2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Folikcim seninle daha once temmuz asilama deneyeceklerde birlikteydik. O zaman kismet olmadi hamilelik kismet bu topigeymis :)
ayy sahi mi bu ne güzel tesadüüüf hem de çok yakınız maşallah son aşılamam tuttu benim Allahıma şükürler olsun. ne zor günler geçirdim bi başıma Allah biliyor. Mükafatımı alıyorum inşallah Rabbim utandırmasın, sen de sağ salim kavuşursun inşallah kuzuna senin nasıl oldu, nasıl gidiyor gebelik bakalım??

Canim cok iyi anliyorum seni. Dualarimiz kabul oldu demek ki bizim icin hayirlisi bu zamanda olmasiymis. Bende temmuzdan sonra eylul ayinda tekrar asilama icin tedaviye basladim yumurta takibi catlatmasi derken asilama gunu geldi esim hasta oldu asilama olmadi haliyle ama ben o ay hamile kaldim kimyasal gebelikle sonuclandi. Sonra dinlenmeye aldim kendimi oluyor madem zamanini bekleyecegim dedim tam umidim tukendi bu ay asilamaya baslayacagim dedim adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim :)

Canım bendede kan pıhtılaşma sorunu var 5 haftadan beri coraspirin ve cleaksin iğne kullaniyorum en azından coraspirin kullan istersen

hahhah :)) bnm de ona yakın bişey oldu işte.. aman oldu ya boşver başkaları söylüyordu o acılı günleri hatırlamıycaksınız diye, gerçekten öyle oluyor bi anlamda. yepyeni tertemiz bi sayfa açılıyor kendiliğinden biiznillah

O kadar uzun yazdim soruna cevap vermedim canim mide bulantilari halsizlik hat safhada ama hepsine raziyim bu kadar bekledikten istedikten sonra hepsi guzel geliyor bana sonunda sag salim alayim da bebisimi kucagima gerisi onemli degil :) senin icinde cok sevindim canim insallah sende sag salim alirsin kucagina bebisini hayirlisiyla :)

haha bende farklı deılım bez bebek nanayı ızleyıp ızleyıp aglıyorum yada ınternette dogum hıkayelerı var onları ızleyıp dogum yapan kadınlarla bırlıkte bende aglıyorum
Eşim dalga geçiyor kafayı yesin ne varda agliyosun simdi diyor onunla konuşurken bile doluyor gözlerim oğlunda hic böyle olmamıştım hayirlisiyla şu üç ay bi gecseydi rahatliycaz tabi o zamanda farklı şeyler çıkar hayirlisiyla alalım kucağımıza artık katmanıcaz yapacak birşey yok

oyle mecburuz benımde esım dalga gecıo rahatsız dıyo bana

Kızlar 1 haftadır vajinal jel kullanıyorum ve bugün koyu yesil akıntı düşmüş iç camasirima. Acaba kahveye mi döner? Bilgisi olan var mı kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…