2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gecmis olsun canim
Nane kaynat canim. Legene koy kafani yaklastir ustune havlu ort. orda nefes al. Burda benim aradasa doktor oyle onermisti hamileyken

Bir de kozlar. Ben sabah degil aksam yatmadan once cikartiyorum. Var mi benim gibi birileri..

bana da bir arkadaş sea bant diye bir şey duydum bulanti icin. faydası ni goren de gormeyen de var eczaneyi aradim doncekler

Canım endişelenme bende 2 gün önce ıshaldimm...Bir sorun yok:)Şişkinliğim indir birazda olsa

neden böyle söyledi peki bir sorun mu varmış normal doğum yapmana engel olan?

sımdıkten nasıl anlamıs doktor sezeryanı

dun gece siddetli karin agrisiyla uyandim sabah hala devam ediyordu. Gaz sancisi olabilecegini tahmin edip netten baktim nane kimyon kaynatip zorla ictim sabah sabah. Baya rahatlatti nefes alamiyordum. Dun sadece makarna yedim yogurtla niye boyle oldu anlamadim. Hala karnim agriyor ya

aynen aynen bi de az kaldı 1 ay sonra geçer diyolar ya çıldırıyorum lan 1 ay az zaman mıııı çok zor geçiyor valla bi an önce geçsin inşallah

nasıl şimdiden karar verdi canım sezeryana? sağlıkla gelsin de kasım aralık hiç fark etmez

süt önermem mi dedi allah allah bende süt içemiyorum bulantılarım başladığından beri dr söyledim bana kalsiyum vitamin verdi ben önemli diye biliyorum ama

Slm.kizlar bende geceden beri sol kasik agrisi basladi yine bide boyle bi ates basuyor bir usuyorum yarabbim ya

evde yanliz olmak cok kotu,kendim bisey hazirlayamiyorum,birisi hazirlamayincada ac ac yatiyorum butun gun.meyve ve biskuvi yiyorum sadece.aksam olsun esim eve gelsin diye bakiyorum.offff bir an once gecse zaman.ne zor seymis hamilelik.annemin bir komsusunun 14 cocugu var.kadinin hayati hamilelikle gecmis ben birine dayanamiyorum.

bende okadar ısterdımkı evde oturmayı .rabbım bırde calısanlara yardım etsın ınş..

Kızlar ben hiç bişi hazırlayıp yiyemiorum kahvaltı yapamadım hala mide bulanmamasi için ne yiyosunuz kahvaltida?

Merahabalar annişler...

Birkaç günlük yazılarınızı okudum da bazı arkadaşlar sormuş hamileliği ile ilgili hiç bir şey hissetmeyen varmı diye bende hissetmiyorum sadece bazen kasıklarımda ağrı ama oda arada bir ilk zamanlar göğüslerde ve rahimde bi değişiklikler hissetmiştim ama miğde bulantısı bir kaç sefer oldu şimdilerde iyiyim artık bende pek bir şey hissetmiyorum dün dr. gittim ve ultrasonda bebişimi gördüm içim rahatladı yarın özel hast. dr. gidecem herşeyimi sorucam bakalım ...

gecmis olsun canim cokmuydu kanaman adet kanamasi gibimiydi
Canım geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler wcde sildikce peceteye yogun bir sekilde kan geliyor, ultrasyonla bebeğe baktılar yerinde duruyormus hala meleğim benim ; Allahım bize bağışlasın inşallah yavrularımızı

Ayniyiz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…