2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
dayanmaya çalışıyorum ama yinede kaşıyorum bugün fark ettim göğsüm ve kanımın yan tarafları çatlamış
kaşıdıkca çatlar canım bıde daha başlardayız bunun 9 ayını dusun daha beter olursun bebe yagı kullan erken baslamıssın catlamaya en azından cıldın nemlı kalsın bıde bol su tuketmeye calıs vucudun nemsız kalmasın

offf bende çok şaşırıyorum zaten gören 2 aylık hamile olduğuma inanmıyor 4 yada 5 aylık gibi diyorlar hiç göbeğim yoktu hamilelikten önce birden çıkınca adapte olamıyorum birde üstüne çatlamaya başlamış günde en az 2 litre su içiyorum bebe yağı da sürüyorum ama hiç bir faydası olmuyor bende

kızlar eğer çatlamak istemiyorsanız hakiki zeytinyağı ile krem sürer gibi masaj yapın arkadaşım hamileliği boyunca bunu yaptı ve sanki doğum yapmamış gibi hiç çatlağı yok maşallah

benımde karnım cok buyuk :S zaten vrdı ama sımdı 6 aylık gıbı yandık valla

bakim canım böyle giderse gidicem mecbur doktora artık serum mu takıyo napıyo ne zor iş miş ya bide etrafta bunlar güzel seyler diye teselli ediyolar ya deli olucam cektiğimi ben bilirim tabi sükür ama bulantıda az olsaydı biraz cok sey mı istiyorum :):)

az daha hapşırıp öksurursem cocugu cıkarcam bune bıcım grıp ya
allah sifa versin canım doktorum bana ilaç vermişti benim bünyem zayıf biraz cok iltihap vardı bebege zararı daha cok ilaç kullanmazsan demişti inşş ilaca gerek kalmadan atlatırsın

saol canım cok kotu ya hapşırıp öksururken cok zorlanıyorum ıns bısey olmaz bebege
Cok yasa :))) gecmis olsun kuzim ya acil sifalar
gobek bendede cikti ya si,diden

allah sifa versin canım doktorum bana ilaç vermişti benim bünyem zayıf biraz cok iltihap vardı bebege zararı daha cok ilaç kullanmazsan demişti inşş ilaca gerek kalmadan atlatırsın
ınsallah canım ya mahfoldum hamılelık bulantılarından daha beter bu

ben bulantının hayatı bu kadar etkileyeceğini hiç sanmazdım. ne berbat bir şeymiş. etrafta bunlar güzel seyler diye teselli edenler bir de amaaaan ben şu kadar doğurdum normal normal dedikçe üstlerine kusasım gelioo

Kızlar nasılsınız birkaç gündür girmiyodum evi felan boyatıyoduk

benim de 9. haftada kanama oldu bir gece yattim hastanede evde yatiyorum. leke var rapor vercek dr bugün.

Merhaba,
benim de 9. haftada kanama oldu bir gece yattim hastanede evde yatiyorum. leke var rapor vercek dr bugün.

Merhaba gecmis olsun. Doktor rapor verdi mi acaba. . Bana 15 gun rapor verdi bugun ilk kez kalp atışlarını duyduk.. ustten goremedi kalp.atisini alttan bakip oyle gordu.. bos diye cok korktuk ama masallah canlanmis yavrumuz. Lekelenmelerim var diye defalarca uyardi sirtustu yatiyorum gunlerdir.

Selam kızlar. Bende aşırı iştah var ya. Neyse ki yapım kilo almayan bir yapı da sadece 1 kilo aldım. Ama göbeğim belli gibi çok zayıf olmama rağmen. Bu gidişle leblebi yutmuş solucan gibi olucam haha

hey maşallahhh! tu tu ne şanslısın ne ballısın kız! biz de çok istedik ikiz ama sanırım değil. hayırlısını diledik hep, şükürler olsun verdi inşallah Rabbim. biri kız biri erkektir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…