2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende su an hem biseylee yemeye calsyorum hem size yaziyorum sabah fenaydim da yemeye calsyorum simdi. bi 3 aylik olaydik iyiydi :) gerci benim kayinvalidem 9 ay bsey yyememis o ayri Allah korusun

Selam kızlar ben 6+4 oldum bugün doktor randevum vardı ve doktor bana hic güzel şeyler demedi çok üzgünüm kesem 6-7mm dedi gelişmemiş herşeye hazırlıklı ol dedi benim gibi olan var mi
6+3 de ben doktora gıttıgımde 6 mm hersey normal dedı yolladı nasıl yanı ya bende anlamadım sımdı

060, member: 387685"]inşallah o günler gelir.. doktorum kilo kaybına devam edersem beslenme uzmanıyla devam etmek zorunda kalırız dedi.. direnelim beraber.. sıpalara inat.. yiiiiciiizz.. hep birlikte balon oliiiciiizz.. haydi KK hamişleri.. Yiiiciiizz!! [/QUOTE]
Banada emzirmeyi kesinlikle bırak dedi ama oğlum çok düşkün gündüz vermiyorum zaten sütüm azaldı((
yokkk anacımo kadar da yemiyelim sonra en gibi 56 ile hamile kalip 90 la doğuruncada kendini fil hissediyon.gerçi ben çok fazla kortizollu ilaç kullandım hamileliğimde ama yedim de son 2 ayda en az 2 litre süt günde 5-6 litre su ve kocaaa bir karpuzu tüketiyordum.ha bu arada 8 aylık doğurdum 9 ay olsa 100ü görcektim zahırr

QUOTE="hayatbenimm, post: 40868317, member: 412754"]Bende su an hem biseylee yemeye calsyorum hem size yaziyorum sabah fenaydim da yemeye calsyorum simdi. bi 3 aylik olaydik iyiydi :) gerci benim kayinvalidem 9 ay bsey yyememis o ayri Allah korusun[/QUOTE]
Allahımm korusun..

Banada emzirmeyi kesinlikle bırak dedi ama oğlum çok düşkün gündüz vermiyorum zaten sütüm azaldı((
yokkk anacımo kadar da yemiyelim sonra en gibi 56 ile hamile kalip 90 la doğuruncada kendini fil hissediyon.gerçi ben çok fazla kortizollu ilaç kullandım hamileliğimde ama yedim de son 2 ayda en az 2 litre süt günde 5-6 litre su ve kocaaa bir karpuzu tüketiyordum.ha bu arada 8 aylık doğurdum 9 ay olsa 100ü görcektim zahırr[/QUOTE]
Maşallah arkadaşım yaa..

kararında yiyelim madem..

evet bakbüyük konuşmamam lazım unda da bir arkadaşıma kızdım sırf evliliğini kurtarmak için erkek olurmantıgı ile 2.ye hamile kaldı 2 yasında bile olmayan çocuğu varken hıhhh senmisin aleme kızan ayı geçmeden ben hamile olduğumu öğrendim rabbim olmayana versin ben almıyııımmm bu devirde bakabildiğin kadar değil yetebildiğin kadar çocuk
yinede hayırlısı tabi

Benim iki gün öncesine kadar bulantim pek yoktu gitgide artmaya basladi sabah kahvaltidan sonra basliyor yatana kadar sık sık bulaniyor allahtan cikarmiyorum simdilik
Şikayet ediyordum bisey hissetmiyorum diye
Ama olsun belirti olmasa iste ozaman sorun oluyor bende basliyorum endişelenmeye:)

Maşallah arkadaşım yaa..

kararında yiyelim madem.. [/QUOTE]
ya diyorumya saydıklarım dışındapek bişey de yemiyodum aslında aama benim ağır preeklampsim vardı sıkıntılı bir hamilelikti 3 ay yattım hastanede sıkıntıdan kendimi içmeye vermiştim (süt)
aman gidiyo kilolar uykusuz geceler gazlı bebek yaramaz bir sıpa eski halinden dahada zayıf hale dönüyon

Ayy masallah ne guzellll.benimki daha minik 7+2yiz bende hareketini gormek istyorummm.kalp atislarini duydum ama cok baskaydi.. Alllah hepimize iyi haberler nasip.etsin.

Benim midem 1 haftadir cok kotu Ama cikarmiyordum.bugun o da oldu bende bazen iyi oluyorum o zamansa hemen korkuyorum. buyuselerde tekmelerini hissetsek korkmasak

Günlerimiz aynı canım bende 4 gündür başladı bulantı yaşam kalitem Sıfır inş benim kadar olmazsın su bile içermiyorum Gözlerimin altı mosmor oldu

6+3 de ben doktora gıttıgımde 6 mm hersey normal dedı yolladı nasıl yanı ya bende anlamadım sımdı
Canım benim kese 6-7mm olmasi gerekenden küçük dedi. Bebek yok içinde bos. Moralin çok bozuk. Simdi nasıl sende durumlar bebeğini falan gördün mü

Maşallah arkadaşım yaa..

kararında yiyelim madem..
ya diyorumya saydıklarım dışındapek bişey de yemiyodum aslında aama benim ağır preeklampsim vardı sıkıntılı bir hamilelikti 3 ay yattım hastanede sıkıntıdan kendimi içmeye vermiştim (süt)
aman gidiyo kilolar uykusuz geceler gazlı bebek yaramaz bir sıpa eski halinden dahada zayıf hale dönüyon[/QUOTE]
Onlar için her şey feda kilolarda tabiii

Kızlar yarın doktor randevum var 7+0 oluyorum sizce kalbini duyabilir miyim :)
cok rahat duyarsın canım 6+3 te gıtmıstım ben en son doktora ılk orda duymustum..bır ay sonra gel kontrole demıtı ama sımdı 7+6 yım hafta ıcı dırek doktora gıdıcem bır ay bekleyememmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…