2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gunaydin herkeseee :) ay ben de bisey yiyemiyorum kalkamiyorum yattigim yerde cok halsiizim.bir de bebekle ilgilendigimi dusunemedim. Allah sana bin kat kolaylik versin canim
amin canım sagolasın hepimize kolaylık versin rabbim
suan halimizi bir görseniz yatağın içince onumuz oyuncak dolu ama o benimle kk da takılmayı tercih ediyor.
ben yatamıyorum maalesef akşama kadaryatağın içinde oynuyoz kendimi iyi hissedersem balkona çıkarıp hava aldırıyorum.
şu 3-4 ay geçse enerji gelecek hepimizede ah bi geçse

günaydın kızlar dün sabah 3 defa kalkma çabam boşa gitti öğürmekten işe gelemedim
bu sabah simit yedim şimdilik midemde duruyor :):)

Benimde mide bulantılarım durdu çok şükür 3-4 gündürlü kendime geldim inş. tekrardan başlamaz

sanada günaydınn.
yarasın lop lop et olsun bebişine.
darısı başuıma ne sut ne yumurta hatta yemek yiyemiyorum ve oğlumu emziriyorum yerlerde sürünüyom halsizlikten
Hiihhh.. ölürüm.. bir tercih şansım olsa da ben yemesem sen yesen.. Allah yardımcın olsun

5 kilo verdim bende hiç bir şey yiyemediğim için.. iki gündür boğazımdan bir şeyler geçmeye başladı da ondan sevincim..

slm kızlarr az once saglık ocagından aradılar kontrole cagırdılar ama p.tesi doktor kontrolum var ordan saglık ocagınada ugrarımm :)

ayy valla isin zor canim benim ama olsun az kaldi sonra iyi olcaz insallah.sende iki bebisi bi arada buyutup aradan cikarcaksin insallah

ayy valla isin zor canim benim ama olsun az kaldi sonra iyi olcaz insallah.sende iki bebisi bi arada buyutup aradan cikarcaksin insallah
inşallah herkes öyle söylüyorda biraz gözüm korkuyor açıkçası.oğlum 4 yaşına gelmeden kesinlikle düşünmüyordum ama sürpriz oldu.
ama anne olmak cok güzel rabbim isteyen hakeden herkese yaşatsın bu mucizevi duyguyu
senin ilk değil mi?

Benim ilk olcak Allahin izniyle.1 bucuk yildir istyorduk yeni oldu.demekki zamani bu zamanmis.Allah kucagimiza almayi nasip etsim.benim esimle ablasinin arasida 14 ay ikiz gibi buyumusler. hep birbirlerine arkadas olmuslar o da hep arasi az olsun ister ablasiyla kendisi gibi

sağol canım benim yerimede ye sen.düşünmen bile beni mutlu etti allah razı olsun.
bende 5 kilo verdim açım açım açım.ama geçicek hepsi sonra kurt gibi yemeye başlıcaz

Kızlar ben çok açım ya ondan önemlisi günde 2 bardak suyu zar zor içiyorum ilaç içerken . Napcam ya ne iştah var ne bulantım bitiyo herkesin gündüz bulanır benim akşam gece .
Canım ben kendimde bişeyi farkettim çok bulantım var deyip yemez kendimi aç birakirsam daha çok bulamıyorum hatta yemeklerden sonra kusuyorum. Az az ve sık sık ye bişeyler aksamlari bulaniyosan akşam bi böyle dene ben sürekli domates salatalık falan yiyorum canım onları cekiyo aksamlari süt iç dediler bulanti yaptı bende bir kase yoğurt yiyorum yatmadan önce iyi geliyo sabah bulantımı da engelliyor midem boş olmadığı için. Birde inatla su içmeye çalış ben su içmeyi bir hafta unutan bir insanım günde en az 4 bardak içiyorum. Su da bulantıyı engelliyor.

hayırlı zaman bu zamanmış demekki benimde ilk hamileliğim erken doğum oldu onu kaybettim sonra bir müddet olmadı tam kafamdan çıkmıştı hamile kaldım herşeyde bir hayır var
evet benimde kardeşimle aramda bir yaş var arkadaş sırdaş oluyorsun o yönden çok güzel.
o eşler yokmu o eşler benimki buda doğsun 3.yude aradan çıkaralım rahat et diye benle dalga geçiyo.rüyasında görürü 3. çocuğu.

bebek gobek delıgınden 4 5 parmak assagıda canım muhtemelen gaz sancısı cekıyosundur ayaklarını sıcak tut karnını havluyla sar rahatlarsın

Cok teskkürler bugün karnım agrımıyor mide bulantısı da devam :)
sen kç haftalıksın? :) Allah sana da kolaylık versin..

sağol canım benim yerimede ye sen.düşünmen bile beni mutlu etti allah razı olsun.
bende 5 kilo verdim açım açım açım.ama geçicek hepsi sonra kurt gibi yemeye başlıcaz
inşallah o günler gelir.. doktorum kilo kaybına devam edersem beslenme uzmanıyla devam etmek zorunda kalırız dedi.. direnelim beraber.. sıpalara inat.. yiiiiciiizz.. hep birlikte balon oliiiciiizz.. haydi KK hamişleri.. Yiiiciiizz!!

Canim benim basin sagolsun o da cennette seni bekliyodur..oyle nasipten oteye gdiilimyor gercekten.Allah herseyi bi zamana yaziyor bizde cok dua ettik bekledik insallah sonu da hayirli olur hepimiz icin.ay evet yaa benimki de hic ara vermeyiz 2.yi yapariz diyo dur ben daha 1.yi bi yapayim hayirlisiyla aman buyuk konusma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…