2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende folik den başka bişi kullanmıyorum birde düşük ihtimaline karşı progestan kullanıyorum vajinal. Birde sizede soyledimi doktorunuz bilmiyorum hamilelerde güneş lekesi çok oluyormuş 50 faktör güneş kremi kullan dedi.

günaydın canım aynı haftadayız seninle benmde gögsümdeki hassasiyet kayboldu gibi 2 gündürlü maşallah iyi hissediyorum kendimi bulantım flnda gitti ,şuan sadece folitasit kullanıyorum ben
benımde hafıf gogus uclarım agrıyor sancılarım falan hafıfledı boyle oluncada ınsan bır ohh dıyemıyor nouyoruz yahu oluyor benımde doktor randevum yarın olamadı bı turlu yaw

Kızlar bişi sormam gece wcye kalkiyormusunuz .
evet hemen heemn 3 kere hemde
9 haftalık gorunuyorsun dıkatımı cektı 6 aftadan ıtıbaren kalp atısı duyuluyr neden bekledın bu zaman kadar gıtmedın doktora ?
bence hemen doktora gıt senın saglıklı olman gereklı bebeg eyararın olması ıcın cnm ıhmal etme derım

benm cıldımdede normalde gunes lekesı olmustu doktor yas 30 olunca tumınsanların mutlaka koruma surmeden gunese cıkmamaları gerektıgını soylemıstı

Ben 6.haftasının içinde gittiğimde duymamıştım ama ultrasondan görmüştük kalp atışını. hiç merak etme bu sefer gittiğinde hem hafta tarihi değişmiş olur hemde rahat bir şekilde duyarsin kalp atışını :)

[QUOTEox, post: 40854757, member: 592820"]kesınlıkle sur derım ben gecen yaz denızde elımde kremle ozlesmıtım mesela ):) gır denıze cık sur gır cık sur :) evde kalkar kalkmaz sur makyajını ustune yap[/QUOTE]
Makyaj yapmıyorum ama evet sürmeye özen göstermem lazım banyoda n çıkınca baktım pul pul olmuşum. Hele Ankaranın sıcağında zaten kesin sürme m lazım :)

Canım doktorum bana vitamin ilaçları ve başka takviyeleri 12. Haftadan sonra kullanacaksın sakın kullanma folik dışında başka bişi Demişti iyi değil Demişti kafamda deli sorular

ana bak onu yapabılırım sarımsak severım bide yıyınce eşime gıcıklık yapım suratına dogru püfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…