2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim midem 1 haftadir cok kotu Ama cikarmiyordum.bugun o da oldu bende bazen iyi oluyorum o zamansa hemen korkuyorum. buyuselerde tekmelerini hissetsek korkmasak
Canim doğana kadar hep endişe oluyor bende
Çünkü ben biraz geç ve zor hamile kaliyorum buda ister istemez sıkıntı ve endişeye neden oluyor
İlk hamileligim çok zor geçti inşallah bunda rahat geçer.

cok rahat duyarsın canım 6+3 te gıtmıstım ben en son doktora ılk orda duymustum..bır ay sonra gel kontrole demıtı ama sımdı 7+6 yım hafta ıcı dırek doktora gıdıcem bır ay bekleyememmmm.

Ay inşallah duyarımm canımmm peki karından mı bakacak aşağıdan mı karından duyamazsa aşağıdan baktırsam mı

Ayy masallah ne guzellll.benimki daha minik 7+2yiz bende hareketini gormek istyorummm.kalp atislarini duydum ama cok baskaydi.. Alllah hepimize iyi haberler nasip.etsin.
Ben kalp atisni yeni duydum. Doktorrum dinletmedi daha once zararli diye sen sanslisin :) allahim saglikla sihatle buyumelerini nasip etsin

Canim doğana kadar hep endişe oluyor bende
Çünkü ben biraz geç ve zor hamile kaliyorum buda ister istemez sıkıntı ve endişeye neden oluyor
İlk hamileligim çok zor geçti inşallah bunda rahat geçer.
Bende 1 bucuk yilda kalabildim tabiki cok sukur yillarca bekleyenler var Allah her isteyene nasip etsin.dogru diyosun canim dogana kadar hep endise olur heralde. Allah saglikla.kucagimza almayi nasip etsim

Günlerimiz aynı canım bende 4 gündür başladı bulantı yaşam kalitem Sıfır inş benim kadar olmazsın su bile içermiyorum Gözlerimin altı mosmor oldu
Bende iştahsızlık var ne ac ne tok olduğumu biliyorum ama yinede yiyiyorum azar azar.
Dişimizi biraz daha sıkalım bu gunlerde gececek canim
Ne kadar zor gunler gecirsekte ilk hareketlerini hissettiğimiz an butun sıkıntılar unutulacak dünyanın en güzel mucizesinin tadını çıkarmaya hazır ol:)

oyyy oyyy maşallah kocaman olmuş demek hareket etmeye de başlamış sıpa beni dr 2 li test için 27 sinde çağırdı daha bebeğimi görmeye çok var o zamana benimki de kocaman olur herhalde gözün aydın canım

Gunaydin herkese
Kizlar bas donmesi yasayan var mi? Resmen yorungem sasti :) progestan iciyorum , aranizda progestan kullanip bas donmesi sikayeti yasayam var mi?

Canım benim kese 6-7mm olmasi gerekenden küçük dedi. Bebek yok içinde bos. Moralin çok bozuk. Simdi nasıl sende durumlar bebeğini falan gördün mü
yok canım 6+3 ken gıttıgımde kalp atısını duydum sadcee bır ay sonra gel dedı ..ama sımdı 7+6 yımm bır ay bekleyemem hafta ıcı gıdıcem tekrar..sen dıkkat et kendıne cok ıyı beslen ve baska bır doktorada gorun derımm morlını bozma ılk fırsatta baska doktora gıt ve ısını rahatlatacak haberler alırsın ınş.allah yardımcın olsun

hayatbenimm .!.:
Bende 1 bucuk yilda kalabildim tabiki cok sukur yillarca bekleyenler var Allah her isteyene nasip etsin.dogru diyosun canim dogana kadar hep endise olur heralde. Allah saglikla.kucagimza almayi nasip etsim
Amin canım
Bende ogluma bir buçuk yıl sonra hamile kaldim sonra iki yıl korundum(keşke korunmasaydim)4-4.5 yıl ikinciyi istedik olmadi tedavi gördüm rahim filmi çekildi yine olmadi 6 ay kadar çocuk fikrini cikardim aklimdan sonra bir baktim sürpriz yumurtam gelmiş kendiliğinden ve o doğana kadar oğlum 7 yasinda olacak:) Allahın izni ile

Son düzenleme:
Anladım canım yarin başka bir doktora gidecem insaAllah bakalım herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı . beslenmeme çok dikkat ediyorum sut iciyorum hergun haşlanmış yumurta bir kase yoğurt sürekli meyve ceviz badem.. Ama işte bugün cuma Rabbim bilir.

Kizlar gunaydinn dun sonunda bayginlik gecirince acile gittik dort kilo verdiğimi ve fazla su icemedigimi soyleyince acildeki doktor dalga gecti yandin o zman daha 1 ay devam eder dedi iki serum yedik 2 saat falan sürdü cok su kaybetmisim sukur bugun biraz daha iyiyim ins gecer artik allahtan hayirlisi

Bana 14 ile 25 arasinda yaptirman gerekli dedi ikili test icin seninle hemen hemen. Tarihlerimiz benziyor suan gitsen haraketlerini girursun cnm sende

Ayy inşallah ya :) 29.unda gittiğimde 6mm demişti doktor, 14'ü gibi gel demişti. Yarın özele gidicem inşallah hayal kırıklığı ile gelmem :) Keseyi 4+5'te görmüştüm

Canım bende takipteyim mutlaka yaz, burdan görmezsem benim profile yaz, Aynıyız çünkü seninle bende ona göre gideceğim :)

Canım doktorum bana vitamin ilaçları ve başka takviyeleri 12. Haftadan sonra kullanacaksın sakın kullanma folik dışında başka bişi Demişti iyi değil Demişti kafamda deli sorular
kızlarrrr elevit kullanmayın decavit kullanın domuz jelatinimi bişi katkısı varmış firmayı bile aradım onayladılar sağlık acısından sorun yok ama dinen sizin bileceğiniz bişi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…