2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bende sabah gordum bebisimi ilk defa 2 hafta once sadece kesesini gormustuk bugun kendisinide gorduk kalp atislarinida dinledik cok sukur dr 6+6 dedi bugun 7+1olmasi lazim yani 2gun mu geriden oluyo arkadaslar bi sikinti olur mu
Bende 6+5ken gitmistim kalp atisini duymaya benim bebisimede 6+3 dedi 2 gun geriden geliyo bisey olmaz dedi doktorum gayet normal.bazi arkadaslarin 2 hafta geriden geliyo

Selam kızlar ben 6+4 oldum bugün doktor randevum vardı ve doktor bana hic güzel şeyler demedi çok üzgünüm kesem 6-7mm dedi gelişmemiş herşeye hazırlıklı ol dedi benim gibi olan var mi

Belki de gec dollenme falan olmustur canim tam bilmiyorum ama bekle bakalim biraz dua et hemen karamsar olma.

Kizlar bende sabah gordum bebisimi ilk defa 2 hafta once sadece kesesini gormustuk bugun kendisinide gorduk kalp atislarinida dinledik cok sukur dr 6+6 dedi bugun 7+1olmasi lazim yani 2gun mu geriden oluyo arkadaslar bi sikinti olur mu
telaslanma canım benımkı 14 gun gerıyken sımdı 5 gune dustu gec dollenmedır yada ultrason farklı ölçuyodur

Kizlar isteğe bagli sezeryan yapilyomu biliyomusnz doktoruna solesem yaparmi bilgisi olan varmi

canım zaten istesende istemesende çoğu hastanede doktorların aylık sezaryan hedefi olduğu için normal yapabilicekken bile son anda saçma bi gerekçe ile sezaryana yönlendiriyorlar.

Slm kızlar gündüz Çalışınca okuyamıyprum aksama da baya birikiyor
Nasıl geçiyor hamilelik cinsiyeti nasıl geliyor size ?ben çin takviminde kız Rus takviminde erkek cıktı bakalım hayırlısı ne olacak
Sizin nasıl kızlar baktınız mı??

benim de tam tersi canım.. çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız.. hayırlısıyla gelsinler de ne olursa gelsinler sağlıkla sıhhatle aşkla..

Gündüzleri bulantıyla, öğleden sonraları da uykuyla geçiriyorum hamişliği
Benim de çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor bakalım. Çinliler mi ruslar mı kazanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…