canım takılma oyle seye banada 7 haftalık bılırken 5 haftalık dedı gelısmemıs almak lazım bunu duscek dedı 3 gun sonra gıttıgımde kalp atısını duydum bazı doktorlar goremıo 3 4 gun boyunca gunde 1 muz 1 yumurta bol su ıc sonra yıne gıtKizlarrr 6+4 haftalık gebeyim kesem 6-7 mm olmuş doktorum gelişmiyor bebek yok kalp attigida herşeye hazırlıklı ol dedi moralim bozuk var mi bildiğiniz bisey
Canım hiç sıkıntı yapma bankada aynısı dendi gelişmiyor bir hafta sonra gel dedi bakalım 7haftalığım bugün bebişide gördüm kalp atışınızda kız kardeşimde 9 haftalıkken Gördü stres yapmamaya çalış biraz daha bekleKizlarrr 6+4 haftalık gebeyim kesem 6-7 mm olmuş doktorum gelişmiyor bebek yok kalp attigida herşeye hazırlıklı ol dedi moralim bozuk var mi bildiğiniz bisey
yok canım o kesınlıkle yalan soyluyo cunku gebelıgını hafta hafta hesaplamıs gebelık takvımı yapmıs bebegın 10 haftadan sonra alınamıycanı bılıyo bu işlerı cok ıyı bılen bırısıkızlar 15 yaşındaki kızın doğru söylüyosunuz hamilelik takvimi yapması biraz tuhaf ama böyle yalan söylüyosun falan demeyelim yani sonuçta bir çoğumuz kız evlat yetiştiriyoruz.
acaba kim bi daha görünmemişyok canım o kesınlıkle yalan soyluyo cunku gebelıgını hafta hafta hesaplamıs gebelık takvımı yapmıs bebegın 10 haftadan sonra alınamıycanı bılıyo bu işlerı cok ıyı bılen bırısı
sısteme şikayet ettık belkı ban yemıstıracaba kim bi daha görünmemiş
bence şikayet falan etmeyin günahına girmiş oluyosunuzsısteme şikayet ettık belkı ban yemıstır
canım lekelenmen kanaman yoksa endıse etme her anın bır olmaz bıde karnının neresı agrıyo gobek delıgınden 4 parmak felan assagısımı genel olarakmı bel agrısıda eşlik edıyomukızla lütfen bi crp yazın 6 artı 4 gunlugım mide bulantılarım baslamıstı ama bugun öğleden sonra gecti bir de karnım agrımaya basladı sizce bi sey mi olmustur ne olur yazın moralım cok bozuldu hiç kıpırdamadan yatıyorum.
eger dogru soyluyosan anlatman gereken kısıler bızler deılız aılen yada sevgılının aılesı bı sekılde demek zorundasın bu zamana kadar neden bakmadın caresıneniye yalan söylediğimi düşünüyorsunuz her şeyimi anlatabilirm
canım lekelenmen kanaman yoksa endıse etme her anın bır olmaz bıde karnının neresı agrıyo gobek delıgınden 4 parmak felan assagısımı genel olarakmı bel agrısıda eşlik edıyomu
korkma canım o zaman Allah korusun dusuk v.s bıse olsa once yogun akıntı pesıne kahve leke felan gelır endıse etme heranımız bır olmuyo bende bazen cok ıyı oluyorum yada cok kotu oluyorum sırt ustu yat dınlen evde varsa önlem amaclı progestan ıcebılırsınbel agrısı var genel bi agrı. gobek deliginden 4 parmaktan asagısı degil kanama yok cok sukur. cok ama cok sağol cevap yazdıgın icin
bebek gobek delıgınden 4 5 parmak assagıda canım muhtemelen gaz sancısı cekıyosundur ayaklarını sıcak tut karnını havluyla sar rahatlarsınbel agrısı var genel bi agrı. gobek deliginden 4 parmaktan asagısı degil kanama yok cok sukur. cok ama cok sağol cevap yazdıgın icin
as canım hg yok kız fake kesın ama 15 yasında 10 haftalık bı gebemız varSlm kızlar noluyo sayfada iyi gitmeyen bilişler mi var
:))as canım hg yok kız fake kesın ama 15 yasında 10 haftalık bı gebemız var
Sen nasıl oldun öksürük geçti mias canım hg yok kız fake kesın ama 15 yasında 10 haftalık bı gebemız var
bende ilk okuyunca sadirdim ama 15 yasinda bi kiz doktora gitse doktor bence öylece yollamazdi e gitmediyse nereden biliyor 10 haftalik hamile oldugunu sacma geldiYalan canım sakin itimat etmeyin. Cevap fln yazmayın. . Dalga geçiyor aklinca
bende esım sevıyorum dıye pızza aldı yıyemedım mıdem bulandı hamburger ıstıyom dedım:))
Yaa kocama Menemen yaptırdım ve midem bulandı yiyemedim, iyice şımarık kızlara benzedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?