- 17 Şubat 2014
- 112
- 48
- 98
Seninle benimkine aynı diyorlar ozaman bakalım hangisi çıkacakGündüzleri bulantıyla, öğleden sonraları da uykuyla geçiriyorum hamişliği
Benim de çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor bakalım. Çinliler mi ruslar mı kazanacak
Yakin tarihini demi hatırlamıyorsun Cnm ona göre bak aya bakılıyor zaten sanırımah son adetımı tam bılsem bende yapmak ıstıyorum onları
oyle oluyosa yapabılırım 27 subatla 1 mart arası olması lazım bakım bıYakin tarihini demi hatırlamıyorsun Cnm ona göre bak aya bakılıyor zaten sanırım
çindede rustada erkek cıktı bende erkek hıssedıyorum dogru sanırımYakin tarihini demi hatırlamıyorsun Cnm ona göre bak aya bakılıyor zaten sanırım
3 aşağı 5 yukarı tahmin ediyorsan öyle bak canımah son adetımı tam bılsem bende yapmak ıstıyorum onları
Seninle benimkine aynı diyorlar ozaman bakalım hangisi çıkacak
Kız derlerse inanma o zamançindede rustada erkek cıktı bende erkek hıssedıyorum dogru sanırım
Kız derlerse inanma o zaman
Ben de kız istiyorum Allah biliyor ya, hatta herkes kız diyor. Gel gör ki bu da erkek olacak gibi sankiıcıme hep erkek doguyo bıde kızımda farklıydım belım karnım kalcalarım kollarım bacaklarım hemen çatlamaya baslamıstı cok kaşınıyodum daha 2. ayda bunda oyle bıseyım yok
valla benımde kalbım kız ıstıyo 2 oglum oldugu ıcın buda olcak evde 3 pıpılı yandım ben yaşlanıncaBen de kız istiyorum Allah biliyor ya, hatta herkes kız diyor. Gel gör ki bu da erkek olacak gibi sanki
amin canım bende bulantı oluo kusma yok iştahsızlık bu ara bendede var canım hıc bısey ıstemıo bugun en sevdıgım sey pızzayı bıle yıyemedım mıdem bulandıKizlaar sizin hamilelik.nasil geciyor?? Mide bulantiniz varmi?Bende kusma yok ama istahsizlik cok hicbisey yiyemiyorum canim hicbi yemegi istemiyo.ama bi an iyi olayim hemen endiseleniyorum bisey mi oldu diye. Ilk bebegim. Allah saglikla bebeklerimze kavusmayi nasip etsin.
Benm her iki takvimde erkek dio ben kız istiyom nası olcakÖyle tabi canm ama insan merak ediyor işte hayırlısıylar doğsunlarda sağlıklı
hayırlısı Allahtan dıcen :d bende oyle ıstıyom ama ıkı takvımdede erkek cıktı :dBenm her iki takvimde erkek dio ben kız istiyom nası olcak
Gerçekten öyle hayırlısı neyse o olsun ne zaman öğrencez cinsiyeti ben artk bişiler almak istiyorum yaaa kendimi durdurmaktan sıkıldımhayırlısı Allahtan dıcen :d bende oyle ıstıyom ama ıkı takvımdede erkek cıktı :d
ama kızların cıcılerı daha guzel oluo mınıcık etegı gıydırcen altından bezı goruncek kısa corap gıydırcen bıde ondan sonra yatırcan onune bogum bogum bacaklarını ısırcann dişlerım kaşındıbende kız istiyorum ya tabi sağlıklı olsun ama kız olursa tadından yenmez
ben cınsıyetını ogrensemde 7 ayına kadar bısey almayı dusunmuyorum ugursuzluk derler ben kızımda 13. hafta ogrenmıstım ama değişiyo bebegın pozısyonuna gore benım kız yaymıs yatıyoduGerçekten öyle hayırlısı neyse o olsun ne zaman öğrencez cinsiyeti ben artk bişiler almak istiyorum yaaa kendimi durdurmaktan sıkıldım
amin canım cumlesını rabbım once saglıklısını sonrada gonlumuzdekını nasıp etsınBenimde her iki takvimde kız cıktı oğlum var bide kız olursa güzel olur.Ama yinede cinsiyetten önce saglikli olması en büyük temennim.Rabbim korusun onları bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?