2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
seroloji testiyla alakalı cnm heralde bendede bunlara benzer bişi çıktı dün gittim sarılık geçirmişssin ayakta farkında olmadan dedi 3 ay hepatit a iğnesimi ne yazdı korkma

bende baslıycam az kaldı pijamalarla gezıyorum ustten sıkıntım yok ustu hep bol alırım normalde ama alt problemlı
ben eşime söylüyorum dikkate almıyo beni 9 haftada kıyafetmi olmaz sen çok yiyosun normal değil şişmen dikkat et dengemi bozdu valla

Canım benim kese 6-7mm olmasi gerekenden küçük dedi. Bebek yok içinde bos. Moralin çok bozuk. Simdi nasıl sende durumlar bebeğini falan gördün mü
canım bende 6+4 de gitmiştim kese 6 mm di bebek te yoktu içinde 1 hafta sonra baska bi doktora gittim kese 18mm olmustu bebekte vardı içinde kalp atıslarını da duydum inşallah sende görürsün bebeğini

Ne için çağırıyorlar canm sağlık Ocağı'ndan bizi de çağırırlar mı acaba ??
once kayıt ediyolar gebeliği sonra 20.haftalardan sonra asılar var kalp atısını dinletiyolar falan ama ilk gebeliğimde ası oldugum için bunda olmayı dusunmuyorum

Bana 14 ile 25 arasinda yaptirman gerekli dedi ikili test icin seninle hemen hemen. Tarihlerimiz benziyor suan gitsen haraketlerini girursun cnm sende
midem çok kötü canım benim bu hafta raporluyum evde yatıyorum. bana kalsa ben her gün görmeye gidicem de bütçe kaldırmaz onu da:)

Canım doktorum bana vitamin ilaçları ve başka takviyeleri 12. Haftadan sonra kullanacaksın sakın kullanma folik dışında başka bişi Demişti iyi değil Demişti kafamda deli sorular

Canım her doktorun tarzı ayrı ama sende de benim gibi kan pihtisi var ve bizde diğer insanlara göre b vitamini ihtiyacı daha fazla. Ben ilk dusukten sonra coraspirin ,benexol ve zinco kullandım. Hamilelige kadarda devam ettim. Şu an ilk gebeligime göre daha sağlıklı gorunuyorum. Oncekinde yüzüm gözüm çökmüştü ,dişlerim feci derecede kanardi. Bel ki senin depolarinda yeterli vitamin vardır ve ondan da gerek görmemiş olabilir.

Kizlar bende sabah gordum bebisimi ilk defa 2 hafta once sadece kesesini gormustuk bugun kendisinide gorduk kalp atislarinida dinledik cok sukur dr 6+6 dedi bugun 7+1olmasi lazim yani 2gun mu geriden oluyo arkadaslar bi sikinti olur mu

Crl ölçümü en kesin bilgiyi versede haftalar değişiklik gösteriyor. Bende dün gittim 8+0 olması gerekirken 8+5 çıktı.

Gunaydin herkese
Kizlar bas donmesi yasayan var mi? Resmen yorungem sasti :) progestan iciyorum , aranizda progestan kullanip bas donmesi sikayeti yasayam var mi?

Progestan feci baş dönmesi, uyku hali,mide bulantısı yapıyor. Bana çok ağır geldiği için vajina jel i verdi doktor, bir danisip sende hap yerine jel i kullanabilirsin.

seroloji testiyla alakalı cnm heralde bendede bunlara benzer bişi çıktı dün gittim sarılık geçirmişssin ayakta farkında olmadan dedi 3 ay hepatit a iğnesimi ne yazdı korkma

Doktoruma sordum korkma dedi aksine güzel sonuç dedi.Bağışıklık sisteminin kuvvetli gbi şeyler söyledi.Valla moralim yerine geldi.Zorla hamile kalmışım(tüp bebek) en ufak şeyden korkuyorum :)

once kayıt ediyolar gebeliği sonra 20.haftalardan sonra asılar var kalp atısını dinletiyolar falan ama ilk gebeliğimde ası oldugum için bunda olmayı dusunmuyorum
YA SAGLIK OCAGINDA KALP ATISINIMI DINLETTIRYORLAR NASIL YANI ULTRASONLARI VARMIKI

kızlarrrr elevit kullanmayın decavit kullanın domuz jelatinimi bişi katkısı varmış firmayı bile aradım onayladılar sağlık acısından sorun yok ama dinen sizin bileceğiniz bişi dediler
evet oyleymis ben de kullanmiyorum elevit

canım bende 6+4 de gitmiştim kese 6 mm di bebek te yoktu içinde 1 hafta sonra baska bi doktora gittim kese 18mm olmustu bebekte vardı içinde kalp atıslarını da duydum inşallah sende görürsün bebeğini
Gerçek mi diyorsun ya doktor bana o kadar kotu şeyler dediki umutlanma her an kanaman olabilir haftaya bi daha gel dedi.. Kesen istenilen boyutta değil gelişmiyor bos dedi.. Off canım ya şuan bi yandan umut doldum ama herşeye de hazırladım kendimi

banada kese cok ufak yani 6+4 ken gittiğimde 5 haftalık falan dedi bebek yok ama içinde hücreler toplanmıs dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…