canım o zaman oglanın annesıne durumu anlatın bı sekılde o belkı yardımcı olur baska carenız yok ya evlendırırler ya aldırmana yardımcı olur ama bı buyuk şart basınızahiç kimse yok kime söylesem öldürür beni
ilişkiye girmemiz sadece bir meraktı sonu böyle olduNe yaptın sen canım kendin daha cocuksun nasıl guvenirsin inanmıyorum bu saatten sonra almazlar erkek arkadaşına konuş ailesine soylesin ilişkiye girmeye korkmuyorsunuz ailenizdende korkmayın yapacak birşey yok mecbur söyleyeceksiniz
pekı sen hamıle oldugundan emınmısın test felan yaptınmıerkek arkadaşım bilmiyo söylemedim kimseye
Ya canım sen napim bu yaşta doğursan bi dert doğurmadan bi dert bence en kısa erde ailenle Konuş erkek arkadaşın iyi biriyse Evliliği düşünün derim lakin bu yaşta kusura bakma iyiyi kötüyü bilseydiniz bu noktaya gelmezsiniz aldırmaya gelince bilemiyorum Senelerdir çocuk sahibi Olmayı isteyen bizler sabah akşam kulaktan duyma şeyleri yaptık zor bir karar Allah yardımcın olsun ve ailene sabır versin senden çok özür dilerim ama Biz anneler bunu hak etmiyoruz sizleri büyütürken ne kadar zorluklar çekiyoruz sende anne olunca ne demek istediğimi anlıyacaksın senin için tek sözüm Allah hakkında ne hayırlıysa onu versin15 yaşındayım sevgilimden 10 haftalık hamileyim( ailem bilmiyo
ailenin öğrenince öldürmesinden korkuyorsun ama 15 yaşında bu haltı yemeyi biliyosun.üzüldüm sana ama daha çok kızdım kınamıyorum sonuçta bizde evlat yetiştiriyoruz.hiç kimse yok kime söylesem öldürür beni
banada garıp geldı acıkcası cunku ıstemedıgı bebege gebelık takvımı yapmısKızlar, doğru değil inanmayın. Bugün 2 4 topik te bunun gibiler vardı. Eksisozluk ten oluyor ve genellikle erkek bunlar. Dalga geçmek Troll lemek icin
Yalan canım sakin itimat etmeyin. Cevap fln yazmayın. . Dalga geçiyor aklincabanada garıp geldı acıkcası cunku ıstemedıgı bebege gebelık takvımı yapmıs
ınsallah dalga olsunda canım gercekten boyle bı olay yasanmasın kendımde evlat buyutuyorum aynı durumu benım oglum yapsa bı kızın gunahına gırse döver evlatlıktan red ederdım sanırımYalan canım sakin itimat etmeyin. Cevap fln yazmayın. . Dalga geçiyor aklinca
bu sayfayı ben açmadımYalan canım sakin itimat etmeyin. Cevap fln yazmayın. . Dalga geçiyor aklinca
pekı gebelık takvımı neden yaptın burda anne olcak bebegını bekleyen annlerın bıle bazıları yapamazken ıstemedıgın bebege neden gebelık takvımı yaptın öldğrmek ıstedıgın bebeğin gelişimini takıp etmek ıcınmıbu sayfayı ben açmadım
Canım sen git kendini başka sayfalarda oyala erkek arkadaşım bilmiyor varmış böyle saçmalık bu yaşta yapacak bişeyim bulamadınız ailene yazık doğru veya gerçek senin gibi evlatları olduğu içinerkek arkadaşım bilmiyo söylemedim kimseye
yok kız dalga gecıo bu gebelık takvımı yapmıs aralıkta dogum yapcak aralık sayfasını bulmus gelmıs yazıo oyle bısey olsa dırek yenı konu acardı yardım dıye mesajını k.i.b yapalım sunun gıtsın sayfadan hepımız yaparsak gıderCanım sen git kendini başka sayfalarda oyala erkek arkadaşım bilmiyor varmış böyle saçmalık bu yaşta yapacak bişeyim bulamadınız ailene yazık doğru veya gerçek senin gibi evlatları olduğu için
Ben de yaptım.eminim sahte oldugunaben k.i.b yaptım onun mesajını yalan hıkayeyele sayfayı karıstırdı erkek oldugunu dusunuyoruz yazdım kızlar
aynen canım 15 yasındakı cocuk ne bılcek hafta hafta hamılelık oldugunu ay da demıyo 10 hafta dıo o yastakı cocuk kolay kolay adetını hesaplamaz bıde gebelık takvımı yapmıs aralıkta dogum yapcanı hesaplamıs bıde tutmus aralık annelerıne yazıo oyle bı durum olsa kendısı sayfa acar acıl yardım felan derdıBen de yaptım.eminim sahte olduguna
aynen canım 15 yasındakı cocuk ne bılcek hafta hafta hamılelık oldugunu ay da demıyo 10 hafta dıo o yastakı cocuk kolay kolay adetını hesaplamaz bıde gebelık takvımı yapmıs aralıkta dogum yapcanı hesaplamıs bıde tutmus aralık annelerıne yazıo oyle bı durum olsa kendısı sayfa acar acıl yardım felan derdı
hahaha onun bı gayesı yok hanı kucukken zıllere basıp kacardık ya amacsız bı sekıldeya ne insanlar var.sırf trollemek için profil açmış. hayattaki gayen nedir lan! diyesim geliyor böylelerine
ayy benim eski okulum meslek lisesinde lise 3 ogrencisi doguma gitmisti. ALlah korusunya ne insanlar var.sırf trollemek için profil açmış. hayattaki gayen nedir lan! diyesim geliyor böylelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?