak Gaziemir şifaya nurdan yildiza gidiyorum cnm.
İçim rahatladı biraz, banada norma gibi geldi ama ara ara böyle bastırınca tereddüt ettim..Benim maalesef iştahım çok arttı, sürekli birşeyler yemek istiyorum...Umarım böyle gitmezzCanım umarım çok sürmez... ben de ilk 5+6 da çıkarmıştım. yarım saati geçmiyor bulantım falan diye seviniyordum, çıkarmıyorum da diye ama aralıklar arttı :/ İştahsızlık oluyor genelde ama sonra dehşet bir yeme isteği. Su içmek or geliyor bir denormalde çok içerim ama midemi mahvediyor çubuk kraker yiyorum mecbur. Bu sabah da çıkardım ve acayip kasılıyorum çıkarırken, ve istemsiz ağlıyorum. zaten böyle bir fobim var Allahtan eşim yanımdaydı sabah. Ağrına gelince benim ilk zamanki hafif sızılar kalmadı ama dediğin şekilde sağ bacağımın arkasından sanki kalçamın içinden geçen bir damar belime kadar acıdı. hem de 3 gün falannn : (( annem vardı evde, normal, korkma dedi. onun önde olurmuş ağrılar ama benim senin de bahsettiğin şekildeydi. gece ağrısına bile uyandım:/ kanama falan olmadığı için çok takılmadım açıkçası, şimdi de yok çok şükür. umarım Rabbim hayırlısıyla atlatmamızı ve miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. yıpratıcı bir dönem. ama değecekkkk
Müsati oldugun zaman gidebilrsin..Ben kalp atışını duymak için gittiğimde Yani 2. randevumda tahlilerimi götürmüştüm doktoruma..Aç gitmenede gerek yok buarada...yaa, bravo o zmn ben de aç gidip şansımı deneyeyim müsait olunca.. bu testler için belirli bir zaman sınırlaması var mı peki kaçıncı haftaya kadar yaptırmalıyım, biliyor musunuz?
canım ben 10+2 deyim özele gidiyorum ama ben kalp atışını 2 hafta önce duyduk çok şükür benden hiç test istememesi beni endişe ettirdi 3.ay sonunda gelirken bunları yaptır dedi sadece 7.haftada yapılan testler varmış ama ben hiçbir test yaptırmadımcanım ben 6+3 ken gıttım hersey normal bır ay sonra kontrole gelırsın demıstı devlet hastanesı.tabıkı ben bır ay beklemıcem ..esımınde kalp atısını duyması ve kendımı mutlu etmek ıcın en yakın zamanda ozel bır doktora gıdıcem bır ay beklenırmı hıc.suanda 7+3 um
Saglık ocagı değilde hastanenin kadın dogumundan randevu alınıp yapılabilir.ya bnde öyle duydum herşeyini sağlık ocağında yaptırıp özelde doktoruna göstermiş herkes ama bnm sağlık ocağım hepsni yapamaycğnı çalıştıkları labarutvarın bunları kapsamadğnı söyledi bnde gidip parayla yaptırdım :):)
canım bi kaç gündür bende buna kafayı takmış durumdayım Allah korusun bişey olsa nasıl anlarım diyorum sürekli kendi kendimetecrübeli annişler nolur bana yardım edin allah korusun bir sorun olduğunu ne bilim kalbinin filan durduğunu nasıl anlarım illa bi kanama filan olur demi yoksa ben herseyi ona yorup korkuyorum
Off bende bukadar yememek istiyorum ama yaaaaAynen cnm bende kendimi tükenmiş hissediyorum bulantilar insanı çok yoruyor iştahsızlık çok kötü aç sin ama yiyemiosun(
anladığım kadarıyla yiyebiliyorsun.. nolur ye yalvarırım ye.. 5 kilo kaybettim 9 haftada.. doktorum bundan sonraki süreçte beslenme uzmanıyla yürütecek yeme-içmemi..Off bende bukadar yememek istiyorum ama yaaaa((
Valla canım bende tam tersi aynenn çok yiyorum..Evet yemesi güzel ama bukadar kısa sürede kilo almam hiç iyi değil...:Sanladığım kadarıyla yiyebiliyorsun.. nolur ye yalvarırım ye.. 5 kilo kaybettim 9 haftada.. doktorum bundan sonraki süreçte beslenme uzmanıyla yürütecek yeme-içmemi..
gazdır canım oBatmada degil böyle garip kımıl kımıl bişy oluo
kadın doğuma nerdeyse 15 gün snraya randevu alabiliyorum ayrıca testi yaptır sonucu bekle çok zaman kaybı olacaktı bnm için bn hallettim zatenSaglık ocagı değilde hastanenin kadın dogumundan randevu alınıp yapılabilir.
gozun aydın canım Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsınCanlar merhabalar nasılsınız uzun bir süre oldu görüşmeyeli ben bugun dr. gittim bebişimi gördüm kalp atışlarını dinletmedi sanırım makinadan dolayı ses vermiyor sanırım ama kendisini gördüm 30 mm olmuş 3 cmm çok heycanlandım ben biraz kilolu olduğumdan dolayı biraz silik gözüküyor ama çok heycanlı bir duygu ya...
canım iyi günlerde büyüsünler inş :) tam olarak kaç haftalıksınCanlar merhabalar nasılsınız uzun bir süre oldu görüşmeyeli ben bugun dr. gittim bebişimi gördüm kalp atışlarını dinletmedi sanırım makinadan dolayı ses vermiyor sanırım ama kendisini gördüm 30 mm olmuş 3 cmm çok heycanlandım ben biraz kilolu olduğumdan dolayı biraz silik gözüküyor ama çok heycanlı bir duygu ya...
Canım geçmiş olsun kulak ağrısına sarımsak iyi geliyor bilmiyorum yaparmısın ama benim öyle geçti sarımsağı bir dişini iri olsun biraz kes ortadan ocakta onu biraz kızart ve kulağına koy derim... Geçmiş olsun tekrardan....off benım grıp ılerlıyo kulagım agrıyo burnum tıkandı
Ohh maşallah kocaman olmuşşş yavrucunnn..:)Daha önce duydun demi kalp sesini..?Canlar merhabalar nasılsınız uzun bir süre oldu görüşmeyeli ben bugun dr. gittim bebişimi gördüm kalp atışlarını dinletmedi sanırım makinadan dolayı ses vermiyor sanırım ama kendisini gördüm 30 mm olmuş 3 cmm çok heycanlandım ben biraz kilolu olduğumdan dolayı biraz silik gözüküyor ama çok heycanlı bir duygu ya...
10 haftalığım canım bu ay sonunda ikili teste gönderdi beni allahım hepimize bebişlerimizi bağışlasın... :)canım iyi günlerde büyüsünler inş :) tam olarak kaç haftalıksın
Rutin testleri yaptırdıktan sonra bir ay sonra gel diolar gayet normal canım bara da bir ay verdiya ne yapsam acaba başka dr.mı gitsem kızlar yardımcı olun ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?