Cagirdi deyince simdi vuracak sandim temmuz gibi olmali sanirim bizim5.ayın sonunda vurunuluo dedi bana ebe canm.Belli tarihler var vurulamayanlar şu şu tarihde vurulsun diye nette yazio.
okulda çocuklardan iğreniyorum yaaolamaz böyle bişi..
12. haftadan sonra normale donmeye baslıycaz canım az daha sabırKızlar dün 6 kez çıkardım. Akşam acil e gittik serum yedim ama hiç faydası olmadı. Şu an çalışıyorum okuldayim ama kolunu kaldırmaya mecalim yok hersey o kadar zor ki. Umarım bi an once hepimiz düzelir eski enerjimze sahip oluruz
Ben çok kötüyüm okulda resmen herseyden tıklıyoruz ders yapalım gelmiyor iyiki dönem sonu konuları bitti yoksa öğrencilerimiz içinde kötü olacaktı sınıfını bide hergün var ders
Ah ah o kadar uzak geliyor ki.. Bu halin üstüne çalışmak o kadar zor ki ev hanımlar i kıymetini bilin12. haftadan sonra normale donmeye baslıycaz canım az daha sabır
Slm.benimde kontrolum vardi bugun 4 kilo vermisim dr serum takti.bisey yiyemiyordm cikariyordm HHep.kalp atislarini duydum ilk defa cok guzeldianladığım kadarıyla yiyebiliyorsun.. nolur ye yalvarırım ye.. 5 kilo kaybettim 9 haftada.. doktorum bundan sonraki süreçte beslenme uzmanıyla yürütecek yeme-içmemi..
vallaha oyle calısan ıcın daha zor ben yorgun olunca bulantım olunca hemen yatıyorum calısan ıcın hamılelıgın ılk donemlerı daha zor Allah yardımcınız olsunAh ah o kadar uzak geliyor ki.. Bu halin üstüne çalışmak o kadar zor ki ev hanımlar i kıymetini bilin
çok kötü olunca git mutlaka serum takarlar. en azından vitaminsiz kalmazsın serumla.. bana cuma günü takıldı çook şükür yavaş yavaş toparlandım azcık azcık yiyorum bişiler.. rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah..annişler ben artık bayılacak gibiyim ya hiç bişey yiyemiyorum yediğimi cıkarıyorum artık vücutta bi şey kalmadı heralde iki gündür bas dönmesi göz karartısı halsizlik bayıldım bayılıcam gibi belli vücut besinsiz kaldı allahım yardım etsin bize yine buna sükür bebişler saglıklı en azından
Bnde senin gibiydim canm 9.haftaya girdim baş dönmesi mide bulantısı kusma yiyememe herşey başladı olmasın daha ii boşverYa kızlar ben hiçbirşey hissetmiyorum ya gögusler şiş sadece çok hafif bulanti var oda folik asit içtikten sonra oluyor hissetsek bir dert hissetmesek bir dert bir kaç gündür kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
İlk günler kasik karin agrisi vardi belim çok agriyordu gogusler sis ve sık idrara cikiyordum simdi bisey yok sadece sis gogusler kaldi.endişeleniyorum artik perşembe gidicem Dr ama korkuyorum
Maşallah kuzuyaSlm.benimde kontrolum vardi bugun 4 kilo vermisim dr serum takti.bisey yiyemiyordm cikariyordm HHep.kalp atislarini duydum ilk defa cok guzeldi
Sagl canm Allah razi olsun ;-)Maşallah kuzuya
umarım düzenli bir şekilde kilo almaya başlarsın canı gönülden isterim inan.. zira ne menem bir şey olduğunu ben çok iyi biliyorum
Ben aynısıydım canım iğne yapıyorum her günKizlar aranızda benim gibi kan pihtilasma sorunu olan var mi? Bir önceki hamileligimde 8. Haftada kontrole gidip 6. Haftasında bebeğin kalbinin durdugunu öğrendim. Yine aynı haftalara geldik. Cuma kontrolüm var ama bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
Ben aynısıydım canım iğne yapıyorum her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?