ben zofran aldım ama içeriğini okuduğumda hamileler için gerekli araştırma yapılmadığından hamilelikte kullanılmaması yazıyo öyle olunca içemedim tabi ilacıBen de kullanıyorum hayata döndüm adeta inş paket sınırı filan yoktur aldığımda 10 adet vardı
benim demir depolarim dusuk ve kansizligim cikti tahlillerde.doktorum yinede kan hapi vermek istemedi 12.Bu haftadan sonra demekki yavaş yavaş normale dönmeye başlayacağız çok şükür :) ben elevit folbiol ve imom omega kullanıyordum. Folbiol ile imom aynı anda kullanma fazla olur dedi doktor (ki kendisi yazmıştı ) ama bende balık yiyemedigim için kullanınca rahatliyordum. Neden doktorun acaba vitamin vermedi ki ? Elevitin genelde bu haftalarda kullanilmasinda fayda
var diye biliyorum
Bilemiyorum valla neden vermedi folitasit kullan yeterli dedi bana sadeceBu haftadan sonra demekki yavaş yavaş normale dönmeye başlayacağız çok şükür :) ben elevit folbiol ve imom omega kullanıyordum. Folbiol ile imom aynı anda kullanma fazla olur dedi doktor (ki kendisi yazmıştı ) ama bende balık yiyemedigim için kullanınca rahatliyordum. Neden doktorun acaba vitamin vermedi ki ? Elevitin genelde bu haftalarda kullanilmasinda fayda var diye biliyorum
benimki folik asite bu ay sonuna kadar devam dedi. süt içemiyorum mide bulantısından dedim kalsiyum verdi birde bulantılardan çok ii beslenemezsen al diyerekten decavit verdi. ben hepsinin içeriğine baktım şu anda kalsiyumla folik asiti kullanıyorum sadece çünkü midem bulansa da yiyorum ve decavitin içeriğinde de folik asit kalsiyum magnezyum faln var zaten onlar benim içtiğim vitaminin içeriğinde olduğundan almıyorum vitaminde olsa fazlası zarar benceiyi dengelemek lazım. zaten decavit elevit gibi vitaminleri çoğu zaman 3. aydan sonra veriyolarBu haftadan sonra demekki yavaş yavaş normale dönmeye başlayacağız çok şükür :) ben elevit folbiol ve imom omega kullanıyordum. Folbiol ile imom aynı anda kullanma fazla olur dedi doktor (ki kendisi yazmıştı ) ama bende balık yiyemedigim için kullanınca rahatliyordum. Neden doktorun acaba vitamin vermedi ki ? Elevitin genelde bu haftalarda kullanilmasinda fayda var diye biliyorum
benim demir depolarim dusuk ve kansizligim cikti tahlillerde.doktorum yinede kan hapi vermek istemedi 12.
haftadan sonra vericem dedi.istahim yok vitamin icmeme gerek varmi dedim yok dedi.su an sadece folio kullaniyorum.hepsi 12. haftadan sonra dedi simdiden ilactan tiksinmeni istemiyorum dedi.isabet oldu zaten hic sevmem ilac icmeyi progestani da 1 gun icip biraktim
benimki folik asite bu ay sonuna kadar devam dedi. süt içemiyorum mide bulantısından dedim kalsiyum verdi birde bulantılardan çok ii beslenemezsen al diyerekten decavit verdi. ben hepsinin içeriğine baktım şu anda kalsiyumla folik asiti kullanıyorum sadece çünkü midem bulansa da yiyorum ve decavitin içeriğinde de folik asit kalsiyum magnezyum faln var zaten onlar benim içtiğim vitaminin içeriğinde olduğundan almıyorum vitaminde olsa fazlası zarar benceiyi dengelemek lazım. zaten decavit elevit gibi vitaminleri çoğu zaman 3. aydan sonra veriyolar
bende iyi beslenemiyorum canim,yemek yemiyorum zaten hic kokuyor hepsi,ufak tefek tost,salata,meyve yiyorum azicik.karnim surekli ac.sut yogurt daBen çok iyi beslenemiyorum dedim belkide o yüzden verdi vitamin. Bence de her şeyin fazlası zarar ama süt yoğurt midemi çok bulandırıyor belki bu haftadan sonra normale döner.
canım benim de öyle geçen yazki kıyafetlerime bakayım dedim hiç bir tane mi olmaz :) kıyafet almaya başladımolsunhamılelıgı bahane edebılıyoz en azından :d ben saklamıyorum ama hıc bıseyım ustume olmuyo ona sınır oluyom
Her gece en az 3 kere kalkıyorumKızlar bişi sormam gece wcye kalkiyormusunuz .
ya bulantı bende de çok var geçsin artık ben bıktım bu durumdanBen çok iyi beslenemiyorum dedim belkide o yüzden verdi vitamin. Bence de her şeyin fazlası zarar ama süt yoğurt midemi çok bulandırıyor belki bu haftadan sonra normale döner.
bence bu kız. çok çabuk çıkan karınlar genellikle kız oluyor diye duymuştum.. birde öksürük için adaçayını normal çay demler gibi demle ve gargara yap. öksürüğe bire bir canım. geçmiş olsunbende anlamadımkı canımoncekınde karnım ne zaman buyucek dıodum sımdı fırladı tutabılene ask olsun
benim emzirerek gitmedi aksine kilo aldım. oğlum 1 yaşına girdiğinde 67 den 57 oldum sonra 52.. ama koşuşturaktan verdim kilomuBen gördüm inanınca isteyince bir de bol bol emziricem gidiyor. Bebek için sağlıklı beslenmeli korkmadan. Kilo gider hiç endişelenme :)
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CAnım. inşallah en kısa zamanda bu dönemi atlatırız. valla çok sıkıldım.. ilk gebeliğimde hiç sorunsuz geçirdim, bu çok sorunlu geçiyor. allah hayır versin.Bende karın ağrısı yok canm ama ara sıra bende de sol kasıkta batmalar oluyo ağrılar şiddetli değilse kanamanda yoksa bence korkma artık bebeğimiz yavaş yavaş büyüyor ama ben ćok tehlikedeym hala artık işe bile gitmiyorm yatiyorm zaten daha şimdiden çok şiddetli bulantılar yaşıyorm vajinadaki batmalarda jelden olabilir takma bence
mustela iyi cnaımBayanlar çatlak kremi kullanacakmisiniz? Bildiğiniz iyi bi ürün var mı ?
gozun aydin canim cok sevindimGünaydın kizlarr.
Ben bu sabah koştura koştura doktora gittim normalde zaten cumartesi günü randevum vardı. İki gündür göğüs hassasiyeti kayboldu bgn de ne bulantı ne halsizlik falan olmayınca çok endiselendim. Bende zaten kan pihtisi var her an tetikteyim. Neyseki bir sıkıntı yokmuş. Kalp atışını da duyduk. Bir önceki crl olcumune göre bu sefer 4 gün önde çıktı. sanırım her gittimiz de değişecek bu haftalar. :)) benimle aynı haftada olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba?
sınır nedir? hemen moralini bozma.. ilaçla kontrol altına alınabiliyor. ilk 3 ay çıkan bu gibi rahatsızlıklar bebeğe en az etki eden rahatsızlıklarmışkızlar bugün tahlil yaptırdım moralim bozuldu iki değerim çok yüksek çıktı.Doktorumda yemekte galiba geri dönüş yapmadı.Anti CMV/Igc 73 çıktı,Anti rubellla IgG 53 çıktı.Sizce ne demek bilginiz varmı?
allah sifa versin canım bende de kulak iltihabı olmustu cok değildi baslangıctı taze yesil sarımsagı ekmegin arasına koyup ye demişti doktor antibiyotik kullanmak istemiyorsan böyle yap demişti normal sarımsak midemi rahatsız ediyordu o aralar bulantı yeni baslamıstı yiyebiliyorsan bi dene derim iyi gelmiştiselam kızlar doktora gıttım oksıjen bagladılar yıne öksuruk ıcın bısey veremem dedı doktor bebege zararı olur dıye karaturpla balı tuketmemı soyledı kulagımada baktı orta kulak ıltıhabı olmusum :S onun ıcınde damla verdı ınsallah gecer
ıgg olanlar hastalığı daha önce geçirdiğin bağışıklığın olduğu anlamına geliyor sanırım yinede dr una göster tabi ama moralini bozma hemenkızlar bugün tahlil yaptırdım moralim bozuldu iki değerim çok yüksek çıktı.Doktorumda yemekte galiba geri dönüş yapmadı.Anti CMV/Igc 73 çıktı,Anti rubellla IgG 53 çıktı.Sizce ne demek bilginiz varmı?
o kadar kilo verdiysen hemen git canım hamile olduğunu söyleyince ona göre ilaç katarlar merak etme böyle vücudun çok dirençsiz kalırkızlar artık psikolojim bozuldu ya yediğim her seyi cıkarıyorum günde 3-4 bardak su anca içiyorum artık o bile şişkinlik yapıyo mide de bişey olmadıgı için artık mide asidi yakıyo bogazımıda korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye bırakın göbiş falan cıkmasını bildiginiz erdidm 4 kilo verdim ki ben öyle kolay kolay kilo alıp vermem kac yıldır bu kiloya inmemiştim artık bi acile falan gidip serum baglatayım diyorum ne katıyolar bu serumun içine biliyo musunuz abuk sabuk bi ilac koymasınlarda korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?