- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Bende 6+5ken gitmistim kalp atisini duymaya benim bebisimede 6+3 dedi 2 gun geriden geliyo bisey olmaz dedi doktorum gayet normal.bazi arkadaslarin 2 hafta geriden geliyoKizlar bende sabah gordum bebisimi ilk defa 2 hafta once sadece kesesini gormustuk bugun kendisinide gorduk kalp atislarinida dinledik cok sukurdr 6+6 dedi bugun 7+1olmasi lazim yani 2gun mu geriden oluyo arkadaslar bi sikinti olur mu
Selam kızlar ben 6+4 oldum bugün doktor randevum vardı ve doktor bana hic güzel şeyler demedi çok üzgünüm kesem 6-7mm dedi gelişmemiş herşeye hazırlıklı ol dedi benim gibi olan var mi
Ben asilamayla gebe kaldım 6nisanda yapıldı aşılamam gecen hafta test sonucum 5114 cikmistiBelki de gec dollenme falan olmustur canim tam bilmiyorum ama bekle bakalim biraz dua et hemen karamsar olma.
hmm anladim canim.bence baska bir doktora da gorun bazen cihazdan cihaza da farkediyor. Hem baska goruste almis olursunBen asilamayla gebe kaldım 6nisanda yapıldı aşılamam gecen hafta test sonucum 5114 cikmisti
Haklisin sanırım öyle yapacam bakalım kismetten öteye gidilmez vardır bir hayirhmm anladim canim.bence baska bir doktora da gorun bazen cihazdan cihaza da farkediyor. Hem baska goruste almis olursun
telaslanma canım benımkı 14 gun gerıyken sımdı 5 gune dustu gec dollenmedır yada ultrason farklı ölçuyodurKizlar bende sabah gordum bebisimi ilk defa 2 hafta once sadece kesesini gormustuk bugun kendisinide gorduk kalp atislarinida dinledik cok sukurdr 6+6 dedi bugun 7+1olmasi lazim yani 2gun mu geriden oluyo arkadaslar bi sikinti olur mu
ozel hastanelerde yapılıyo canımKizlar isteğe bagli sezeryan yapilyomu biliyomusnz doktoruna solesem yaparmi bilgisi olan varmi
Kizlar isteğe bagli sezeryan yapilyomu biliyomusnz doktoruna solesem yaparmi bilgisi olan varmi
40 ödedim canımsen kac odedin peki
Herşeyin hayırlısı canım inş bu topicte hep beraber doğururuzeskı sayfam benle bırlıkte hamıle olan cogu arkadaslar dogum yaptı ben 5 ay kalabıldım onlarla
inşallah canım rabbım evlatlarımıza saglık uzun omur versınHerşeyin hayırlısı canım inş bu topicte hep beraber doğururuz
Bana da iki doktorda içebilirsin dedi canmben zofran aldım ama içeriğini okuduğumda hamileler için gerekli araştırma yapılmadığından hamilelikte kullanılmaması yazıyo öyle olunca içemedim tabi ilacı
Canım 11 mayıs pazartesi randevum, sabırsızlıkla bekliyorumCanim kendisine gorduk kalp atislarini da duyduk bebisin cok sukur senden haberler nasil iyidir insallah
benim de tam tersi canım..Slm kızlar gündüz Çalışınca okuyamıyprum aksama da baya birikiyor
Nasıl geçiyor hamilelik cinsiyeti nasıl geliyor size ?ben çin takviminde kız Rus takviminde erkek cıktı bakalım hayırlısı ne olacak
Sizin nasıl kızlar baktınız mı??
Amin sagol canim sizede masllah guzel haberlerini bekliyorumCanım 11 mayıs pazartesi randevum, sabırsızlıkla bekliyorumMaşallah size de
Gündüzleri bulantıyla, öğleden sonraları da uykuyla geçiriyorum hamişliğiSlm kızlar gündüz Çalışınca okuyamıyprum aksama da baya birikiyor
Nasıl geçiyor hamilelik cinsiyeti nasıl geliyor size ?ben çin takviminde kız Rus takviminde erkek cıktı bakalım hayırlısı ne olacak
Sizin nasıl kızlar baktınız mı??
Öyle tabi canm ama insan merak ediyor işte hayırlısıylar doğsunlarda sağlıklıbenim de tam tersi canım..çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız.. hayırlısıyla gelsinler de ne olursa gelsinler sağlıkla sıhhatle aşkla..
ah son adetımı tam bılsem bende yapmak ıstıyorum onlarıGündüzleri bulantıyla, öğleden sonraları da uykuyla geçiriyorum hamişliği
Benim de çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor bakalım. Çinliler mi ruslar mı kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?