- 25 Ağustos 2014
- 123
- 55
- 98
- 42
Ya sorma ben biraz korktum cunku ailede seker irsi dedim gece gece kalkinca seker hastaliginin ilk belirtileri arasinda gece tuvalete kalkmakHer gece en az 3 kere kalkıyorum
benımde hafıf gogus uclarım agrıyor sancılarım falan hafıfledı boyle oluncada ınsan bır ohh dıyemıyor nouyoruz yahu oluyor benımde doktor randevum yarın olamadı bı turlu yawgünaydın canım aynı haftadayız seninle benmde gögsümdeki hassasiyet kayboldu gibi 2 gündürlü maşallah iyi hissediyorum kendimi bulantım flnda gitti ,şuan sadece folitasit kullanıyorum ben
evet hemen heemn 3 kere hemdeKızlar bişi sormam gece wcye kalkiyormusunuz .
9 haftalık gorunuyorsun dıkatımı cektı 6 aftadan ıtıbaren kalp atısı duyuluyr neden bekledın bu zaman kadar gıtmedın doktora ?gozun aydin canim cok sevindim
seninle sat tarihlerimiz yakin, bende de goguslerimde ki hafif sizi disinda hic bir belirti yok bende merak ediyorum cumartesi gunu randevum nasil bekliycem bilmiyorum :)
sen kalp atisini ilk defa mi duydun? bende bi on gun geriden gelme var kesede bebegi gorduk ama kalp atisini daha duymadik.
bence hemen doktora gıt senın saglıklı olman gereklı bebeg eyararın olması ıcın cnm ıhmal etme derımkızlar artık psikolojim bozuldu ya yediğim her seyi cıkarıyorum günde 3-4 bardak su anca içiyorum artık o bile şişkinlik yapıyo mide de bişey olmadıgı için artık mide asidi yakıyo bogazımıda korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye bırakın göbiş falan cıkmasını bildiginiz erdidm 4 kilo verdim ki ben öyle kolay kolay kilo alıp vermem kac yıldır bu kiloya inmemiştim artık bi acile falan gidip serum baglatayım diyorum ne katıyolar bu serumun içine biliyo musunuz abuk sabuk bi ilac koymasınlarda korkuyorum valla
benm cıldımdede normalde gunes lekesı olmustu doktor yas 30 olunca tumınsanların mutlaka koruma surmeden gunese cıkmamaları gerektıgını soylemıstıBende folik den başka bişi kullanmıyorum birde düşük ihtimaline karşı progestan kullanıyorum vajinal. Birde sizede soyledimi doktorunuz bilmiyorum hamilelerde güneş lekesi çok oluyormuş 50 faktör güneş kremi kullan dedi.
gozun aydin canim cok sevindim
seninle sat tarihlerimiz yakin, bende de goguslerimde ki hafif sizi disinda hic bir belirti yok bende merak ediyorum cumartesi gunu randevum nasil bekliycem bilmiyorum :)
sen kalp atisini ilk defa mi duydun? bende bi on gun geriden gelme var kesede bebegi gorduk ama kalp atisini daha duymadik.
Bende zaten güneş alerjisi var birde benim yaşda 32benm cıldımdede normalde gunes lekesı olmustu doktor yas 30 olunca tumınsanların mutlaka koruma surmeden gunese cıkmamaları gerektıgını soylemıstı
kesınlıkle sur derım ben gecen yaz denızde elımde kremle ozlesmıtım mesela ):) gır denıze cık sur gır cık sur :) evde kalkar kalkmaz sur makyajını ustune yapBende zaten güneş alerjisi var birde benim yaşda 32
saol canım eşim gece kestane balı dıye bıse almıs gercek cok mucızevı bıseymıs netteende baktım sımdı onu tuketıyorum bakalım daha ıyı gıbıyım amaÇok geçmiş olsunkara turpla balını ihmal etme bi de sıcak tut kendini
ballı süte başladım Allahtan tadını alamıyorum burnum tıkanık oldugu ıcın yoksa içemezdım süt ıyyDoktora gitmen iyi olmuş canm bol vitamin meyve ve sıcak bisiler iç yaa bir an önce geçsin
saolasın canımAhh yaaa tekrar geçmiş olsun canım
saol canım bugun daha ıyı uyandım gunegeçmiş olsun canim.
yarıyomus okudum nettende ama acaba bebege zararı varmıdır onu bılmıyorumÇok geçmiş olsun canım turp bal gerçekten ise yarıyor cnm
duraklama donemı gelcek canım ne kadar ugrasırsak en fazla 12 kılo alırız sanırımben camış gibi yiyorum bebağim ya napcam bilmem 2 ayda 2 kilo hatta 3 e adım atmak üzereyim sence ben bu 9 ayı kaçla kapatırım :)
Canım doktorum bana vitamin ilaçları ve başka takviyeleri 12. Haftadan sonra kullanacaksın sakın kullanma folik dışında başka bişi Demişti iyi değil Demişti kafamda deli sorularBu haftadan sonra demekki yavaş yavaş normale dönmeye başlayacağız çok şükür :) ben elevit folbiol ve imom omega kullanıyordum. Folbiol ile imom aynı anda kullanma fazla olur dedi doktor (ki kendisi yazmıştı ) ama bende balık yiyemedigim için kullanınca rahatliyordum. Neden doktorun acaba vitamin vermedi ki ? Elevitin genelde bu haftalarda kullanilmasinda fayda var diye biliyorum
saolasın canımcanim sen nazara geldin valla :) o gobegi koydun ya :))) gecmis olsun kuzum acil sifalar
aslında en guzelı o ama bebek o zaman cok hareket edemıyo bende ıse gobegımın ustune bardakla su koymustum oglum tekme atıp ustume dokmustu suyuaynen iç karın geniş benim ilk kızımda da doguma gittim millet diyo kaç ay var doguma
bende baslıycam az kaldıcanım benim de öyle geçen yazki kıyafetlerime bakayım dedim hiç bir tane mi olmaz :) kıyafet almaya başladım
ana bak onu yapabılırım sarımsak severım bide yıyınce eşime gıcıklık yapımallah sifa versin canım bende de kulak iltihabı olmustu cok değildi baslangıctı taze yesil sarımsagı ekmegin arasına koyup ye demişti doktor antibiyotik kullanmak istemiyorsan böyle yap demişti normal sarımsak midemi rahatsız ediyordu o aralar bulantı yeni baslamıstı yiyebiliyorsan bi dene derim iyi gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?