amin tatlım seninde :)gozun aydın canım Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın
evet duymuştum kalp atışlarını perşembe günüde özel has. gidecem zaten ordada duyarım... :) Büyüyorlar ya maşallah en son gittiğimde 16 nisanda 7 mm di... :)Ohh maşallah kocaman olmuşşş yavrucunnn..:)Daha önce duydun demi kalp sesini..?
saolasın canım denıyım bı cok kotu ılacta kullanamıyorum ınsallah gecırırCanım geçmiş olsun kulak ağrısına sarımsak iyi geliyor bilmiyorum yaparmısın ama benim öyle geçti sarımsağı bir dişini iri olsun biraz kes ortadan ocakta onu biraz kızart ve kulağına koy derim... Geçmiş olsun tekrardan....
ama idrar tahlili de var. sağlık ocağı yapmadı onu da.Müsati oldugun zaman gidebilrsin..Ben kalp atışını duymak için gittiğimde Yani 2. randevumda tahlilerimi götürmüştüm doktoruma..Aç gitmenede gerek yok buarada...
ama ben hiçbir test yaptırmadım cnm şu ana kadar normalmiRutin testleri yaptırdıktan sonra bir ay sonra gel diolar gayet normal canım bara da bir ay verdi
elbet duracak.. hiç yiyememek bebeğime kendime faydasız olmak en acısıValla canım bende tam tersi aynenn çok yiyorum..Evet yemesi güzel ama bukadar kısa sürede kilo almam hiç iyi değil...:S
Çok geçmiş olsun aynı durumdayız inan mısın ağzımdan zor nefes alıyorum çocuğa oksijen gidiyor mu acabaoff benım grıp ılerlıyo kulagım agrıyo burnum tıkandı
hahaha gıdıyodur kızÇok geçmiş olsun aynı durumdayız inan mısın ağzımdan zor nefes alıyorum çocuğa oksijen gidiyor mu acaba
Ben de biraz tontişim görünmez die korkuyodum ama tatloş tatlış görünüm yaa cnm benCanlar merhabalar nasılsınız uzun bir süre oldu görüşmeyeli ben bugun dr. gittim bebişimi gördüm kalp atışlarını dinletmedi sanırım makinadan dolayı ses vermiyor sanırım ama kendisini gördüm 30 mm olmuş 3 cmm çok heycanlandım ben biraz kilolu olduğumdan dolayı biraz silik gözüküyor ama çok heycanlı bir duygu ya...
Şimdi şöyle canım illa 6 yada 7 hafta olması şart değil kalp atışını duyduktan sonra doktorlar rutin test istiyorlar yani genel durum nasıl ona bakıyorlar herşey yolundaysa da bir ay sonraya da randevu veriolar kalp atışını duyduktan sonra senden test istemedi miama ben hiçbir test yaptırmadım cnm şu ana kadar normalmi
Senin işin daha zor bir de astımla uğraşıyorum oksijen tüpüf aklıma yattı vallahahaha gıdıyodur kızsaolasın canım sanada gecmıs olsun napsak eve oksıjen tupumu alsak gı bıde bende astım var daha cok tıkanıom
Evet canm 25 martta gittim en son 8+6 da 25 nisanda gel gelirkende idrar kan hepatit b d vitamini vs. testleri yaptır dediŞimdi şöyle canım illa 6 yada 7 hafta olması şart değil kalp atışını duyduktan sonra doktorlar rutin test istiyorlar yani genel durum nasıl ona bakıyorlar herşey yolundaysa da bir ay sonraya da randevu veriolar kalp atışını duyduktan sonra senden test istemedi mi
okulda çocuklardan iğreniyorum yaagünaydın kılzar..bugün yine çok kötüyüm afedersiniz ama öğürmekten uyuyamadım gece boyuiyiki bugün dersim yok okula gidecek halim de yok .. bitkinm yorgunum halsizim..ne zaman geçecek bu..artık kendime gelmek istiyorum..
bi kaç gündür bende de oluyor.. su az içtiğimde daha da yakıp kavurduğunu farkettim. yandıkça basıyorum suyu .. mükemmel sonuç olmasada hafifletiyorKızlar mide yanması olan var mi? Çözümü var mi günlerdir uyku yok bana bu sebepten
bnde hiçbirşey hissetmiyorum midem falanda bulanmıyor çokYa kızlar ben hiçbirşey hissetmiyorum ya gögusler şiş sadece çok hafif bulanti var oda folik asit içtikten sonra oluyor hissetsek bir dert hissetmesek bir dert bir kaç gündür kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
İlk günler kasik karin agrisi vardi belim çok agriyordu gogusler sis ve sık idrara cikiyordum simdi bisey yok sadece sis gogusler kaldi.endişeleniyorum artik perşembe gidicem Dr ama korkuyorum
göguslerımın dısında hafıf rahım agrılarım oluyor onun dısında benımde bır sıkayetım cok sukur.ben 7+3 um canım sen?Ya kızlar ben hiçbirşey hissetmiyorum ya gögusler şiş sadece çok hafif bulanti var oda folik asit içtikten sonra oluyor hissetsek bir dert hissetmesek bir dert bir kaç gündür kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
İlk günler kasik karin agrisi vardi belim çok agriyordu gogusler sis ve sık idrara cikiyordum simdi bisey yok sadece sis gogusler kaldi.endişeleniyorum artik perşembe gidicem Dr ama korkuyorum
Bende rahim agrisida yok bir ara vardi simdi turp gibiyim masallah ama keşke arada olsa içim rahat ederdi belkigöguslermaşallah ında hafıf rahım agrılarım oluyor onun dısında benımde bır sıkayetım cok sukur.ben 7+3 um canım sen?
Ya kızlar ben hiçbirşey hissetmiyorum ya gögusler şiş sadece çok hafif bulanti var oda folik asit içtikten sonra oluyor hissetsek bir dert hissetmesek bir dert bir kaç gündür kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?