2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
annişler ben artık bayılacak gibiyim ya hiç bişey yiyemiyorum yediğimi cıkarıyorum artık vücutta bi şey kalmadı heralde iki gündür bas dönmesi göz karartısı halsizlik bayıldım bayılıcam gibi belli vücut besinsiz kaldı allahım yardım etsin bize yine buna sükür bebişler saglıklı en azından

Ben çok kötüyüm okulda resmen herseyden tıklıyoruz ders yapalım gelmiyor iyiki dönem sonu konuları bitti yoksa öğrencilerimiz içinde kötü olacaktı sınıfını bide hergün var ders

ben cok duygusal olmaya basladım herseye aglar oldum en ufak bıseye cok alıngan oldum fılmlere bıle aglıyorum

Kızlar dün 6 kez çıkardım. Akşam acil e gittik serum yedim ama hiç faydası olmadı. Şu an çalışıyorum okuldayim ama kolunu kaldırmaya mecalim yok hersey o kadar zor ki. Umarım bi an once hepimiz düzelir eski enerjimze sahip oluruz

12. haftadan sonra normale donmeye baslıycaz canım az daha sabır

Sizin mudurunuz nasıl bizim ki rapor alsak arıyor bir de.
Ben çok kötüyüm okulda resmen herseyden tıklıyoruz ders yapalım gelmiyor iyiki dönem sonu konuları bitti yoksa öğrencilerimiz içinde kötü olacaktı sınıfını bide hergün var ders

anladığım kadarıyla yiyebiliyorsun.. nolur ye yalvarırım ye.. 5 kilo kaybettim 9 haftada.. doktorum bundan sonraki süreçte beslenme uzmanıyla yürütecek yeme-içmemi..
Slm.benimde kontrolum vardi bugun 4 kilo vermisim dr serum takti.bisey yiyemiyordm cikariyordm HHep.kalp atislarini duydum ilk defa cok guzeldi

Ah ah o kadar uzak geliyor ki.. Bu halin üstüne çalışmak o kadar zor ki ev hanımlar i kıymetini bilin
vallaha oyle calısan ıcın daha zor ben yorgun olunca bulantım olunca hemen yatıyorum calısan ıcın hamılelıgın ılk donemlerı daha zor Allah yardımcınız olsun

çok kötü olunca git mutlaka serum takarlar. en azından vitaminsiz kalmazsın serumla.. bana cuma günü takıldı çook şükür yavaş yavaş toparlandım azcık azcık yiyorum bişiler.. rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah..

Bnde senin gibiydim canm 9.haftaya girdim baş dönmesi mide bulantısı kusma yiyememe herşey başladı olmasın daha ii boşver

Slm.benimde kontrolum vardi bugun 4 kilo vermisim dr serum takti.bisey yiyemiyordm cikariyordm HHep.kalp atislarini duydum ilk defa cok guzeldi
Maşallah kuzuya

umarım düzenli bir şekilde kilo almaya başlarsın canı gönülden isterim inan.. zira ne menem bir şey olduğunu ben çok iyi biliyorum

Kizlar aranızda benim gibi kan pihtilasma sorunu olan var mi? Bir önceki hamileligimde 8. Haftada kontrole gidip 6. Haftasında bebeğin kalbinin durdugunu öğrendim. Yine aynı haftalara geldik. Cuma kontrolüm var ama bir şey olacak diye ödüm kopuyor.

Ben aynısıydım canım iğne yapıyorum her gün

İğne batması oluyo rahmimde bide ne güzel herşeyi yiyip içiyordum şuan zerre kadar bişi yiyemiyorum su dahil . Sigarayı bıraktım en sevindiğim konu bu oldu hep dua edildim inşallah miğdem bulanır sigaradan tiksindiren diye dediğim gibi de oldu adını bile duymaya tahammülüm yok beslenemesem bile Zararlı olan o zıkkımı içmiyorum ya o bile rahatlatıyor beni

kızlar benim yüzümde boynumda gögüslerimde hep sivilceler çıktı neden acaba sizde de var mı böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…