2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kizlar:) nNasılsıniz? elifeva allah bebisini sana bagislasin inşallah. Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bnmde çok ağrım oluyordu yat sürekli dedi ama ne mümkün okulda sürekli Ayakta yim. Olmazsa rapor verecek evde yatmam için. Herşeyin hayırlısı canimmm

aslm canım. amin rabbım hepımızın bebeklerını bagıslasın saglıkla hayırla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah . umarım sorun yaşamazsın sag saglım atlatırsın bu donemı

Kizlaar gobegiiiim patLiiiicakmis gibi sisiyo bu durum ne zaman gecer aceeba Sizlerdede siskinlik sorunu var mi

Kizlarrr 6+4 haftalık gebeyim kesem 6-7 mm olmuş doktorum gelişmiyor bebek yok kalp attigida herşeye hazırlıklı ol dedi moralim bozuk var mi bildiğiniz bisey

Kesenin boyu falan kaçtı canım.. Benim kese gelişmiyor bebek yok bos kese
twk doktorami gittin ?

Kizlaar gobegiiiim patLiiiicakmis gibi sisiyo bu durum ne zaman gecer aceeba Sizlerdede siskinlik sorunu var mi
siskinlik ve gaz dolu gibi okuyordu karnim simdi biraz daha uyi

Çok sevindim canım benim gözün Aydın. Rabbim eline Almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla . Bol bol dinlen canım yat uzan kendini yorma kasma herşey çok güzel olucak inşallah bizim için :))))))

Kızlar ben çok açım ya ondan önemlisi günde 2 bardak suyu zar zor içiyorum ilaç içerken . Napcam ya ne iştah var ne bulantım bitiyo herkesin gündüz bulanır benim akşam gece .

Kızlar ben çok açım ya ondan önemlisi günde 2 bardak suyu zar zor içiyorum ilaç içerken . Napcam ya ne iştah var ne bulantım bitiyo herkesin gündüz bulanır benim akşam gece .
Bende bulantı sabahları daha çok. Ama anladığım şey aç kalırsam daha çok bulanıyor. Yememde sorun yok şükür ama ara öğünlerimi de yiyorum artık. Sanki daha iyi gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…