selam kızlar doktora gıttım oksıjen bagladılar yıne öksuruk ıcın bısey veremem dedı doktor bebege zararı olur dıye karaturpla balı tuketmemı soyledı kulagımada baktı orta kulak ıltıhabı olmusum :S onun ıcınde damla verdı ınsallah gecer
benimki ağrıyo cnm birisi tırmalıyor gibi öküz gibi yiyorum belkide ondan :)Benim mideden takir tukur sesler geliyor sanki kazi calismasi var
ben camış gibi yiyorum bebağim ya napcam bilmem 2 ayda 2 kilo hatta 3 e adım atmak üzereyim sence ben bu 9 ayı kaçla kapatırım :)amin :d canım cumlemıze ınsallah
çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendineselam kızlar doktora gıttım oksıjen bagladılar yıne öksuruk ıcın bısey veremem dedı doktor bebege zararı olur dıye karaturpla balı tuketmemı soyledı kulagımada baktı orta kulak ıltıhabı olmusum :S onun ıcınde damla verdı ınsallah gecer
canim sen nazara geldin valla :) o gobegi koydun ya :))) gecmis olsun kuzum acil sifalarselam kızlar doktora gıttım oksıjen bagladılar yıne öksuruk ıcın bısey veremem dedı doktor bebege zararı olur dıye karaturpla balı tuketmemı soyledı kulagımada baktı orta kulak ıltıhabı olmusum :S onun ıcınde damla verdı ınsallah gecer
aynen iç karın geniş benim ilk kızımda da doguma gittim millet diyo kaç ay var dogumakarnının ıcı genıstıro zaman fazla gobek cıkmıo benım karın dışarı genıs
canım dua et 2 kilo almıssın ben net 4 kilo almısım o kadar da yemiyorum napıcam bilmiyorumben camış gibi yiyorum bebağim ya napcam bilmem 2 ayda 2 kilo hatta 3 e adım atmak üzereyim sence ben bu 9 ayı kaçla kapatırım :)
kizlar tüylü seftali yersen bebeginde tüylümü olur? kabugunu soyup mu yemeliyim
Ayyy çok heyecanlandım simmdiiii:) bugün 5 te gidicez bizde eşim izin alabilirse o da gelicek alamazsa tek gidicem. Akşam olur mu ki bugunnnn :) inşallah sağlıklıdır minnosum benimEve
t canım dün duyduk çok şükür put pıtları Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin git Gör biram önce ben ağlamaktan karnım sallanıyodu doktor sesi alamıyordu kalbinin en son tamam ağlamıyorsam dedim öyle tam duydum eşim hüngür hüngür ağladı mucizenin Tanımı resmen
günaydın canım aynı haftadayız seninle benmde gögsümdeki hassasiyet kayboldu gibi 2 gündürlü maşallah iyi hissediyorum kendimi bulantım flnda gitti ,şuan sadece folitasit kullanıyorum benGünaydın kizlarr.
Ben bu sabah koştura koştura doktora gittim normalde zaten cumartesi günü randevum vardı. İki gündür göğüs hassasiyeti kayboldu bgn de ne bulantı ne halsizlik falan olmayınca çok endiselendim. Bende zaten kan pihtisi var her an tetikteyim. Neyseki bir sıkıntı yokmuş. Kalp atışını da duyduk. Bir önceki crl olcumune göre bu sefer 4 gün önde çıktı. sanırım her gittimiz de değişecek bu haftalar. :)) benimle aynı haftada olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?
günaydın canım aynı haftadayız seninle benmde gögsümdeki hassasiyet kayboldu gibi 2 gündürlü maşallah iyi hissediyorum kendimi bulantım flnda gitti ,şuan sadece folitasit kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?