2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Haha ağız tadı diye bişi kalmadı ya seviyorum sanıyorum yiyemiyorum . İnşallah dedikleri gibi şimdilik beslenmemiz bebeklerimizi olumsuz etkilemez.

bende ilk okuyunca sadirdim ama 15 yasinda bi kiz doktora gitse doktor bence öylece yollamazdi e gitmediyse nereden biliyor 10 haftalik hamile oldugunu sacma geldi
aynen canım bıde kaldırmıs ılk geldıgınde gebelık takvımıde vardı ben 2 cocuk dogurdum anca anca ogrendım ay hafta hesabını

Canim peki bu süreçte bebegin göründü mu benim bebis yok ve kese gelişmiyor dedi

Kesenin boyu falan kaçtı canım.. Benim kese gelişmiyor bebek yok bos kese

aynen canım bıde kaldırmıs ılk geldıgınde gebelık takvımıde vardı ben 2 cocuk dogurdum anca anca ogrendım ay hafta hesabını
ya 15 yasinda cocuk nerden bilecek 10 haftayi hem madem öyle bisi yaptin insan korkar 2 ay gecmis üstünden ben evleneli 3.5 sene oldu gecen seneye kadar yumurtlama gününü bilmiyodum :)

15yasindaki bir kizin farklı şeyleri merak etmesi gerekiyor banada sacma geldi kızların dediği gibi hafta hafta hesaplamayı biliyosun 10 haftadan sonra alınmayacağını biliyorsun önceden baksaydin çaresine Allah korusun. Ben esimle 18 yasında tanistim babam öğrenince yerin dibine girdim bırak ilişkiyi sadece telefonda konusuyodum iyi cesaret demekki ailenin çok serbest söyle birşey olmaz seninle beraber buyuturler

Koşturmak kilo verdim dedin ya çok korkuyorum... Tam koşturmam gereken zamanda hop yeni bir bebek kucakta olacak. İkisine yetmez için kendimi parçalıcam artık:)

Kaç haftaliktin o zaman canım
7 haftalık sanıyodum canım kendımı ama doktor 5 haftalık gelısmıyo alınması lazım dedı acıle gıtmıstım kasıgım agrıdıgı ıcın ondan 3 gun sonra gıttıgımde bebek 6+4 gunluk kese 12 mm cıktı kalp atsını duydum 3 gundekı farka bak hemen netten okuyup muzu ve yumurtayı ogrendım yedım

Tatlim ben daha önceki yazılarında okumuştum muzu falan ondan beridir yiyorum. Sanırım Rabbim boylesini hayırlı gördü. Yinede ondan umut kesilmez neyse onu yaşarız. Hayırlısı....

Tatlim ben daha önceki yazılarında okumuştum muzu falan ondan beridir yiyorum. Sanırım Rabbim boylesini hayırlı gördü. Yinede ondan umut kesilmez neyse onu yaşarız. Hayırlısı....
Allah cok buyuk canım ınsallah bıdahakı kontrolunde hayırlı haberlerle gelırsın gerı

Canım duyduk biz bugün kalp atislarini mükemmel bi duyguydu:) allah sağlıkla doğmayi nasip etsin bebislere:) bana yatak isrirahati önerdi doktor kasik agrilarim dan dolayı okulda çok yoruluyorum dedim ayakta durma kanama olur dedi çok dikkat edip sürekli yaticam. Inşallah düzeliriz biriki haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…