- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Günaydın Canım atlatacagız inş...Sezeryanla olacagını hemen nasıl karar verdi ben onu anlamadımGünaydın kızlar.. Dün akşam mide bulantım vardı ve Adana nın meşhur sıcağında sabaha kadar üşüdüm, buz tuttum desem yeridir. hayırlısı ile bir geçseydi şu günler.
Doktorun son muayenesinden sonra dediği şey kasım ayında doğum yapacağım ve sezeryan olacak büyük ihtimal.
Çok geçmiş olsun geçecek inş. canımm:)Sen içini ferah tutKızlar sabaha karşı kanama yüzünden acile gittik serum taktılar kalçadan bir iğne yaptılar yeni eve geldik dua edin bizede ne olur
Evet çok güzel bir an...Saglıcakla kucagına alman dileğiyleMelekler günaydınn. Bugün bende ilk doktor randevuma gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur ve kalp atışınıda duyabilirim. Çok heyecanlıyımm
Canım benim çok teşekkür ederim Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallahallah yardımcın olsun cnm
Off sorma yaa ben zaten alıngan birisiyim bu hamilelikle daha çok oldum sanki...Kızlar ya ben manyak oldum herşeye ağlıyorum
Canım benim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim; bulmuşken kaybetmek istemiyorum inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebislerimizeÇok geçmiş olsun geçecek inş. canımm:)Sen içini ferah tut
Evet içmemiz gerekiyor ama maalesef bende içemiyorum midem bulanıyor :SOnun yerine bol yogurt ve ayran tüetiyorum...kızlar
mide bulantım son gaz devam ediyor evden çıkamadım sabah
doktor PREMESİS TABLET al dedi. pek içmek istemiyorum ama kullanan var mı. bide ben süt içemiyorum falan diyince Süt önermem dedi. kafam karıştı süt içmemiz gerekmiyor mu ??
Canım Protestan tahlili yaptır bence bak ne kadar 40 on altındaysa değer düşük riski kanama ya meyilli üstündeyse hiç bi sorun yokBulantı da yok hic olmadı diyebilirim cnm. Yemek düzenin eskisi gibi. 49 dun simdi kaç bilmiyorum. Bu arada yine kanama başladı :-( ne olur dua edin bana
Teşekkür ederim canım evet aynen kalp atışlarını duyunca sanki kanamam bitti ruhum gençleşti psikoloji gerçekten çok önemli Rabbim hepimize bağışlasın miniklerimiziGeçmiş olsun canim kotu baslamis ama iyi bitmiş ne güzel kalp atisini duymussun yinede dikkat et bol bol dinlen saglicakla gelsin bebisler :)
gecmis olsun canim cokmuydu kanaman adet kanamasi gibimiydiKızlar sabaha karşı kanama yüzünden acile gittik serum taktılar kalçadan bir iğne yaptılar yeni eve geldik dua edin bizede ne olur
evet ayran olabilir. tatlı hastası ben hiç tatlı istemiyo canımEvet içmemiz gerekiyor ama maalesef bende içemiyorum midem bulanıyor :SOnun yerine bol yogurt ve ayran tüetiyorum...
Allah korusun canım sizi...Kızlar sabaha karşı kanama yüzünden acile gittik serum taktılar kalçadan bir iğne yaptılar yeni eve geldik dua edin bizede ne olur
Canım ben oğlumdaki hamileliğimden de hatırlıyorum ilk aylar süt içemenin pek bir espirisi yok zaten ama içebilirsen güzel tabii. Bu hamileliğimde de drum bebek için ilk 3 ay illa içmem gerekmediğini söyledi. 3. aydan sonra zaten yediğimiz içtiğimiz şeyler gidiyor bebeklerimize. İlk zamanlar bizim depoları kullanıyorlar. Süt içemeyenler ayran,yoğurt,sütlü tatlı ya da dondurma tüketebilirlerkızlar
mide bulantım son gaz devam ediyor evden çıkamadım sabah
doktor PREMESİS TABLET al dedi. pek içmek istemiyorum ama kullanan var mı. bide ben süt içemiyorum falan diyince Süt önermem dedi. kafam karıştı süt içmemiz gerekmiyor mu ??
Çok şükür canm bebeğinin iyi olmasina sevindim çok gecmis olsun dinlenmekten baska fayda yok burnuna vicks falan sür nefesini acar buğu gibi yapabilirsin sicak suya atip.selam kızlar grıp yuzunden aşırı hapsırık oksuruk nefes darlıgı acıle gıttım bebegıme baktılar bebegım arayı kapatmıs ben 8+3 bılırken bebegım 9 haftalık cıktı kalp atısını dınledım cok sukur ya rabbıme ama bana oksıjen vermekten baska bısey yapamadılar cok kotuyum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?