olsun tek taraflıda olsa beslendıgımız ıcın bebeklerımıze yetıyomus sımdılık yemek yıyemeyen arkadasların cok uzulmesıne gerek yok bulantılar gecınce dunyayı yıycekmısım gıbı hıssedıyorumSagol canim videyoyu izledim hosuma gitti ben de peynir ekmek yeyip duruyorum
Canım aynı şekilde azalmaya başladı benim de. 9. haftada en üst seviye olacak diyorlardı ama neden öyle oldu anlamadım ben deKızlar Günaydın sanki benim bulantılarim azalmaya başladı. Var mı böyle benim gibi olan. Yoksa mide Bulantiniz hatsafhada mi?
Bende çözemedim vallahi bugün hiç yok diyebilirim.. sağlıklıdır inş bebislerimiz canımCanım aynı şekilde azalmaya başladı benim de. 9. haftada en üst seviye olacak diyorlardı ama neden öyle oldu anlamadım ben de
Allahım hakkımızda hayırlısını versin canım sağlıklı olsun da gönlümüzden geçen espri kalsınBenimde ilk canim :) bana da kiz cocuklari daha yakin geliyo esim de kiz istiyo.hep icime kiz doguyo belki de istedigim icindir.ama iki takvim de erkek cikti. Tabi Allahin gucune gitmesin erkek olursada sevinirim ikisi de yok bende :)
Bakalım bakalım ne tarafta kalıcakerkekse bellı olma ıhtımalı var canım ama yınede guvenılır olmaz o donemde cunku erkekle kızın organı aynı sekılde gelısıo ıkısıde pıpıye benzıyo içerı cekılırse kız dısarı uzarsa erkek oluo cok deısık
Ihmal etme hatta neden oazartrsiyi bekliyorsun bugun git hastane olmasada bir tip merkezi e git daha ucuz oluyor birkac doktor yorum yapsinEvet tek doktora gittim pazartesi başkasına gidecrm ama
Kizlar mide bulantısı bi geçiyor bi kaç gün sonra tekrar başlıyor. Ben de iki gündür iyiyim çok şükür ben 9+ 5 im mide bulantım iki gündür yok. Geçmesi normal mi bilmiyorum ama.Bende çözemedim vallahi bugün hiç yok diyebilirim.. sağlıklıdır inş bebislerimiz canım
benim de sezaryen olacak benim de kasim ortasi ben de burayi takip ediyorum.Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Benim normalde son adet 16 Mart fakat yumurtlamam geç olduğu için muhtemelen 6 Nisanda hamiş kaldım.Hep hesaplıyorum ocak başı aralık sonu gibi çıkıyor fakat ben sezeryan olacağım için Aralık annesi olacağım sanırım. Ocak annelerinde yazmıştım ama muhtemelen sizlerle takipte olacağımKesemizi c.tesi günü 5+ gördük şükür Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
ben de iki bardak anca ve enfeksiyon olmaktan korkuyorumKızlar ben çok açım ya ondan önemlisi günde 2 bardak suyu zar zor içiyorum ilaç içerken . Napcam ya ne iştah var ne bulantım bitiyo herkesin gündüz bulanır benim akşam gece .
Bende çözemedim vallahi bugün hiç yok diyebilirim.. sağlıklıdır inş bebislerimiz canım
Kizlar mide bulantısı bi geçiyor bi kaç gün sonra tekrar başlıyor. Ben de iki gündür iyiyim çok şükür ben 9+ 5 im mide bulantım iki gündür yok. Geçmesi normal mi bilmiyorum ama.
Kızlar, doğru değil inanmayın. Bugün 2 4 topik te bunun gibiler vardı. Eksisozluk ten oluyor ve genellikle erkek bunlar. Dalga geçmek Troll lemek icin
normal canım benim diğer hamileliğimde tam 9.5 haftalıkken bulantım kesildi ama 4 5 gün sonra yeniden hortladıKizlar mide bulantısı bi geçiyor bi kaç gün sonra tekrar başlıyor. Ben de iki gündür iyiyim çok şükür ben 9+ 5 im mide bulantım iki gündür yok. Geçmesi normal mi bilmiyorum ama.
hoşgeldin.. sağlıkla al kucağına canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Benim normalde son adet 16 Mart fakat yumurtlamam geç olduğu için muhtemelen 6 Nisanda hamiş kaldım.Hep hesaplıyorum ocak başı aralık sonu gibi çıkıyor fakat ben sezeryan olacağım için Aralık annesi olacağım sanırım. Ocak annelerinde yazmıştım ama muhtemelen sizlerle takipte olacağımKesemizi c.tesi günü 5+ gördük şükür Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
benim de sezaryen olacak benim de kasim ortasi ben de burayi takip ediyorum.
sanada günaydınn.Herkese günaydın.. karanlık Ankara sabahından herkese merhabalar.. yumurta yemeye başlamanın gururu içinde olarak buradayımyeeaappp..
sanada günaydınn.
yarasın lop lop et olsun bebişine.
darısı başuıma ne sut ne yumurta hatta yemek yiyemiyorum ve oğlumu emziriyorum yerlerde sürünüyom halsizlikten
günaydın kızlar :)
hoşgeldin.. sağlıkla al kucağına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?