2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın Canım atlatacagız inş...Sezeryanla olacagını hemen nasıl karar verdi ben onu anlamadım

kızlar
mide bulantım son gaz devam ediyor evden çıkamadım sabah
doktor PREMESİS TABLET al dedi. pek içmek istemiyorum ama kullanan var mı. bide ben süt içemiyorum falan diyince Süt önermem dedi. kafam karıştı süt içmemiz gerekmiyor mu ??

Son doğumum biraz riskli olmuştu ve dikişlerim tutmamıştı o zaman. Bu yüzden tekrar ameliyat olduğum için normal doğumu sakıncalı gördü ve direk sezeryan dedi.
Bakalım artık zamanla değişen bir şey olur mu??

Günaydın Canım atlatacagız inş...Sezeryanla olacagını hemen nasıl karar verdi ben onu anlamadım.

Evet içmemiz gerekiyor ama maalesef bende içemiyorum midem bulanıyor :SOnun yerine bol yogurt ve ayran tüetiyorum...

Bulantı da yok hic olmadı diyebilirim cnm. Yemek düzenin eskisi gibi. 49 dun simdi kaç bilmiyorum. Bu arada yine kanama başladı :-( ne olur dua edin bana
Canım Protestan tahlili yaptır bence bak ne kadar 40 on altındaysa değer düşük riski kanama ya meyilli üstündeyse hiç bi sorun yok

Geçmiş olsun canim kotu baslamis ama iyi bitmiş ne güzel kalp atisini duymussun yinede dikkat et bol bol dinlen saglicakla gelsin bebisler :)
Teşekkür ederim canım evet aynen kalp atışlarını duyunca sanki kanamam bitti ruhum gençleşti psikoloji gerçekten çok önemli Rabbim hepimize bağışlasın miniklerimizi

zofrani dr yazmasina ragmen odemedi 40 tl 10 tane var icinde. üç gune bitiyor. metpamedle dönüşümlü iciyorum az da olsa cikariyorum yine de. tv de yemek bile cikarma sebebi

Günaydın kızlar bol bol su içiyorum dunde hiç yapmadığım birşey kutu Vişneli meyve suyu içtim dün akşam üstü ve bu sabah büyük abdest te isal çıktım aranızda ishal olan varmı endiseleniyorum

Kızlar sabaha karşı kanama yüzünden acile gittik serum taktılar kalçadan bir iğne yaptılar yeni eve geldik dua edin bizede ne olur
Allah korusun canım sizi...
Canım ben oğlumdaki hamileliğimden de hatırlıyorum ilk aylar süt içemenin pek bir espirisi yok zaten ama içebilirsen güzel tabii. Bu hamileliğimde de drum bebek için ilk 3 ay illa içmem gerekmediğini söyledi. 3. aydan sonra zaten yediğimiz içtiğimiz şeyler gidiyor bebeklerimize. İlk zamanlar bizim depoları kullanıyorlar. Süt içemeyenler ayran,yoğurt,sütlü tatlı ya da dondurma tüketebilirler
Bulantılar bende de aynı maalesef Kendi drum önermedi ilaç kullanmamı ama aile hekimi emadur kullanabileceğimi söyledi. Dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışacağım bakalım.

Çok şükür canm bebeğinin iyi olmasina sevindim çok gecmis olsun dinlenmekten baska fayda yok burnuna vicks falan sür nefesini acar buğu gibi yapabilirsin sicak suya atip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…