2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ohh maşallah kocaman olmuşşş yavrucunnn..:)Daha önce duydun demi kalp sesini..?
evet duymuştum kalp atışlarını perşembe günüde özel has. gidecem zaten ordada duyarım... :) Büyüyorlar ya maşallah en son gittiğimde 16 nisanda 7 mm di... :)

saolasın canım denıyım bı cok kotu ılacta kullanamıyorum ınsallah gecırır

Valla canım bende tam tersi aynenn çok yiyorum..Evet yemesi güzel ama bukadar kısa sürede kilo almam hiç iyi değil...:S
elbet duracak.. hiç yiyememek bebeğime kendime faydasız olmak en acısı al sen.. beraber squat yaparız step yaparız yürüyüş yaparız gene veririz gene veririz.. sıkma canını sen

Çok geçmiş olsun aynı durumdayız inan mısın ağzımdan zor nefes alıyorum çocuğa oksijen gidiyor mu acaba
hahaha gıdıyodur kız saolasın canım sanada gecmıs olsun napsak eve oksıjen tupumu alsak gı bıde bende astım var daha cok tıkanıom

Ben de biraz tontişim görünmez die korkuyodum ama tatloş tatlış görünüm yaa cnm ben

Kızlar 2. Gebeliginizde daha az bulantıli geçer merak etmeyin.. Ben ilk gebeliğimde çok kötüydum yaa. Eşimle yemek yemeye giderdik ben sokak sokak gezer hicbirsey yemeden yada yedikten sonra restoranın tuvaletinde kusup geri dönerdim. . Şimdi yemek yiyebiliyorum çook şükür. Kilo almadım ama yinede boğazından birşeyler geçiyor. Tabi yediklerim çok kısıtlı patates salata, ayran, makarna börek yiyorum. Başka birşey yiyemiyorum

ama ben hiçbir test yaptırmadım cnm şu ana kadar normalmi
Şimdi şöyle canım illa 6 yada 7 hafta olması şart değil kalp atışını duyduktan sonra doktorlar rutin test istiyorlar yani genel durum nasıl ona bakıyorlar herşey yolundaysa da bir ay sonraya da randevu veriolar kalp atışını duyduktan sonra senden test istemedi mi

Evet canm 25 martta gittim en son 8+6 da 25 nisanda gel gelirkende idrar kan hepatit b d vitamini vs. testleri yaptır dedi

Kızlar mide yanması olan var mi? Çözümü var mi günlerdir uyku yok bana bu sebepten
bi kaç gündür bende de oluyor.. su az içtiğimde daha da yakıp kavurduğunu farkettim. yandıkça basıyorum suyu .. mükemmel sonuç olmasada hafifletiyor

Ya kızlar ben hiçbirşey hissetmiyorum ya gögusler şiş sadece çok hafif bulanti var oda folik asit içtikten sonra oluyor hissetsek bir dert hissetmesek bir dert bir kaç gündür kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
İlk günler kasik karin agrisi vardi belim çok agriyordu gogusler sis ve sık idrara cikiyordum simdi bisey yok sadece sis gogusler kaldi.endişeleniyorum artik perşembe gidicem Dr ama korkuyorum

bnde hiçbirşey hissetmiyorum midem falanda bulanmıyor çok

sadece iştahsızlık ve yemek yiyememe var herkesde belirti olacak diye birşey yok sıkma canını daha cuma gittim maşşalh 2cm olmuştu bebeişkomm:)

göguslerımın dısında hafıf rahım agrılarım oluyor onun dısında benımde bır sıkayetım cok sukur.ben 7+3 um canım sen?

göguslermaşallah ında hafıf rahım agrılarım oluyor onun dısında benımde bır sıkayetım cok sukur.ben 7+3 um canım sen?
Bende rahim agrisida yok bir ara vardi simdi turp gibiyim masallah ama keşke arada olsa içim rahat ederdi belki
Benim adet düzensizliği olduğu için tam olarak bilmiyorum ama Dr gore şuan 6.haftanin icindeyim

canım ben de belirgin bir belirti yok. hem olmasın zaten bulantı falan ne güzel işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…