benımde hafıf gogus uclarım agrıyor sancılarım falan hafıfledı boyle oluncada ınsan bır ohh dıyemıyor nouyoruz yahu oluyor benımde doktor randevum yarın olamadı bı turlu yaw
evet hemen heemn 3 kere hemde
9 haftalık gorunuyorsun dıkatımı cektı 6 aftadan ıtıbaren kalp atısı duyuluyr neden bekledın bu zaman kadar gıtmedın doktora ?
bence hemen doktora gıt senın saglıklı olman gereklı bebeg eyararın olması ıcın cnm ıhmal etme derım
korma canım benımkıde 14 gun gerıydı hergun 1 yumurta 1 muz bol su tukettım şimdi aradakı gerılık 5 gune dustudr gecen hafta gittim ama 10 gun geriden geldidigi icin ultrasonda kese kesinin icinde bebek gozuktu ama 6+1 gunluk olcum yapildigi icin kalp atisi duyulmadida gorulmedide bunun iki sebebi olabilirmis birincisi gec dollenme ( insallah oyledir ) ikincisi bebek olusmus ama gelismiyor. bunu ogrenmek icinde bir hafta beklememiz gerektigini soyledi doktor eger bu cumarteside duymazsak kalp atisini sanirim bizim icin kotu olacak
kotu dusunme kuzum ıyı haberler ıle gelırsın ınsallahdr gecen hafta gittim ama 10 gun geriden geldidigi icin ultrasonda kese kesinin icinde bebek gozuktu ama 6+1 gunluk olcum yapildigi icin kalp atisi duyulmadida gorulmedide bunun iki sebebi olabilirmis birincisi gec dollenme ( insallah oyledir ) ikincisi bebek olusmus ama gelismiyor. bunu ogrenmek icinde bir hafta beklememiz gerektigini soyledi doktor eger bu cumarteside duymazsak kalp atisini sanirim bizim icin kotu olacak
taytı cok ıyı yapmıssın canım hem senın ıcın hem bebek ıcın cok rahat ama gobusun bırden fırlayabılırVala ben tayta yatırdım tüm paramı . Üstüne de bu yaz moda zaten bol bol Tişört aldım böyle geçiririm yazı zaten okadar çok çıkmıyıcak Göbişler herhalde bende tık yok zaten
aslinda baya korkuyorum ama hayirlisi demekten baska bisey gelmiyo elimdenkorma canım benımkıde 14 gun gerıydı hergun 1 yumurta 1 muz bol su tukettım şimdi aradakı gerılık 5 gune dustu
kızlar artık psikolojim bozuldu ya yediğim her seyi cıkarıyorum günde 3-4 bardak su anca içiyorum artık o bile şişkinlik yapıyo mide de bişey olmadıgı için artık mide asidi yakıyo bogazımıda korkuyorum bebeğe bi şey olacak diye bırakın göbiş falan cıkmasını bildiginiz erdidm 4 kilo verdim ki ben öyle kolay kolay kilo alıp vermem kac yıldır bu kiloya inmemiştim artık bi acile falan gidip serum baglatayım diyorum ne katıyolar bu serumun içine biliyo musunuz abuk sabuk bi ilac koymasınlarda korkuyorum valla
canım ben kadın dogum hastanesıne gıdıyorum doktorum bellı ama dedıgın gıbı ultrasondan ultrasona fark edıyo mesela benım gıttıgım hastanede acilin ultrasonuyla doktorumun ultrasonu arasında 3 4 gun fark oluyo sen endıse etme ama dogru doktoru bulana kadar doktor ara doktorunun ıyı pozıtıf olması cok onemlıaslinda baya korkuyorum ama hayirlisi demekten baska bisey gelmiyo elimden
baska bir dr gitsem mi acaba ultrasondan ultrasona fark ediyormus cunku.
sen hep ayni yerde mi olcum yaptiriyosun ?
evet bebegimimn hareketlerini cok hissedemiyodum zaten cok nadir di :)aslında en guzelı o ama bebek o zaman cok hareket edemıyo bende ıse gobegımın ustune bardakla su koymustum oglum tekme atıp ustume dokmustu suyukarnım yamuk yumuk duruyodu
arkadasımında oyleydı onunda bebegı pek hareket edemıyodu ama sımdı cocuk yerınde durmuyo o 9 ayın acısını cıkarıyoevet bebegimimn hareketlerini cok hissedemiyodum zaten cok nadir di :)
benim kızımda oyle 2 dk yerinde durmuyo cok hareketli :)arkadasımında oyleydı onunda bebegı pek hareket edemıyodu ama sımdı cocuk yerınde durmuyo o 9 ayın acısını cıkarıyo
bidahaki randevun ne zman ?arkadasımında oyleydı onunda bebegı pek hareket edemıyodu ama sımdı cocuk yerınde durmuyo o 9 ayın acısını cıkarıyo
yok canım bi sıkıntı olmaz benimki 1 hafta geriden geliyoKizlar bende sabah gordum bebisimi ilk defa 2 hafta once sadece kesesini gormustuk bugun kendisinide gorduk kalp atislarinida dinledik cok sukurdr 6+6 dedi bugun 7+1olmasi lazim yani 2gun mu geriden oluyo arkadaslar bi sikinti olur mu
Canim kendisine gorduk kalp atislarini da duyduk bebisin cok sukur senden haberler nasil iyidir insallahCanım 27 nisanda gittiğimde keseyi ve bebişi görmüştük. Şimdi 11 mayısı bekliyorum kalp atışını dinlemek için.
yok canım bi sıkıntı olmaz benimki 1 hafta geriden geliyo[/tesekkurler canim cevabin icin peki insallah saglikla huzurla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi
amin canım inşallah :):)tesekkurler canim cevabin icin peki insallah saglikla huzurla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi
5 gun sonra canımbidahaki randevun ne zman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?