2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ilişkiye girmemiz sadece bir meraktı sonu böyle oldu

15 yaşındayım sevgilimden 10 haftalık hamileyim ( ailem bilmiyo
Ya canım sen napim bu yaşta doğursan bi dert doğurmadan bi dert bence en kısa erde ailenle Konuş erkek arkadaşın iyi biriyse Evliliği düşünün derim lakin bu yaşta kusura bakma iyiyi kötüyü bilseydiniz bu noktaya gelmezsiniz aldırmaya gelince bilemiyorum Senelerdir çocuk sahibi Olmayı isteyen bizler sabah akşam kulaktan duyma şeyleri yaptık zor bir karar Allah yardımcın olsun ve ailene sabır versin senden çok özür dilerim ama Biz anneler bunu hak etmiyoruz sizleri büyütürken ne kadar zorluklar çekiyoruz sende anne olunca ne demek istediğimi anlıyacaksın senin için tek sözüm Allah hakkında ne hayırlıysa onu versin

hiç kimse yok kime söylesem öldürür beni
ailenin öğrenince öldürmesinden korkuyorsun ama 15 yaşında bu haltı yemeyi biliyosun.üzüldüm sana ama daha çok kızdım kınamıyorum sonuçta bizde evlat yetiştiriyoruz.
bu işi yapmayı iliyordunuzda korunmayımı akıl edemediniz
alllahım sen hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip eyle utanacağı utandıracağı hatalardan koru evlatlarımızı

Yalan canım sakin itimat etmeyin. Cevap fln yazmayın. . Dalga geçiyor aklinca
ınsallah dalga olsunda canım gercekten boyle bı olay yasanmasın kendımde evlat buyutuyorum aynı durumu benım oglum yapsa bı kızın gunahına gırse döver evlatlıktan red ederdım sanırım

bu sayfayı ben açmadım
pekı gebelık takvımı neden yaptın burda anne olcak bebegını bekleyen annlerın bıle bazıları yapamazken ıstemedıgın bebege neden gebelık takvımı yaptın öldğrmek ıstedıgın bebeğin gelişimini takıp etmek ıcınmı

erkek arkadaşım bilmiyo söylemedim kimseye
Canım sen git kendini başka sayfalarda oyala erkek arkadaşım bilmiyor varmış böyle saçmalık bu yaşta yapacak bişeyim bulamadınız ailene yazık doğru veya gerçek senin gibi evlatları olduğu için

Canım sen git kendini başka sayfalarda oyala erkek arkadaşım bilmiyor varmış böyle saçmalık bu yaşta yapacak bişeyim bulamadınız ailene yazık doğru veya gerçek senin gibi evlatları olduğu için
yok kız dalga gecıo bu gebelık takvımı yapmıs aralıkta dogum yapcak aralık sayfasını bulmus gelmıs yazıo oyle bısey olsa dırek yenı konu acardı yardım dıye mesajını k.i.b yapalım sunun gıtsın sayfadan hepımız yaparsak gıder

ben k.i.b yaptım onun mesajını yalan hıkayeyele sayfayı karıstırdı erkek oldugunu dusunuyoruz yazdım kızlar

Ben de yaptım.eminim sahte olduguna
aynen canım 15 yasındakı cocuk ne bılcek hafta hafta hamılelık oldugunu ay da demıyo 10 hafta dıo o yastakı cocuk kolay kolay adetını hesaplamaz bıde gebelık takvımı yapmıs aralıkta dogum yapcanı hesaplamıs bıde tutmus aralık annelerıne yazıo oyle bı durum olsa kendısı sayfa acar acıl yardım felan derdı

ya ne insanlar var.sırf trollemek için profil açmış. hayattaki gayen nedir lan! diyesim geliyor böylelerine

ya ne insanlar var.sırf trollemek için profil açmış. hayattaki gayen nedir lan! diyesim geliyor böylelerine
hahaha onun bı gayesı yok hanı kucukken zıllere basıp kacardık ya amacsız bı sekılde aynnı onlar gıbı gelıo

Kizlarrr 6+4 haftalık gebeyim kesem 6-7 mm olmuş doktorum gelişmiyor bebek yok kalp attigida herşeye hazırlıklı ol dedi moralim bozuk var mi bildiğiniz bisey

şu ayın 12sı gelse bıan once ya bebısımı gormek ıstıyorum gecen acıle gıttıgımde doktor grıp oldugum ve nefes alamadıgım ıcın kafamı dıger yana cevırmıstı bebegımı goremedım sadece kalp atısını dınledım 12sınde kendı doktoruma gıtcem o yıne uzun surelı gosterıyo heryerını ızlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…