Gecmis olsun canimselam kızlar grıp yuzunden aşırı hapsırık oksuruk nefes darlıgı acıle gıttım bebegıme baktılar bebegım arayı kapatmıs ben 8+3 bılırken bebegım 9 haftalık cıktı kalp atısını dınledım cok sukur ya rabbıme ama bana oksıjen vermekten baska bısey yapamadılar cok kotuyum hala
Canım endişelenme bende 2 gün önce ıshaldimm...Bir sorun yok:)Şişkinliğim indir birazda olsaGünaydın kızlar bol bol su içiyorum dunde hiç yapmadığım birşey kutu Vişneli meyve suyu içtim dün akşam üstü ve bu sabah büyük abdest te isal çıktım aranızda ishal olan varmı endiseleniyorum
Günaydın kızlar.. Dün akşam mide bulantım vardı ve Adana nın meşhur sıcağında sabaha kadar üşüdüm, buz tuttum desem yeridir. hayırlısı ile bir geçseydi şu günler.
Doktorun son muayenesinden sonra dediği şey kasım ayında doğum yapacağım ve sezeryan olacak büyük ihtimal.
sımdıkten nasıl anlamıs doktor sezeryanıGünaydın kızlar.. Dün akşam mide bulantım vardı ve Adana nın meşhur sıcağında sabaha kadar üşüdüm, buz tuttum desem yeridir. hayırlısı ile bir geçseydi şu günler.
Doktorun son muayenesinden sonra dediği şey kasım ayında doğum yapacağım ve sezeryan olacak büyük ihtimal.
aynen aynen bi de az kaldı 1 ay sonra geçer diyolar ya çıldırıyorum lan 1 ay az zaman mııııben bulantının hayatı bu kadar etkileyeceğini hiç sanmazdım. ne berbat bir şeymiş. etrafta bunlar güzel seyler diye teselli edenler bir de amaaaan ben şu kadar doğurdum normal normal dedikçe üstlerine kusasım gelioo
Kabiz olmaktan iyidir canimGünaydın kızlar bol bol su içiyorum dunde hiç yapmadığım birşey kutu Vişneli meyve suyu içtim dün akşam üstü ve bu sabah büyük abdest te isal çıktım aranızda ishal olan varmı endiseleniyorum
nasıl şimdiden karar verdi canım sezeryana? sağlıkla gelsin de kasım aralık hiç fark etmezGünaydın kızlar.. Dün akşam mide bulantım vardı ve Adana nın meşhur sıcağında sabaha kadar üşüdüm, buz tuttum desem yeridir. hayırlısı ile bir geçseydi şu günler.
süt önermem mi dedi allah allah bende süt içemiyorum bulantılarım başladığından beri dr söyledim bana kalsiyum vitamin verdi ben önemli diye biliyorum amakızlar
mide bulantım son gaz devam ediyor evden çıkamadım sabah
doktor PREMESİS TABLET al dedi. pek içmek istemiyorum ama kullanan var mı. bide ben süt içemiyorum falan diyince Süt önermem dedi. kafam karıştı süt içmemiz gerekmiyor mu ??
canım yaaaYa biz ne zaman doğurcaz ya
bende okadar ısterdımkı evde oturmayı .rabbım bırde calısanlara yardım etsın ınş..evde yanliz olmak cok kotu,kendim bisey hazirlayamiyorum,birisi hazirlamayincada ac ac yatiyorum butun gun.meyve ve biskuvi yiyorum sadece.aksam olsun esim eve gelsin diye bakiyorum.offff bir an once gecse zaman.ne zor seymis hamilelik.annemin bir komsusunun 14 cocugu var.kadinin hayati hamilelikle gecmis ben birine dayanamiyorum.
Canım geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler wcde sildikce peceteye yogun bir sekilde kan geliyor, ultrasyonla bebeğe baktılar yerinde duruyormus hala meleğim benim ; Allahım bize bağışlasın inşallah yavrularımızıgecmis olsun canim cokmuydu kanaman adet kanamasi gibimiydi
evde yanliz olmak cok kotu,kendim bisey hazirlayamiyorum,birisi hazirlamayincada ac ac yatiyorum butun gun.meyve ve biskuvi yiyorum sadece.aksam olsun esim eve gelsin diye bakiyorum.offff bir an once gecse zaman.ne zor seymis hamilelik.annemin bir komsusunun 14 cocugu var.kadinin hayati hamilelikle gecmis ben birine dayanamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?