amin inşallahHoşbuldum canım benim Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin minnaklarımızı.. Çabuk gelsin o zaman
ayy sahi miFolikcim seninle daha once temmuz asilama deneyeceklerde birlikteydik. O zaman kismet olmadi hamilelik kismet bu topigeymis :)
Canm bende bugun yaptırdım testleri senden neler istedi testte ?troid,kan dengeleri,idrar falan istedi benden de.benimde 7+3 olmus .bnde cuma gittim 1 ay sonra çağırdı ama ben testlerimini hepsini yaptırıp verdim 7.haftada istedi benden testleri
ok teşekkürler"Ducray kracnyl" doktor önermedi eczacı bir arkadasimin tavsiyesi
Canim cok iyi anliyorum seni. Dualarimiz kabul oldu demek ki bizim icin hayirlisi bu zamanda olmasiymis. Bende temmuzdan sonra eylul ayinda tekrar asilama icin tedaviye basladim yumurta takibi catlatmasi derken asilama gunu geldi esim hasta oldu asilama olmadi haliyle ama ben o ay hamile kaldim kimyasal gebelikle sonuclandi. Sonra dinlenmeye aldim kendimi oluyor madem zamanini bekleyecegim dedim tam umidim tukendi bu ay asilamaya baslayacagim dedim adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim :)ayy sahi mibu ne güzel tesadüüüf hem de çok yakınız maşallah son aşılamam tuttu benim Allahıma şükürler olsun. ne zor günler geçirdim bi başıma Allah biliyor. Mükafatımı alıyorum inşallah Rabbim utandırmasın, sen de sağ salim kavuşursun inşallah kuzuna senin nasıl oldu, nasıl gidiyor gebelik bakalım??
Canım bendede kan pıhtılaşma sorunu var 5 haftadan beri coraspirin ve cleaksin iğne kullaniyorum en azından coraspirin kullan istersenKizlar aranızda benim gibi kan pihtilasma sorunu olan var mi? Bir önceki hamileligimde 8. Haftada kontrole gidip 6. Haftasında bebeğin kalbinin durdugunu öğrendim. Yine aynı haftalara geldik. Cuma kontrolüm var ama bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
hahhah :)) bnm de ona yakın bişey oldu işte.. aman oldu ya boşverCanim cok iyi anliyorum seni. Dualarimiz kabul oldu demek ki bizim icin hayirlisi bu zamanda olmasiymis. Bende temmuzdan sonra eylul ayinda tekrar asilama icin tedaviye basladim yumurta takibi catlatmasi derken asilama gunu geldi esim hasta oldu asilama olmadi haliyle ama ben o ay hamile kaldim kimyasal gebelikle sonuclandi. Sonra dinlenmeye aldim kendimi oluyor madem zamanini bekleyecegim dedim tam umidim tukendi bu ay asilamaya baslayacagim dedim adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim :)
O kadar uzun yazdim soruna cevap vermedim canim mide bulantilari halsizlik hat safhada ama hepsine raziyim bu kadar bekledikten istedikten sonra hepsi guzel geliyor bana sonunda sag salim alayim da bebisimi kucagima gerisi onemli degil :) senin icinde cok sevindim canim insallah sende sag salim alirsin kucagina bebisini hayirlisiyla :)ayy sahi mibu ne güzel tesadüüüf hem de çok yakınız maşallah son aşılamam tuttu benim Allahıma şükürler olsun. ne zor günler geçirdim bi başıma Allah biliyor. Mükafatımı alıyorum inşallah Rabbim utandırmasın, sen de sağ salim kavuşursun inşallah kuzuna senin nasıl oldu, nasıl gidiyor gebelik bakalım??
Canım bendede kan pıhtılaşma sorunu var 5 haftadan beri coraspirin ve cleaksin iğne kullaniyorum en azından coraspirin kullan istersen
aslm kız o nasıl benzetme kahkaha attımSelam kızlar. Bende aşırı iştah var ya. Neyse ki yapım kilo almayan bir yapı da sadece 1 kilo aldım. Ama göbeğim belli gibi çok zayıf olmama rağmen. Bu gidişle leblebi yutmuş solucan gibi olucam haha
haha bende farklı deılım bez bebek nanayı ızleyıp ızleyıp aglıyorumKızlar ya ben manyak oldum herşeye ağlıyorum
Eşim dalga geçiyor kafayı yesin ne varda agliyosun simdi diyor onunla konuşurken bile doluyor gözlerim oğlunda hic böyle olmamıştım hayirlisiyla şu üç ay bi gecseydi rahatliycaz tabi o zamanda farklı şeyler çıkar hayirlisiyla alalım kucağımıza artık katmanıcaz yapacak birşey yokhaha bende farklı deılım bez bebek nanayı ızleyıp ızleyıp aglıyorumyada ınternette dogum hıkayelerı var onları ızleyıp dogum yapan kadınlarla bırlıkte bende aglıyorum
oyle mecburuz benımde esım dalga gecıoEşim dalga geçiyor kafayı yesin ne varda agliyosun simdi diyor onunla konuşurken bile doluyor gözlerim oğlunda hic böyle olmamıştım hayirlisiyla şu üç ay bi gecseydi rahatliycaz tabi o zamanda farklı şeyler çıkar hayirlisiyla alalım kucağımıza artık katmanıcaz yapacak birşey yok
Mıde yanması bnmde var çok fenaMidem öf nasıl bir gaz bu! Ne yediriyor ne de aç birakiyor
benimde hep olan sivilcelerim kayboldu binde bir tane minik kizarik olup geciyo hemenbendede var canım gogus aramda şakaklarımda ve saç dıplerımde 3 aydan sonra kaybolcakmıs sımdı hormonlarımız arttıgı ıcın oluyomus
Aslında gaviscon kullanabiliriz. Ilk gebeliğimde de kullanmistimMıde yanması bnmde var çok fena
bugun iyiyim sukur dedim esimle ciktik cayir bayir cok guneste kaldim beynime.gecti sanirim simdi bas agrisindan duramiyorm bende yahep beraberamin canım saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?