2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ben hiç bişi hazırlayıp yiyemiorum kahvaltı yapamadım hala mide bulanmamasi için ne yiyosunuz kahvaltida?
Canım geçmiş olsun kendini zorla yemek yemeğe bence tamm bebeğimiz ilk 3 ay bizden beslenmiyor ama senin halsiz kalmaman için en azından bir şeyler yemen lazım peynir ekmek tarzı yesen salatalık falan miğdeni bastırı en azından dikkat et...

bende hissetmiyorum çok rahat geçiyor..tek sorun canımın istediği gibi hareket edememek spor yapmak enerjimi atmak istiyorum psikolojik olarak çok kısıtlıu hissediyorum kendimi..

Bu arada herkese geçmiş olsun umarım sıkıntılarınız bir an önce azalır

Arkadaşlar protestan kullanıyorum fitil olarak ama bazen geri çıkıyor erimiş olarak mesela sabah 10:30 yaptım 13:00e kadar yattım lavaboya gittiğimde erimiş çekilde geldi bu normal mı birde kabız olan arkadaşlar varsa neler yapıyorsunuz olmamak için

canım 900 tl çok değl mi ..ben de sormadım fiyatını öyleyse çok pahalıymış özele gidiyorum ben de
Hastane Medicana Beylikdüzü International İlk hamilelikte yapilan detayli kan testi idrar testi varya o 900tl tutunca hastanemi ve doktorumu degistirmek zorunda kaldim doğum fiyati zaten 6.000tl idi. O yüzden Avcilar hospitalden randevu aldim ve fiyatlari öğrendim. Muayene 60tl Nil Hanim in 100 tl. Ikili test fiyati 125 TL. Doğum normal 1.000tl sezeryan 1.500 TL imis. Bu cumartesi randevum var memnun kalirsam yazarim size

Canım geçmiş olsun. İstersen günlük iğne cizelgesi hazırla ve alarm kur. Her iğneyi yaptıktan sonra o güne bir işaret koy. Bir iki ay değil ki dokuz ay boyunca bu iğneyi her gün vurulacagiz. Dikkatli olmak lazım.

Bu arada tüm arkadaşlara geçmiş olsun insallah daha büyük sorunlar olmadan atlatiriz bu ayları...

buraya ugramısken yazayım doktoruma spor yürüyüş vs yapabilir miyim diye sordum.. kendini yormayacak, agır kaldırmayacak şekilde yapabilirsin tabiii dedi ve bugün 4600 adımla yürüyüşü bitirdim. Sağlıklı bi şekilde gebeliği devam edenler benim gibi 8.9 haftasında da yürüyüş yapabilirmiş yani... hatta ben dr.ma kafeinli içecekleri de sordum günde 1 bardak tüketebilirsin dedi... tabi ben yine de haftada bir kez yarım bardak fln kola içerim o da cok canım isterse :)

Kızlar ben hiç bişi hazırlayıp yiyemiorum kahvaltı yapamadım hala mide bulanmamasi için ne yiyosunuz kahvaltida?
Canm ben birgun tost yapiorum birgun yogurda ekmek dograyip yiyorum meyve suyu falan iciorum tuzlu cubuk kraker yiyorum mutfak gözümde karardi ama ac kalmamak icin bol meyve tuketiyorum.

Cnm patates haslamasi ve peynir yedim tutar die bakalım şimdilik bişi yok valla ben hiç böyle tahmin etmiyodum

Canm ben birgun tost yapiorum birgun yogurda ekmek dograyip yiyorum meyve suyu falan iciorum tuzlu cubuk kraker yiyorum mutfak gözümde karardi ama ac kalmamak icin bol meyve tuketiyorum.
Sen iyi yiyosun cnm ben şimdi patates haşladim yanında peynir koyup yedim biraz bakalım tutcakmi

neden böyle söyledi peki bir sorun mu varmış normal doğum yapmana engel olan?

sımdıkten nasıl anlamıs doktor sezeryanı

nasıl şimdiden karar verdi canım sezeryana? sağlıkla gelsin de kasım aralık hiç fark etmez

Bir önceki doğumum biraz problemli oldu ve daha sonrasında dikişlerim tutmadı, sonrasında tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım. O yüzden büyük ihtimal sezeryan olursun dedi.

Geçmiş olsun canim
Demek duydum kalp atisini gözün aydin darisi bize inşallah
Ilık limonlu su iç bol bol biraz rahatlatır seni
saolasın canım ucuncu kez duydum kalp atısını ama merak edıyodum acıkcası durumu ıyımı gerılıgı duzeldımı dıye 14 gun gerılıgı vardı suan 5 gune dusmus çok sevındım

Çok şükür canm bebeğinin iyi olmasina sevindim çok gecmis olsun dinlenmekten baska fayda yok burnuna vicks falan sür nefesini acar buğu gibi yapabilirsin sicak suya atip.
eşim odaya kucuk tup getırıp kaynatıyo vıksı suda o daha etkılı oluyo bebegıme bende cok sevındım gerılıgın azalmasına 14 gunden 5 gune dusmus gerılıgı cok sıddetlı okuruk hapsırıktan sonra korktum bıse olmusmudur dıye doktor rahım agzıma baktı kapalıydı hersey yolunda aman ona bısey olmasında ben hasta olmaya razıyım

Gecmis olsun canim
Nane kaynat canim. Legene koy kafani yaklastir ustune havlu ort. orda nefes al. Burda benim aradasa doktor oyle onermisti hamileyken
onu ılk duydum denerım valla nefes alamamak ne kotu gece oksıjen astım ılacları verdıler rahatladım baya tıkanmısım

ben grıp oldugum ıcın hıc bısey kokmuyo bana ne guzel boyle burun tıkanık ama iştahım hıc yok sadece peynır ekmek yıyebılıyorum

1 yasinda kizim var, ve hamile oldugumu ogrendim üç gun once. Surpriz oldu bizede.Karmakarisik duygular icerisindeyim. Allah yardimcimiz olsun ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…