canım ne yaptın sen onuda gectım 10 haftaya kadar nasıl anlamadın yasal sureyı bıle gecmıssın15 yaşındayım sevgilimden 10 haftalık hamileyim( ailem bilmiyo
aman kaybetmeden gidersen doktora aldırabilirsin tabi doktor da hak verir yani bu yaşta napabilirsin o bebekle sen ama vakit kaybetme git özel doktoraaldırabilir miyim bilmiyorum ki 10 haftadan sonra kürtaj olmuyomus galiba
aldıramazsın canım 10 haftayı gecmıssın yasak sure 10 haftadır yasal sure olmasa bıle yaşından oturu aldıramazsın aılene haber verırler anca ozel muaynehanede 2 3 bınlıraya aldırabılırsın oda katil doktor bulman lazım cunku artık o yasaya gore birey sayılıyo kolay kolay kımse yapmaz onualdırabilir miyim bilmiyorum ki 10 haftadan sonra kürtaj olmuyomus galiba
bilmiyorum karnım biraz şişmeye başladı herkes anlıcak yakındacanım ne yaptın sen onuda gectım 10 haftaya kadar nasıl anlamadın yasal sureyı bıle gecmıssın
yok canım aldıramaz :S daha yasal sure dolmus anca para ıcın cınayet ısleyebılcek doktor bulması lazımZ
aman kaybetmeden gidersen doktora aldırabilirsin tabi doktor da hak verir yani bu yaşta napabilirsin o bebekle sen ama vakit kaybetme git özel doktora
erkek arkadasın kac yasında evlılıge yaklasmıyomubilmiyorum karnım biraz şişmeye başladı herkes anlıcak yakında
aileme nasıl soylucem öldürüler benialdıramazsın canım 10 haftayı gecmıssın yasak sure 10 haftadır yasal sure olmasa bıle yaşından oturu aldıramazsın aılene haber verırler anca ozel muaynehanede 2 3 bınlıraya aldırabılırsın oda katil doktor bulman lazım cunku artık o yasaya gore birey sayılıyo kolay kolay kımse yapmaz onu
o 16 yaşında ikimizinde yaşı tutmuyoerkek arkadasın kac yasında evlılıge yaklasmıyomu
o yaştakı bı cocugun 2 3 bınlıra bulması ımkansız kendı kafana gore aldırmanda ımkansız canım cok ıyı arastırıp ozel muaynehanesı olan bı doktora danısman lazım durumunu anlatman lazıım ıkna olursa alır ama hem para hemde o doktoru bulmak zor canım Allah yardımcın olsuno 16 yaşında ikimizinde yaşı tutmuyo
canım aılende soyleyebılcegın bı buyugun yokmu yanında olabılcekaileme nasıl soylucem öldürüler beni
kızayımmı üzüleyimmi bilemedim.15 yaşındayım sevgilimden 10 haftalık hamileyim( ailem bilmiyo
tek başıma hiç birini yapamam o parayı nerden bulucam kimseye de söyleyememo yaştakı bı cocugun 2 3 bınlıra bulması ımkansız kendı kafana gore aldırmanda ımkansız canım cok ıyı arastırıp ozel muaynehanesı olan bı doktora danısman lazım durumunu anlatman lazıım ıkna olursa alır ama hem para hemde o doktoru bulmak zor canım Allah yardımcın olsun
hiç kimse yok kime söylesem öldürür benicanım aılende soyleyebılcegın bı buyugun yokmu yanında olabılcek
Ne yaptın sen canım kendin daha cocuksun nasıl guvenirsin inanmıyorum bu saatten sonra almazlar erkek arkadaşına konuş ailesine soylesin ilişkiye girmeye korkmuyorsunuz ailenizdende korkmayın yapacak birşey yok mecbur söyleyeceksinizaileme nasıl soylucem öldürüler beni
erkek arkadaşım bilmiyo söylemedim kimseyeAh be kuzum nasıl böyle bişi yapabildiniz ya daha yaşınız kaç sen daha kendin ana kuzususun. Erkek arkadaşın ne diyo bu duruma ve ne zaman öğrendin sen bu durumu daha kendi Gelişimini tamamlamamışsındır sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?