2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aldırabilir miyim bilmiyorum ki 10 haftadan sonra kürtaj olmuyomus galiba
aldıramazsın canım 10 haftayı gecmıssın yasak sure 10 haftadır yasal sure olmasa bıle yaşından oturu aldıramazsın aılene haber verırler anca ozel muaynehanede 2 3 bınlıraya aldırabılırsın oda katil doktor bulman lazım cunku artık o yasaya gore birey sayılıyo kolay kolay kımse yapmaz onu

Z

aman kaybetmeden gidersen doktora aldırabilirsin tabi doktor da hak verir yani bu yaşta napabilirsin o bebekle sen ama vakit kaybetme git özel doktora
yok canım aldıramaz :S daha yasal sure dolmus anca para ıcın cınayet ısleyebılcek doktor bulması lazım

Benim de rus erkek cin kız diyor ama oğlumda kız demişti güvenmeyin kızlar içine kız doğuyor ama bilemiyorum tabi.. Erken yumurtlama Kız geç döllenme erkek olurmuş diyorlar bakalım benim erken döllenme. Yumurtlama zamanı olmadı. Tutacak mi :) oğlumda erik bunda çilek yiyorum. Bu hamileligim hastalıklı ve sorunlu, oğlumda harika geçti. Ama bulantilar açısından bu daha az bulantıli. Oglumda berbattım. Kız bebek bulantıli olur derler

aileme nasıl soylucem öldürüler beni

o 16 yaşında ikimizinde yaşı tutmuyo
o yaştakı bı cocugun 2 3 bınlıra bulması ımkansız kendı kafana gore aldırmanda ımkansız canım cok ıyı arastırıp ozel muaynehanesı olan bı doktora danısman lazım durumunu anlatman lazıım ıkna olursa alır ama hem para hemde o doktoru bulmak zor canım Allah yardımcın olsun

15 yaşındayım sevgilimden 10 haftalık hamileyim ( ailem bilmiyo
kızayımmı üzüleyimmi bilemedim.
naptın sen be ablacım küçücüksün daha.
annen baban nasıl üzülür hiç düşündünmü?
allah yardımcın olsun....

Selam kızlar bende bu gün bebişimi gördüm kalp atışlarınıza duydum hayatımda duyduğum kızımdan sonra en güzel melodiydi

tek başıma hiç birini yapamam o parayı nerden bulucam kimseye de söyleyemem

R reyhamkaya keklicek başka birilerini bul. Hemen kaybol buradan! Senin gibi çok gördük eksisozluk ten gelip dalga geçen. Madem hamilesin ve 15 yaşındasin da bu kadar rahatlık pessss gelip k.k da ticker yapmış kendine.. hadi bakim millet bulantidan önünü göremiyor senle ugrasicak kimse yok burda.. ailenle konuş eğer doğruysa! !

Ah be kuzum nasıl böyle bişi yapabildiniz ya daha yaşınız kaç sen daha kendin ana kuzususun. Erkek arkadaşın ne diyo bu duruma ve ne zaman öğrendin sen bu durumu daha kendi Gelişimini tamamlamamışsındır sen ya

Kızlar, doğru değil inanmayın. Bugün 2 4 topik te bunun gibiler vardı. Eksisozluk ten oluyor ve genellikle erkek bunlar. Dalga geçmek Troll lemek icin

aileme nasıl soylucem öldürüler beni
Ne yaptın sen canım kendin daha cocuksun nasıl guvenirsin inanmıyorum bu saatten sonra almazlar erkek arkadaşına konuş ailesine soylesin ilişkiye girmeye korkmuyorsunuz ailenizdende korkmayın yapacak birşey yok mecbur söyleyeceksiniz

erkek arkadaşım bilmiyo söylemedim kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…