2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben de kullanıyorum hayata döndüm adeta inş paket sınırı filan yoktur aldığımda 10 adet vardı
ben zofran aldım ama içeriğini okuduğumda hamileler için gerekli araştırma yapılmadığından hamilelikte kullanılmaması yazıyo öyle olunca içemedim tabi ilacı

benim demir depolarim dusuk ve kansizligim cikti tahlillerde.doktorum yinede kan hapi vermek istemedi 12.
haftadan sonra vericem dedi.istahim yok vitamin icmeme gerek varmi dedim yok dedi.su an sadece folio kullaniyorum.hepsi 12. haftadan sonra dedi simdiden ilactan tiksinmeni istemiyorum dedi.isabet oldu zaten hic sevmem ilac icmeyi progestani da 1 gun icip biraktim

Bilemiyorum valla neden vermedi folitasit kullan yeterli dedi bana sadece

benimki folik asite bu ay sonuna kadar devam dedi. süt içemiyorum mide bulantısından dedim kalsiyum verdi birde bulantılardan çok ii beslenemezsen al diyerekten decavit verdi. ben hepsinin içeriğine baktım şu anda kalsiyumla folik asiti kullanıyorum sadece çünkü midem bulansa da yiyorum ve decavitin içeriğinde de folik asit kalsiyum magnezyum faln var zaten onlar benim içtiğim vitaminin içeriğinde olduğundan almıyorum vitaminde olsa fazlası zarar benceiyi dengelemek lazım. zaten decavit elevit gibi vitaminleri çoğu zaman 3. aydan sonra veriyolar

Ben çok iyi beslenemiyorum dedim belkide o yüzden verdi vitamin. Bence de her şeyin fazlası zarar ama süt yoğurt midemi çok bulandırıyor belki bu haftadan sonra normale döner.

Ben çok iyi beslenemiyorum dedim belkide o yüzden verdi vitamin. Bence de her şeyin fazlası zarar ama süt yoğurt midemi çok bulandırıyor belki bu haftadan sonra normale döner.
bende iyi beslenemiyorum canim,yemek yemiyorum zaten hic kokuyor hepsi,ufak tefek tost,salata,meyve yiyorum azicik.karnim surekli ac.sut yogurt da
yiyemiyorum onun yerine
dondurma ve puding yapip yiyorum hic yoktan iyidir.

olsun hamılelıgı bahane edebılıyoz en azından :d ben saklamıyorum ama hıc bıseyım ustume olmuyo ona sınır oluyom
canım benim de öyle geçen yazki kıyafetlerime bakayım dedim hiç bir tane mi olmaz :) kıyafet almaya başladım

Kızlar merhaba, doktorum bana yoga ya da koşu yürüyüş gibi sporları 3 aya kadar yasakladı ki hiçbir sağlık sorunum yok Normalde her gün spor yapan bi insan oldğum için hem hızlı kilo almaya başladım hem de gazım çok olmaya başladı Doktorlarınız spor için neler dedi size?

bende anlamadımkı canım oncekınde karnım ne zaman buyucek dıodum sımdı fırladı tutabılene ask olsun
bence bu kız. çok çabuk çıkan karınlar genellikle kız oluyor diye duymuştum.. birde öksürük için adaçayını normal çay demler gibi demle ve gargara yap. öksürüğe bire bir canım. geçmiş olsun
Ben gördüm inanınca isteyince bir de bol bol emziricem gidiyor. Bebek için sağlıklı beslenmeli korkmadan. Kilo gider hiç endişelenme :)
benim emzirerek gitmedi aksine kilo aldım. oğlum 1 yaşına girdiğinde 67 den 57 oldum sonra 52.. ama koşuşturaktan verdim kilomu
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CAnım. inşallah en kısa zamanda bu dönemi atlatırız. valla çok sıkıldım.. ilk gebeliğimde hiç sorunsuz geçirdim, bu çok sorunlu geçiyor. allah hayır versin.
Bayanlar çatlak kremi kullanacakmisiniz? Bildiğiniz iyi bi ürün var mı ?
mustela iyi cnaım

gozun aydin canim cok sevindim

seninle sat tarihlerimiz yakin, bende de goguslerimde ki hafif sizi disinda hic bir belirti yok bende merak ediyorum cumartesi gunu randevum nasil bekliycem bilmiyorum :)

sen kalp atisini ilk defa mi duydun? bende bi on gun geriden gelme var kesede bebegi gorduk ama kalp atisini daha duymadik.

kızlar bugün tahlil yaptırdım moralim bozuldu iki değerim çok yüksek çıktı.Doktorumda yemekte galiba geri dönüş yapmadı.Anti CMV/Igc 73 çıktı,Anti rubellla IgG 53 çıktı.Sizce ne demek bilginiz varmı?

sınır nedir? hemen moralini bozma.. ilaçla kontrol altına alınabiliyor. ilk 3 ay çıkan bu gibi rahatsızlıklar bebeğe en az etki eden rahatsızlıklarmış

kızlar artık psikolojim bozuldu ya yediğim her seyi cıkarıyorum günde 3-4 bardak su anca içiyorum artık o bile şişkinlik yapıyo mide de bişey olmadıgı için artık mide asidi yakıyo bogazımıda korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye bırakın göbiş falan cıkmasını bildiginiz erdidm 4 kilo verdim ki ben öyle kolay kolay kilo alıp vermem kac yıldır bu kiloya inmemiştim artık bi acile falan gidip serum baglatayım diyorum ne katıyolar bu serumun içine biliyo musunuz abuk sabuk bi ilac koymasınlarda korkuyorum valla

allah sifa versin canım bende de kulak iltihabı olmustu cok değildi baslangıctı taze yesil sarımsagı ekmegin arasına koyup ye demişti doktor antibiyotik kullanmak istemiyorsan böyle yap demişti normal sarımsak midemi rahatsız ediyordu o aralar bulantı yeni baslamıstı yiyebiliyorsan bi dene derim iyi gelmişti

ıgg olanlar hastalığı daha önce geçirdiğin bağışıklığın olduğu anlamına geliyor sanırım yinede dr una göster tabi ama moralini bozma hemen

o kadar kilo verdiysen hemen git canım hamile olduğunu söyleyince ona göre ilaç katarlar merak etme böyle vücudun çok dirençsiz kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…