- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
amin canım bende bulantı oluo kusma yok iştahsızlık bu ara bendede var canım hıc bısey ıstemıo bugun en sevdıgım sey pızzayı bıle yıyemedım mıdem bulandı
Banada her iki takvimde erkek cikti simdi baktim.ama bende kiz istiyorum.bakalkm hangimizin tutcak :) hayirlisi tabikiBenm her iki takvimde erkek dio ben kız istiyom nası olcak
Valla kader kısmet canım ya ben dayanamam alırım inş bişi olmazben cınsıyetını ogrensemde 7 ayına kadar bısey almayı dusunmuyorum ugursuzluk derler ben kızımda 13. hafta ogrenmıstım ama değişiyo bebegın pozısyonuna gore benım kız yaymıs yatıyodu
Senin de ilk mi yoksa oğluşun var da ondan mı istemiyorsun canm benm ilk ama niyeyse kız çocukları bana daha tatlı ve keyifli geliyorBanada her iki takvimde erkek cikti simdi baktim.ama bende kiz istiyorum.bakalkm hangimizin tutcak :) hayirlisi tabiki
her anında oluo canım bellı bı saatı yok cogunlukla acıktıgımda oluoGunun her ani oluyomu canim yoksa arada mi oluyo bulantilarin?
aynen canım ben buyuk oglumda 7 ayında almıstım ama cınsıyetını bılmedıgımden hep sarı turuncu yesıl almıstım :d kucukte 4 aylıkken ogrenmıstım kızımda 13 haftada ogrenmıstım ama cınsıyetını ogrenmeden 2 tane zıbın almıstım bakalım bunların cınsıyetı ne bı ogrenseydıkValla kader kısmet canım ya ben dayanamam alırım inş bişi olmaz
ufak tefekte olsa başlarım tek parça bişi bile acaip keyif verio ya
Şimdi benm randevum 11. haftanın sonunda yani 11+0 da belli olmaz mı kiaynen canım ben buyuk oglumda 7 ayında almıstım ama cınsıyetını bılmedıgımden hep sarı turuncu yesıl almıstım :d kucukte 4 aylıkken ogrenmıstım kızımda 13 haftada ogrenmıstım ama cınsıyetını ogrenmeden 2 tane zıbın almıstım bakalım bunların cınsıyetı ne bı ogrenseydık
erkekse bellı olma ıhtımalı var canım ama yınede guvenılır olmaz o donemde cunku erkekle kızın organı aynı sekılde gelısıo ıkısıde pıpıye benzıyo içerı cekılırse kız dısarı uzarsa erkek oluo cok deısıkŞimdi benm randevum 11. haftanın sonunda yani 11+0 da belli olmaz mı ki
Benimde ilk canim :) bana da kiz cocuklari daha yakin geliyo esim de kiz istiyo.hep icime kiz doguyo belki de istedigim icindir.ama iki takvim de erkek cikti. Tabi Allahin gucune gitmesin erkek olursada sevinirim ikisi de yok bende :)Senin de ilk mi yoksa oğluşun var da ondan mı istemiyorsun canm benm ilk ama niyeyse kız çocukları bana daha tatlı ve keyifli geliyor
senınle günümüz aynı canım. kesinlikle hiç geçmedi hatta bugün aşırı zorladı beni yalnızım bi de evde az önce kalktım zorla pilav yaptım biraz yoğurtla onu yedim iyi geldi gibi ama anca 15-20 dk sürer bu durum napıcaz bilmiyorum. çok sıkıldım artık bu durumdan bu hafta raporluyum haftaya da bi de işe gidicem şimdiden tasası tutuyoKızlar 10. Haftamın içindeyim ama mide bulantılarım geçeceğe benzemiyor. Sizin hafifledi mi?
senınle günümüz aynı canım. kesinlikle hiç geçmedi hatta bugün aşırı zorladı beni yalnızım bi de evde az önce kalktım zorla pilav yaptım biraz yoğurtla onu yedim iyi geldi gibi ama anca 15-20 dk sürer bu durum napıcaz bilmiyorum. çok sıkıldım artık bu durumdan bu hafta raporluyum haftaya da bi de işe gidicem şimdiden tasası tutuyo
aynen duyduğum herşeyi yapıyorum bende 1 defa iyi gelse 2. de o da midemi bulandırıyo allah yardımcımız olsun ne diyim yapcak bişey yok galiba geçmesini beklemekten başkaSanada geçmiş olsun canım ben 1. Sınıf öğretmeniyim o yüzden raporda alamıyorum onlara kıyıp. Ama çok zorlandım. Zencefilli su limonlu su ne duyarsam yapıyorum ama bir süre sonra onlardan da midem bulanıyor. Napalım sağlıklı olsun yeter.
ah be kızım napsın sen15 yaşındayım sevgilimden 10 haftalık hamileyim( ailem bilmiyo
aldırabilme şansım var mı?ah be kızım napsın sen
Ne yapmayı düşünüyorsun bi doktora gidip aldırsan ????? Vakit geçmeden iyice büyümeden15 yaşındayım sevgilimden 10 haftalık hamileyim( ailem bilmiyo
aldırabilir miyim bilmiyorum ki 10 haftadan sonra kürtaj olmuyomus galibaNe yapmayı düşünüyorsun bi doktora gidip aldırsan ????? Vakit geçmeden iyice büyümeden
vakit kaybetmeden dr a gitmen lazım ama yalnız nasıl yapcaksın bunlarıaldırabilme şansım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?