Canım geçmiş olsun kendini zorla yemek yemeğe bence tamm bebeğimiz ilk 3 ay bizden beslenmiyor ama senin halsiz kalmaman için en azından bir şeyler yemen lazım peynir ekmek tarzı yesen salatalık falan miğdeni bastırı en azından dikkat et...Kızlar ben hiç bişi hazırlayıp yiyemiorum kahvaltı yapamadım hala mide bulanmamasi için ne yiyosunuz kahvaltida?
bende hissetmiyorum çok rahat geçiyor..tek sorun canımın istediği gibi hareket edememek spor yapmak enerjimi atmak istiyorum psikolojik olarak çok kısıtlıu hissediyorum kendimi..Merahabalar annişler...
Birkaç günlük yazılarınızı okudum da bazı arkadaşlar sormuş hamileliği ile ilgili hiç bir şey hissetmeyen varmı diye bende hissetmiyorum sadece bazen kasıklarımda ağrı ama oda arada bir ilk zamanlar göğüslerde ve rahimde bi değişiklikler hissetmiştim ama miğde bulantısı bir kaç sefer oldu şimdilerde iyiyim artık bende pek bir şey hissetmiyorum dün dr. gittim ve ultrasonda bebişimi gördüm içim rahatladı yarın özel hast. dr. gidecem herşeyimi sorucam bakalım ...
Hastane Medicana Beylikdüzü International İlk hamilelikte yapilan detayli kan testi idrar testi varya o 900tl tutunca hastanemi ve doktorumu degistirmek zorunda kaldim doğum fiyati zaten 6.000tl idi. O yüzden Avcilar hospitalden randevu aldim ve fiyatlari öğrendim. Muayene 60tl Nil Hanim in 100 tl. Ikili test fiyati 125 TL. Doğum normal 1.000tl sezeryan 1.500 TL imis. Bu cumartesi randevum var memnun kalirsam yazarim sizecanım 900 tl çok değl mi ..ben de sormadım fiyatını öyleyse çok pahalıymış özele gidiyorum ben de
Ben bugün çok aptalca bi hareket Yaptım kan sulandırıcı oksapar 0,4 MG kullanıyorum sabah Yaptım ve Akşama doğru bi panik Yaptım iğnemi vurulmayı unuttum diye tekrar vurdum . Akşam birden sulu bi şekilde kanamam açıldı birden şoka girdim nasıl Ağladım anlatamam . Acilen gittik doktora ama nasıl ağlıyodum anlatamam kalbini duymamıştık hiç ve miniğimin kalbini duydum yüce yaradan can vermiş kuzuma Şükürler olsun kanamayı falan unuttum gitti eşim hıçkıra hıçkıra ağladı kalbini duyunca ölürüm onlara ben . Şuan benden mutlusu yok Rabbim daim etsin olmayanlara nasip etsin . Kanamam için de iğneyi kes dedi yataktan kalkma dedi
Canm ben birgun tost yapiorum birgun yogurda ekmek dograyip yiyorum meyve suyu falan iciorum tuzlu cubuk kraker yiyorum mutfak gözümde karardi ama ac kalmamak icin bol meyve tuketiyorum.Kızlar ben hiç bişi hazırlayıp yiyemiorum kahvaltı yapamadım hala mide bulanmamasi için ne yiyosunuz kahvaltida?
saol canım etemye calısıyorum esım ıhlamur kaynatıp getırıyo sureklı ıns atlatırım bıan onceÇok geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine ve bebişine
Cnm patates haslamasi ve peynir yedim tutar die bakalım şimdilik bişi yok valla ben hiç böyle tahmin etmiyodumCanım geçmiş olsun kendini zorla yemek yemeğe bence tamm bebeğimiz ilk 3 ay bizden beslenmiyor ama senin halsiz kalmaman için en azından bir şeyler yemen lazım peynir ekmek tarzı yesen salatalık falan miğdeni bastırı en azından dikkat et...
Sen iyi yiyosun cnm ben şimdi patates haşladim yanında peynir koyup yedim biraz bakalım tutcakmiCanm ben birgun tost yapiorum birgun yogurda ekmek dograyip yiyorum meyve suyu falan iciorum tuzlu cubuk kraker yiyorum mutfak gözümde karardi ama ac kalmamak icin bol meyve tuketiyorum.
neden böyle söyledi peki bir sorun mu varmış normal doğum yapmana engel olan?
sımdıkten nasıl anlamıs doktor sezeryanı
nasıl şimdiden karar verdi canım sezeryana? sağlıkla gelsin de kasım aralık hiç fark etmez
saolasın canım ucuncu kez duydum kalp atısını ama merak edıyodum acıkcası durumu ıyımı gerılıgı duzeldımı dıye 14 gun gerılıgı vardı suan 5 gune dusmus çok sevındımGeçmiş olsun canim
Demek duydum kalp atisini gözün aydin darisi bize inşallah
Ilık limonlu su iç bol bol biraz rahatlatır seni
eşim odaya kucuk tup getırıp kaynatıyo vıksı suda o daha etkılı oluyo bebegıme bende cok sevındım gerılıgın azalmasına 14 gunden 5 gune dusmus gerılıgı cok sıddetlı okuruk hapsırıktan sonra korktum bıse olmusmudur dıye doktor rahım agzıma baktı kapalıydı hersey yolunda aman ona bısey olmasında ben hasta olmaya razıyımÇok şükür canm bebeğinin iyi olmasina sevindim çok gecmis olsun dinlenmekten baska fayda yok burnuna vicks falan sür nefesini acar buğu gibi yapabilirsin sicak suya atip.
onu ılk duydum denerım valla nefes alamamak ne kotu gece oksıjen astım ılacları verdıler rahatladım baya tıkanmısımGecmis olsun canim
Nane kaynat canim. Legene koy kafani yaklastir ustune havlu ort. orda nefes al. Burda benim aradasa doktor oyle onermisti hamileyken
ben grıp oldugum ıcın hıc bısey kokmuyo banaCanm ben birgun tost yapiorum birgun yogurda ekmek dograyip yiyorum meyve suyu falan iciorum tuzlu cubuk kraker yiyorum mutfak gözümde karardi ama ac kalmamak icin bol meyve tuketiyorum.
geçmiş olsun canimsaol canım etemye calısıyorum esım ıhlamur kaynatıp getırıyo sureklı ıns atlatırım bıan once
saolasın canım agrılar olmasa aslında ıyımıs bu hal koku alamadıgım ıcın mıdem bulanmıogeçmiş olsun canim
emiyorsa zor olur biraz ayirmak1 yasinda kizim var, ve hamile oldugumu ogrendim üç gun once. Surpriz oldu bizede.Karmakarisik duygular icerisindeyim. Allah yardimcimiz olsun ☺
amin canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın1 yasinda kizim var, ve hamile oldugumu ogrendim üç gun once. Surpriz oldu bizede.Karmakarisik duygular icerisindeyim. Allah yardimcimiz olsun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?