2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ıcıme hep erkek doguyo bıde kızımda farklıydım belım karnım kalcalarım kollarım bacaklarım hemen çatlamaya baslamıstı cok kaşınıyodum daha 2. ayda bunda oyle bıseyım yok
Ben de kız istiyorum Allah biliyor ya, hatta herkes kız diyor. Gel gör ki bu da erkek olacak gibi sanki

Kizlaar sizin hamilelik.nasil geciyor?? Mide bulantiniz varmi?Bende kusma yok ama istahsizlik cok hicbisey yiyemiyorum canim hicbi yemegi istemiyo.ama bi an iyi olayim hemen endiseleniyorum bisey mi oldu diye. Ilk bebegim. Allah saglikla bebeklerimze kavusmayi nasip etsin.

amin canım bende bulantı oluo kusma yok iştahsızlık bu ara bendede var canım hıc bısey ıstemıo bugun en sevdıgım sey pızzayı bıle yıyemedım mıdem bulandı

bende kız istiyorum ya tabi sağlıklı olsun ama kız olursa tadından yenmez
ama kızların cıcılerı daha guzel oluo mınıcık etegı gıydırcen altından bezı goruncek kısa corap gıydırcen bıde ondan sonra yatırcan onune bogum bogum bacaklarını ısırcann dişlerım kaşındı

Gerçekten öyle hayırlısı neyse o olsun ne zaman öğrencez cinsiyeti ben artk bişiler almak istiyorum yaaa kendimi durdurmaktan sıkıldım
ben cınsıyetını ogrensemde 7 ayına kadar bısey almayı dusunmuyorum ugursuzluk derler ben kızımda 13. hafta ogrenmıstım ama değişiyo bebegın pozısyonuna gore benım kız yaymıs yatıyodu

Benimde her iki takvimde kız cıktı oğlum var bide kız olursa güzel olur.Ama yinede cinsiyetten önce saglikli olması en büyük temennim.Rabbim korusun onları bize bağışlasın

Benimde her iki takvimde kız cıktı oğlum var bide kız olursa güzel olur.Ama yinede cinsiyetten önce saglikli olması en büyük temennim.Rabbim korusun onları bize bağışlasın
amin canım cumlesını rabbım once saglıklısını sonrada gonlumuzdekını nasıp etsın

Kizlar bugün çok agrim vardi izin aldim işyerinden dayanamadim korktum bide bebegim için şükür Rabbimbe bisi yokmus 9hafta 2.5 cm olmuş :) ama kan idrar falan werdim ne olur olmaz die bide usutmusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…