hangi kremmiş o, dr.un mu önerdi cnm? o kadar rahatsız edici değiller bnmkiler ama merakımdan sordum sadece belki lazım olur.
saol canım cok kotu ya hapşırıp öksururken cok zorlanıyorum ıns bısey olmaz bebegeGecmis olsun canim
Geçmiş olsun canım dikkat et tez zaman da atlat inş.saol canım cok kotu ya hapşırıp öksururken cok zorlanıyorum ıns bısey olmaz bebege
ınsallah ya olmazsa yarın bı doktora gıdım hamılelere gore bıse vardır belkıGeçmiş olsun canım dikkat et tez zaman da atlat inş.
hadi yaaa benim çok çıktı karnım bildiğin belli oluyor artık.ama çok geriliyor ve kaşınıyorBnm karnım dümdüz.. Hatta daha da mi zayifladim ne
dayanmaya çalışıyorum ama yinede kaşıyorum bugün fark ettim göğsüm ve kanımın yan tarafları çatlamışbebe yagı kullan canım bıde kaşıma dayanmaya calıs kaşırsan çatlar
kaşıdıkca çatlar canım bıde daha başlardayız bunun 9 ayını dusun daha beter olursun bebe yagı kullan erken baslamıssın catlamaya en azından cıldın nemlı kalsın bıde bol su tuketmeye calıs vucudun nemsız kalmasındayanmaya çalışıyorum ama yinede kaşıyorum bugün fark ettim göğsüm ve kanımın yan tarafları çatlamış
offf bende çok şaşırıyorum zaten gören 2 aylık hamile olduğuma inanmıyor 4 yada 5 aylık gibi diyorlar hiç göbeğim yoktu hamilelikten önce birden çıkınca adapte olamıyorum birde üstüne çatlamaya başlamışkaşıdıkca çatlar canım bıde daha başlardayız bunun 9 ayını dusun daha beter olursun bebe yagı kullan erken baslamıssın catlamaya en azından cıldın nemlı kalsın bıde bol su tuketmeye calıs vucudun nemsız kalmasın
benımde karnım cok buyuk :S zaten vrdı ama sımdı 6 aylık gıbı yandık vallaofff bende çok şaşırıyorum zaten gören 2 aylık hamile olduğuma inanmıyor 4 yada 5 aylık gibi diyorlar hiç göbeğim yoktu hamilelikten önce birden çıkınca adapte olamıyorum birde üstüne çatlamaya başlamışgünde en az 2 litre su içiyorum bebe yağı da sürüyorum ama hiç bir faydası olmuyor bende
bakim canım böyle giderse gidicem mecbur doktora artık serum mu takıyo napıyo ne zor iş miş ya bide etrafta bunlar güzel seyler diye teselli ediyolar ya deli olucam cektiğimi ben bilirim tabi sükür ama bulantıda az olsaydı biraz cok sey mı istiyorum :):)çok kötü olunca git mutlaka serum takarlar. en azından vitaminsiz kalmazsın serumla.. bana cuma günü takıldı çook şükür yavaş yavaş toparlandım azcık azcık yiyorum bişiler.. rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah..
allah sifa versin canım doktorum bana ilaç vermişti benim bünyem zayıf biraz cok iltihap vardı bebege zararı daha cok ilaç kullanmazsan demişti inşş ilaca gerek kalmadan atlatırsınaz daha hapşırıp öksurursem cocugu cıkarcam bune bıcım grıp ya
Cok yasa :))) gecmis olsun kuzim ya acil sifalarsaol canım cok kotu ya hapşırıp öksururken cok zorlanıyorum ıns bısey olmaz bebege
gobek bendede cikti ya si,didenofff bende çok şaşırıyorum zaten gören 2 aylık hamile olduğuma inanmıyor 4 yada 5 aylık gibi diyorlar hiç göbeğim yoktu hamilelikten önce birden çıkınca adapte olamıyorum birde üstüne çatlamaya başlamışgünde en az 2 litre su içiyorum bebe yağı da sürüyorum ama hiç bir faydası olmuyor bende
ınsallah canım ya mahfoldum hamılelık bulantılarından daha beter buallah sifa versin canım doktorum bana ilaç vermişti benim bünyem zayıf biraz cok iltihap vardı bebege zararı daha cok ilaç kullanmazsan demişti inşş ilaca gerek kalmadan atlatırsın
hep beraberCok yasa :))) gecmis olsun kuzim ya acil sifalar
gobek bendede cikti ya si,diden
ben bulantının hayatı bu kadar etkileyeceğini hiç sanmazdım. ne berbat bir şeymiş. etrafta bunlar güzel seyler diye teselli edenler bir de amaaaan ben şu kadar doğurdum normal normal dedikçe üstlerine kusasım gelioobakim canım böyle giderse gidicem mecbur doktora artık serum mu takıyo napıyo ne zor iş miş ya bide etrafta bunlar güzel seyler diye teselli ediyolar ya deli olucam cektiğimi ben bilirim tabi sükür ama bulantıda az olsaydı biraz cok sey mı istiyorum :):)
benim de 9. haftada kanama oldu bir gece yattim hastanede evde yatiyorum. leke var rapor vercek dr bugün.
benim de 9. haftada kanama oldu bir gece yattim hastanede evde yatiyorum. leke var rapor vercek dr bugün.
hey maşallahhh! tu tutüp bebek değil canım normal yolla oldular bizi de şaşırttılar
cinsiyetlerini çok merak ediyorum çift yumurta ikizleri benimkiler
hiiç panikleme canım aynı durumları yaşıyoruz şu an hamile gibi hissetmiyorum kii ben bide evhamlıyımdır acaba bişe mi oldu kapleri mi durdu diye sürekli tedirgin oluyordum 3-4 gündür ama annelerini bırakmamışlar bugün kıpır kıpırdılar içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?