2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben bugün çok aptalca bi hareket Yaptım kan sulandırıcı oksapar 0,4 MG kullanıyorum sabah Yaptım ve Akşama doğru bi panik Yaptım iğnemi vurulmayı unuttum diye tekrar vurdum . Akşam birden sulu bi şekilde kanamam açıldı birden şoka girdim nasıl Ağladım anlatamam . Acilen gittik doktora ama nasıl ağlıyodum anlatamam kalbini duymamıştık hiç ve miniğimin kalbini duydum yüce yaradan can vermiş kuzuma Şükürler olsun kanamayı falan unuttum gitti eşim hıçkıra hıçkıra ağladı kalbini duyunca ölürüm onlara ben . Şuan benden mutlusu yok Rabbim daim etsin olmayanlara nasip etsin . Kanamam için de iğneyi kes dedi yataktan kalkma dedi

hadi yaaa benim çok çıktı karnım bildiğin belli oluyor artık.ama çok geriliyor ve kaşınıyor bu arada senin bulantı falan mı var neden zayıfladın ki?
Bulantı da yok hic olmadı diyebilirim cnm. Yemek düzenin eskisi gibi. 49 dun simdi kaç bilmiyorum. Bu arada yine kanama başladı :-( ne olur dua edin bana

Bulantı da yok hic olmadı diyebilirim cnm. Yemek düzenin eskisi gibi. 49 dun simdi kaç bilmiyorum. Bu arada yine kanama başladı :-( ne olur dua edin bana
ayy canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda geçer ve miniğine bir şey olmaz.progestan kullanıyormusun?

selam kızlar grıp yuzunden aşırı hapsırık oksuruk nefes darlıgı acıle gıttım bebegıme baktılar bebegım arayı kapatmıs ben 8+3 bılırken bebegım 9 haftalık cıktı kalp atısını dınledım cok sukur ya rabbıme ama bana oksıjen vermekten baska bısey yapamadılar cok kotuyum hala

geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine ve bebişine

Günaydın kizlarrrr bu sabah kahvaltı yapabildimmmm cokk şükürrrr elifeva geçmiş olsun canm bnde gece cam açık yattım bogazim biraz acimis

Geçmiş olsun canim kotu baslamis ama iyi bitmiş ne güzel kalp atisini duymussun yinede dikkat et bol bol dinlen saglicakla gelsin bebisler :)

Geçmiş olsun canim
Demek duydum kalp atisini gözün aydin darisi bize inşallah
Ilık limonlu su iç bol bol biraz rahatlatır seni

Kızlar 1 haftadır vajinal jel kullanıyorum ve bugün koyu yesil akıntı düşmüş iç camasirima. Acaba kahveye mi döner? Bilgisi olan var mı kizlar
dr ne sir canim yeşil enfeksiyon belirtisi olabilir

bulantılarım cok fena olmaya başladı,ne yesem cıkarıyorum .zofran ya da zofer kullanan var mı aranızda
Ben kullanıyorum 1 haftadır. 2.5 yaşında oğlum var yatalak hale gelmiştim kusmaktan. 9 haftalık hamileyim malesef kullanmak zorundayım yoksa hayatımı idame ettiremiyorum.

Kızlar sabaha karşı kanama yüzünden acile gittik serum taktılar kalçadan bir iğne yaptılar yeni eve geldik dua edin bizede ne olur

Günaydın kızlar.. Dün akşam mide bulantım vardı ve Adana nın meşhur sıcağında sabaha kadar üşüdüm, buz tuttum desem yeridir. hayırlısı ile bir geçseydi şu günler.

Doktorun son muayenesinden sonra dediği şey kasım ayında doğum yapacağım ve sezeryan olacak büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…