hayırlı saglıklı olsunlar ınsallah bıanda 3 torun bırden ne guzelKızlar ablam bana yeni söyledi 7 haftalık hamileymiş hem de ikiz çok mutluyumm :)
Evet canımhayırlı saglıklı olsunlar ınsallah bıanda 3 torun bırden ne guzel
sagol evet canım ikiz teyzesi olmak nasıl bisey bakalımmhayırlı saglıklı olsunlar ınsallah bıanda 3 torun bırden ne guzel
ne guzel bende cok ıstıyorum teyze olmak ama ablamın olmadı rahımıne patalojı yapılcak ınsallah bende bıgun yasarım o duyguyuEvet canım
sagol evet canım ikiz teyzesi olmak nasıl bisey bakalımm
İnşallah canım :*ne guzel bende cok ıstıyorum teyze olmak ama ablamın olmadı rahımıne patalojı yapılcak ınsallah bende bıgun yasarım o duyguyu
aslm canım. amin rabbım hepımızın bebeklerını bagıslasın saglıkla hayırla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah . umarım sorun yaşamazsın sag saglım atlatırsın bu donemıSelam kizlar:) nNasılsıniz?elifeva allah bebisini sana bagislasin inşallah. Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bnmde çok ağrım oluyordu yat sürekli dedi ama ne mümkün okulda sürekli Ayakta yim. Olmazsa rapor verecek evde yatmam için. Herşeyin hayırlısı canimmm
olmazmı kızKizlaar gobegiiiim patLiiiicakmis gibi sisiyo bu durum ne zaman gecer aceebaSizlerdede siskinlik sorunu var mi
olsun en azından bebegını sıkmaz işte hamılelıgının sonuna kadar gıyersın suankı şişlik 2 ay sonra ıstesekte normal gıyınemıycez6+4 gunluk olmama ragmen bugun hamile tayti aLdiiiimOoffffsSSs
Hadi ya bakalım canm ozaman senin doğru mu söylüyor bu Çinliler RuslarBenm her iki takvimde erkek dio ben kız istiyom nası olcak
Kizlarrr 6+4 haftalık gebeyim kesem 6-7 mm olmuş doktorum gelişmiyor bebek yok kalp attigida herşeye hazırlıklı ol dedi moralim bozuk var mi bildiğiniz bisey
twk doktorami gittin ?Kesenin boyu falan kaçtı canım.. Benim kese gelişmiyor bebek yok bos kese
siskinlik ve gaz dolu gibi okuyordu karnim simdi biraz daha uyiKizlaar gobegiiiim patLiiiicakmis gibi sisiyo bu durum ne zaman gecer aceebaSizlerdede siskinlik sorunu var mi
Evet tek doktora gittim pazartesi başkasına gidecrm amatwk doktorami gittin ?
siskinlik ve gaz dolu gibi okuyordu karnim simdi biraz daha uyi
Tek bir doktorla kalma başka doktora da gitSelam kızlar ben 6+4 oldum bugün doktor randevum vardı ve doktor bana hic güzel şeyler demedi çok üzgünüm kesem 6-7mm dedi gelişmemiş herşeye hazırlıklı ol dedi benim gibi olan var mi
Çok sevindim canım benim gözün Aydın. Rabbim eline Almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla . Bol bol dinlen canım yat uzan kendini yorma kasma herşey çok güzel olucak inşallah bizim için :))))))Canım duyduk biz bugün kalp atislarini mükemmel bi duyguydu:) allah sağlıkla doğmayi nasip etsin bebislere:) bana yatak isrirahati önerdi doktor kasik agrilarim dan dolayı okulda çok yoruluyorum dedim ayakta durma kanama olur dedi çok dikkat edip sürekli yaticam. Inşallah düzeliriz biriki haftaya
Olmaz mı sabahları 2 aylık öğleden sonra en az 4-5 aylık oluyorumKizlaar gobegiiiim patLiiiicakmis gibi sisiyo bu durum ne zaman gecer aceebaSizlerdede siskinlik sorunu var mi
Bende bulantı sabahları daha çok. Ama anladığım şey aç kalırsam daha çok bulanıyor. Yememde sorun yok şükür ama ara öğünlerimi de yiyorum artık. Sanki daha iyi gibiyim.Kızlar ben çok açım ya ondan önemlisi günde 2 bardak suyu zar zor içiyorum ilaç içerken . Napcam ya ne iştah var ne bulantım bitiyo herkesin gündüz bulanır benim akşam gece .
Sagol canim videyoyu izledim hosuma gitti ben de peynir ekmek yeyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?