100 MG coraspirin ve 0.4 MG oksapar kullanıyorum canım dün iğneyi vurmayı unutmuşum sabah ezanında ezan sesiyle uyandım iğneyi unuttum dedim eşim vurdu rahatladım ödüm kopuyo bişi olur die koldan vuruyorum kolum mosmor olduBende öyle canım. kaclik kullanıyorsun? Benim iki genimde de homozigot var. 0.6 kullaniyorum ve 100 mg coraspirin
boynumda sırtımda birer tane çıktı benimde minikler önce sinek ısırığı gibiydi şimdi bildiğin beyaz uçlu oldular. sıkmıyorum besleyip büyütüyorum maalesefkızlar benim yüzümde boynumda gögüslerimde hep sivilceler çıktı neden acaba sizde de var mı böyle bişey
kızlar benim yüzümde boynumda gögüslerimde hep sivilceler çıktı neden acaba sizde de var mı böyle bişey
100 MG coraspirin ve 0.4 MG oksapar kullanıyorum canım dün iğneyi vurmayı unutmuşum sabah ezanında ezan sesiyle uyandım iğneyi unuttum dedim eşim vurdu rahatladım ödüm kopuyo bişi olur die koldan vuruyorum kolum mosmor oldu
Ya kızlar ben hiçbirşey hissetmiyorum ya gögusler şiş sadece çok hafif bulanti var oda folik asit içtikten sonra oluyor hissetsek bir dert hissetmesek bir dert bir kaç gündür kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
İlk günler kasik karin agrisi vardi belim çok agriyordu gogusler sis ve sık idrara cikiyordum simdi bisey yok sadece sis gogusler kaldi.endişeleniyorum artik perşembe gidicem Dr ama korkuyorum
ay ben de en çok o zıkkımdan kurtulduğuma seviniyor ve kendiliğimden nasıl da tiksindiğime şaşırıyorum. irade kullanmama gerek bile kalmadı inşallah tekrar başlamam! bu arada bnm c.tesi günüm kabus gibiydi bütün gün ölü gibi yattım, gidip kusup geri yattım, ağladım hep moralmanım bozulduİğne batması oluyo rahmimde bide ne güzel herşeyi yiyip içiyordum şuan zerre kadar bişi yiyemiyorum su dahil . Sigarayı bıraktım en sevindiğim konu bu oldu hep dua edildim inşallah miğdem bulanır sigaradan tiksindiren diye dediğim gibi de oldu adını bile duymaya tahammülüm yok beslenemesem bile Zararlı olan o zıkkımı içmiyorum ya o bile rahatlatıyor beni
hangi kremmiş o, dr.un mu önerdi cnm? o kadar rahatsız edici değiller bnmkiler ama merakımdan sordum sadece belki lazım olur.Benimde her tarafımda minik minik kırmızı sivilceler var. Hamilelikte kullanılması güvenli olan bir sivilce kremi siparişi verdim onu bekliyorum. Tabi ben ilk öğrendiğim günden beri nemlendirici bile sürmedim zararı olur diye
ne güzel de moral vermişsin cnm maşallah senin kuzulara dacanım sakınn korkma benımde son günlerde mıde bulantım kusmalarım göğüs hassasiyetim yokolmuştu kafamda deli sorularla korkularla bugün doktoruma gittimaz önce geldim bebişlerim hem sağlıklı hem hareketlilerdi çok mutlu oldum o nedenle olumsuz düşünceleri sil seni çok iyi anlayabiliyorum ama emin ol şu an kendini boşuna üzüyorsun.doktorum bugün hamileliğin başındaki rutin belirtiler zamanla azalıcak bu normal dedi.bebeklerimiz içimizde ve mutlular
Her an Kasım annesi bile olabilirsin gibi geldi bana tarihi görünceBen de Allah'ın izniyle Aralık annesi olacağım inşaallah....
ne güzel de moral vermişsin cnm maşallah senin kuzulara datüp bebek mi senin? bnm de geçen hafta bulantıyla geçti, yaşam kalitem düştü birden, ama şimdi azaldı ve neredeyse yok gibi. aşermem 1 hafta sürdü resmen Ne bulantı, ne geçen haftaki meme hassasiyeti, ne halsizlik. biraz olsun rahatladım yazdığını okuyunca.
bendede var canım gogus aramda şakaklarımda ve saç dıplerımde 3 aydan sonra kaybolcakmıs sımdı hormonlarımız arttıgı ıcın oluyomuskızlar benim yüzümde boynumda gögüslerimde hep sivilceler çıktı neden acaba sizde de var mı böyle bişey
Hoşbuldum canım benim Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin minnaklarımızı.. Çabuk gelsin o zamanHer an Kasım annesi bile olabilirsin gibi geldi bana tarihi görünceHoşgeldin cnm hayırlı gebelikler!
evet ben çok memnunum tavsiye ederimKendi muayenesimi var
Folikcim seninle daha once temmuz asilama deneyeceklerde birlikteydik. O zaman kismet olmadi hamilelik kismet bu topigeymis :)Her an Kasım annesi bile olabilirsin gibi geldi bana tarihi görünceHoşgeldin cnm hayırlı gebelikler!
Bizde o konuda sıkıntı yok ama yaza girerken ekonomim çok iyi deil ek ders gelirinin vazgeçmiyorum birde sanki evde sıkılıyorum gibi geliyorSizin mudurunuz nasıl bizim ki rapor alsak arıyor bir de.
Gecmis olsun canimaz daha hapşırıp öksurursem cocugu cıkarcam bune bıcım grıp ya
annişler ben artık bayılacak gibiyim ya hiç bişey yiyemiyorum yediğimi cıkarıyorum artık vücutta bi şey kalmadı heralde iki gündür bas dönmesi göz karartısı halsizlik bayıldım bayılıcam gibi belli vücut besinsiz kaldı allahım yardım etsin bize yine buna sükür bebişler saglıklı en azından[/
QUOTE]
doktoruna soyle serum yazsin, gecen sene bende oyleydim serum takılınca 3-4 gün iyi oluyordum
Canim ya içime su serptin çok sağol perşembe günüde kalp atislarinida duyarsam rahatlicam.canım sakınn korkma benımde son günlerde mıde bulantım kusmalarım göğüs hassasiyetim yokolmuştu kafamda deli sorularla korkularla bugün doktoruma gittimaz önce geldim bebişlerim hem sağlıklı hem hareketlilerdi çok mutlu oldum o nedenle olumsuz düşünceleri sil seni çok iyi anlayabiliyorum ama emin ol şu an kendini boşuna üzüyorsun.doktorum bugün hamileliğin başındaki rutin belirtiler zamanla azalıcak bu normal dedi.bebeklerimiz içimizde ve mutlular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?