2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Çok geçmiş olsun canım turp bal gerçekten ise yarıyor cnm

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

canim sen nazara geldin valla :) o gobegi koydun ya :))) gecmis olsun kuzum acil sifalar

Gunaydin kizlar sabah doktora gittim bebeğimin kalp atislarini dinlemek için çok şükür kalp atislarini duymasamda gördüm.Biliyorsunuz hiçbirşey hissetmiyordum endişeliydim ve doktara orda olduğundan emin değilim dedim oda güldü tabi:))sonra bakti ve burada dedi kalp atislari da var duyduğum tek şey oydu inanin doktorun başka ne dediğini heyecandan sevinçten duymadim:))
Allahima binlerce kere şükürler olsun darisi kalp atisini duymak için bekleyenlere olsun
Rabbim sağlicakla kucagimiza almayida buyutmeyide nasip etsin amin

gunaydin hamislerrr benimde noralde sag kasigim arirdi suan sol kasimda agriyor arkadaslarin dedigi gibi sanki aksamlari daha cok artiyr agrilar

Günaydın kizlarr.
Ben bu sabah koştura koştura doktora gittim normalde zaten cumartesi günü randevum vardı. İki gündür göğüs hassasiyeti kayboldu bgn de ne bulantı ne halsizlik falan olmayınca çok endiselendim. Bende zaten kan pihtisi var her an tetikteyim. Neyseki bir sıkıntı yokmuş. Kalp atışını da duyduk. Bir önceki crl olcumune göre bu sefer 4 gün önde çıktı. sanırım her gittimiz de değişecek bu haftalar. :)) benimle aynı haftada olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?

Ayyy çok heyecanlandım simmdiiii:) bugün 5 te gidicez bizde eşim izin alabilirse o da gelicek alamazsa tek gidicem. Akşam olur mu ki bugunnnn :) inşallah sağlıklıdır minnosum benim

günaydın canım aynı haftadayız seninle benmde gögsümdeki hassasiyet kayboldu gibi 2 gündürlü maşallah iyi hissediyorum kendimi bulantım flnda gitti ,şuan sadece folitasit kullanıyorum ben

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim hamilelik rahat geciyor sanki hic hamile gibi değilim dün bi arkadaşım popon büyüyor kızın olacak senin dedi bende hayırlısı dedim bakalım Rabbim gönlümüzden geçeni biliyor. ( sinir oldum ya su ifadeleri bir turlu degistiremedim)

günaydın canım aynı haftadayız seninle benmde gögsümdeki hassasiyet kayboldu gibi 2 gündürlü maşallah iyi hissediyorum kendimi bulantım flnda gitti ,şuan sadece folitasit kullanıyorum ben

Bu haftadan sonra demekki yavaş yavaş normale dönmeye başlayacağız çok şükür :) ben elevit folbiol ve imom omega kullanıyordum. Folbiol ile imom aynı anda kullanma fazla olur dedi doktor (ki kendisi yazmıştı ) ama bende balık yiyemedigim için kullanınca rahatliyordum. Neden doktorun acaba vitamin vermedi ki ? Elevitin genelde bu haftalarda kullanilmasinda fayda var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…