öksurugum rahatladı canım cok sukur kestane balı cok ıyı bıseymıs yıne var ama dunku kadar zorlamıyoSen nasıl oldun öksürük geçti mi
Haha ağız tadı diye bişi kalmadı ya seviyorum sanıyorum yiyemiyorum . İnşallah dedikleri gibi şimdilik beslenmemiz bebeklerimizi olumsuz etkilemez.bende esım sevıyorum dıye pızza aldı yıyemedım mıdem bulandı hamburger ıstıyom dedımonuda yerken mıdem bulandı ben bunları normalde karnım tok bıle olsa yıyebılıyodum peynırcı oldum resmen
aynen canım bıde kaldırmıs ılk geldıgınde gebelık takvımıde vardıbende ilk okuyunca sadirdim ama 15 yasinda bi kiz doktora gitse doktor bence öylece yollamazdi e gitmediyse nereden biliyor 10 haftalik hamile oldugunu sacma geldi
Canim peki bu süreçte bebegin göründü mu benim bebis yok ve kese gelişmiyor dedicanım takılma oyle seye banada 7 haftalık bılırken 5 haftalık dedı gelısmemıs almak lazım bunu duscek dedı 3 gun sonra gıttıgımde kalp atısını duydum bazı doktorlar goremıo 3 4 gun boyunca gunde 1 muz 1 yumurta bol su ıc sonra yıne gıt
Azalmışken devam et tedaviye de tamamen bitsnöksurugum rahatladı canım cok sukur kestane balı cok ıyı bıseymıs yıne var ama dunku kadar zorlamıyo
yok canım o konuda hıc endısen olmasın hatta dur vıdeosu vardı atım ıcın rahatlasınHaha ağız tadı diye bişi kalmadı ya seviyorum sanıyorum yiyemiyorum . İnşallah dedikleri gibi şimdilik beslenmemiz bebeklerimizi olumsuz etkilemez.
Kesenin boyu falan kaçtı canım.. Benim kese gelişmiyor bebek yok bos keseCanım hiç sıkıntı yapma bankada aynısı dendi gelişmiyor bir hafta sonra gel dedi bakalım 7haftalığım bugün bebişide gördüm kalp atışınızda kız kardeşimde 9 haftalıkken Gördü stres yapmamaya çalış biraz daha bekle
ya 15 yasinda cocuk nerden bilecek 10 haftayi hem madem öyle bisi yaptin insan korkar 2 ay gecmis üstünden ben evleneli 3.5 sene oldu gecen seneye kadar yumurtlama gününü bilmiyodum :)aynen canım bıde kaldırmıs ılk geldıgınde gebelık takvımıde vardıben 2 cocuk dogurdum anca anca ogrendım ay hafta hesabını
Haha ağız tadı diye bişi kalmadı ya seviyorum sanıyorum yiyemiyorum . İnşallah dedikleri gibi şimdilik beslenmemiz bebeklerimizi olumsuz etkilemez.
Koşturmak kilo verdim dedin ya çok korkuyorum... Tam koşturmam gereken zamanda hop yeni bir bebek kucakta olacak. İkisine yetmez için kendimi parçalıcam artık:)bence bu kız. çok çabuk çıkan karınlar genellikle kız oluyor diye duymuştum.. birde öksürük için adaçayını normal çay demler gibi demle ve gargara yap. öksürüğe bire bir canım. geçmiş olsun
benim emzirerek gitmedi aksine kilo aldım. oğlum 1 yaşına girdiğinde 67 den 57 oldum sonra 52.. ama koşuşturaktan verdim kilomu
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CAnım. inşallah en kısa zamanda bu dönemi atlatırız. valla çok sıkıldım.. ilk gebeliğimde hiç sorunsuz geçirdim, bu çok sorunlu geçiyor. allah hayır versin.
mustela iyi cnaım
bende gorememıstım canım kese 4 mm cıkmıstı doktor gelısmıo dedıCanim peki bu süreçte bebegin göründü mu benim bebis yok ve kese gelişmiyor dedi
Kaç haftaliktin o zaman canımbende gorememıstım canım kese 4 mm cıkmıstı doktor gelısmıo dedı
7 haftalık sanıyodum canım kendımı ama doktor 5 haftalık gelısmıyo alınması lazım dedı acıle gıtmıstım kasıgım agrıdıgı ıcın ondan 3 gun sonra gıttıgımde bebek 6+4 gunluk kese 12 mm cıktı kalp atsını duydum 3 gundekı farka bak hemen netten okuyup muzu ve yumurtayı ogrendım yedımKaç haftaliktin o zaman canım
Tatlim ben daha önceki yazılarında okumuştum muzu falan ondan beridir yiyorum. Sanırım Rabbim boylesini hayırlı gördü. Yinede ondan umut kesilmez neyse onu yaşarız. Hayırlısı....7 haftalık sanıyodum canım kendımı ama doktor 5 haftalık gelısmıyo alınması lazım dedı acıle gıtmıstım kasıgım agrıdıgı ıcın ondan 3 gun sonra gıttıgımde bebek 6+4 gunluk kese 12 mm cıktı kalp atsını duydum 3 gundekı farka bak hemen netten okuyup muzu ve yumurtayı ogrendım yedım
Allah cok buyuk canım ınsallah bıdahakı kontrolunde hayırlı haberlerle gelırsın gerıTatlim ben daha önceki yazılarında okumuştum muzu falan ondan beridir yiyorum. Sanırım Rabbim boylesini hayırlı gördü. Yinede ondan umut kesilmez neyse onu yaşarız. Hayırlısı....
Canım duyduk biz bugün kalp atislarini mükemmel bi duyguydu:) allah sağlıkla doğmayi nasip etsin bebislere:) bana yatak isrirahati önerdi doktor kasik agrilarim dan dolayı okulda çok yoruluyorum dedim ayakta durma kanama olur dedi çok dikkat edip sürekli yaticam. Inşallah düzeliriz biriki haftayaEve
t canım dün duyduk çok şükür put pıtları Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin git Gör biram önce ben ağlamaktan karnım sallanıyodu doktor sesi alamıyordu kalbinin en son tamam ağlamıyorsam dedim öyle tam duydum eşim hüngür hüngür ağladı mucizenin Tanımı resmen
Amin canım dua edin banaAllah cok buyuk canım ınsallah bıdahakı kontrolunde hayırlı haberlerle gelırsın gerı
ınsallah canım ınsallah rabbım mucızesını gosterır bebegını sana bagıslarAmin canım dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?