o hatayı ben dün yaptım cnm uyanır uyanmaz değilde aç karna 1 bardak içtim ama direk lavoboya içim kalktıkızlar sakın uyanır uyanmaz su ıcmeyın içtim mıdem bulanıyo agrıyo
seroloji testiyla alakalı cnm heralde bendede bunlara benzer bişi çıktı dün gittim sarılık geçirmişssin ayakta farkında olmadan dedi 3 ay hepatit a iğnesimi ne yazdı korkmakızlar bugün tahlil yaptırdım moralim bozuldu iki değerim çok yüksek çıktı.Doktorumda yemekte galiba geri dönüş yapmadı.Anti CMV/Igc 73 çıktı,Anti rubellla IgG 53 çıktı.Sizce ne demek bilginiz varmı?
Ne için çağırıyorlar canm sağlık Ocağı'ndan bizi de çağırırlar mı acaba ??slm kızlarr az once saglık ocagından aradılar kontrole cagırdılarama p.tesi doktor kontrolum var ordan saglık ocagınada ugrarımm :)
ben eşime söylüyorum dikkate almıyo beni 9 haftada kıyafetmi olmaz sen çok yiyosun normal değil şişmen dikkat et dengemi bozdu vallabende baslıycam az kaldıpijamalarla gezıyorum ustten sıkıntım yok ustu hep bol alırım normalde ama alt problemlı
canım bende 6+4 de gitmiştim kese 6 mm di bebek te yoktu içinde 1 hafta sonra baska bi doktora gittim kese 18mm olmustu bebekte vardı içinde kalp atıslarını da duydum inşallah sende görürsün bebeğiniCanım benim kese 6-7mm olmasi gerekenden küçük dedi. Bebek yok içinde bos. Moralin çok bozuk. Simdi nasıl sende durumlar bebeğini falan gördün mü
once kayıt ediyolar gebeliği sonra 20.haftalardan sonra asılar var kalp atısını dinletiyolar falan ama ilk gebeliğimde ası oldugum için bunda olmayı dusunmuyorumNe için çağırıyorlar canm sağlık Ocağı'ndan bizi de çağırırlar mı acaba ??
Canm ikili test hangisi normal kan değerleri idrar istediği testler mı doktorun acaba ??Bana 14 ile 25 arasinda yaptirman gerekli dedi ikili test icin seninle hemen hemen. Tarihlerimiz benziyor suan gitsen haraketlerini girursun cnm sende
hahah :):) benim boy 1,70 fazla belli olmuyo kilom ama sayılar bile sinirlerimi bozabiliyoBEBİŞİM BENİM BOY 155 KİLO 63 OLMUŞGÖĞÜS BİT GİBİ AYAKLARIM ÇÖP GERİSİNİ SEN DÜŞÜN HEHEH ÇÖP ÜSTÜNDE KACA BİR GÖVDE
Tamam canm cok saol ozaman daha bar çağırmalarınaonce kayıt ediyolar gebeliği sonra 20.haftalardan sonra asılar var kalp atısını dinletiyolar falan ama ilk gebeliğimde ası oldugum için bunda olmayı dusunmuyorum
midem çok kötü canım benim bu hafta raporluyum evde yatıyorum. bana kalsa ben her gün görmeye gidicem de bütçe kaldırmaz onu da:)Bana 14 ile 25 arasinda yaptirman gerekli dedi ikili test icin seninle hemen hemen. Tarihlerimiz benziyor suan gitsen haraketlerini girursun cnm sende
Canım doktorum bana vitamin ilaçları ve başka takviyeleri 12. Haftadan sonra kullanacaksın sakın kullanma folik dışında başka bişi Demişti iyi değil Demişti kafamda deli sorular
Kizlar bende sabah gordum bebisimi ilk defa 2 hafta once sadece kesesini gormustuk bugun kendisinide gorduk kalp atislarinida dinledik cok sukurdr 6+6 dedi bugun 7+1olmasi lazim yani 2gun mu geriden oluyo arkadaslar bi sikinti olur mu
Gunaydin herkese
Kizlar bas donmesi yasayan var mi? Resmen yorungem sasti :) progestan iciyorum , aranizda progestan kullanip bas donmesi sikayeti yasayam var mi?
vet canım duyabilirsiniz Allah'ın izniyle genellikle 6+2 de duydu çoğunlukKızlar yarın doktor randevum var 7+0 oluyorum sizce kalbini duyabilir miyim :)
onlar cagırmıyolar sen haber veriyosun ben kızımın asısına gittiğimde hamile oldugumu bildirdim dedim su günü gelicem gitmeyince dedi niye gelmedinTamam canm cok saol ozaman daha bar çağırmalarına
seroloji testiyla alakalı cnm heralde bendede bunlara benzer bişi çıktı dün gittim sarılık geçirmişssin ayakta farkında olmadan dedi 3 ay hepatit a iğnesimi ne yazdı korkma
YA SAGLIK OCAGINDA KALP ATISINIMI DINLETTIRYORLAR NASIL YANI ULTRASONLARI VARMIKIonce kayıt ediyolar gebeliği sonra 20.haftalardan sonra asılar var kalp atısını dinletiyolar falan ama ilk gebeliğimde ası oldugum için bunda olmayı dusunmuyorum
20.haftadan sonra doppler cihazıyla dinliyolarYA SAGLIK OCAGINDA KALP ATISINIMI DINLETTIRYORLAR NASIL YANI ULTRASONLARI VARMIKI
evet oyleymis ben de kullanmiyorum elevitkızlarrrr elevit kullanmayın decavit kullanın domuz jelatinimi bişi katkısı varmış firmayı bile aradım onayladılar sağlık acısından sorun yok ama dinen sizin bileceğiniz bişi dediler
Gerçek mi diyorsun ya doktor bana o kadar kotu şeyler dediki umutlanma her an kanaman olabilir haftaya bi daha gel dedi.. Kesen istenilen boyutta değil gelişmiyor bos dedi.. Off canım ya şuan bi yandan umut doldum ama herşeye de hazırladım kendimicanım bende 6+4 de gitmiştim kese 6 mm di bebek te yoktu içinde 1 hafta sonra baska bi doktora gittim kese 18mm olmustu bebekte vardı içinde kalp atıslarını da duydum inşallah sende görürsün bebeğini
Cumlen biraz devrik olmus tam anlamadim ama sanirim cevap hem kan testi hepde ultrosin istedi doktor bendenCanm ikili test hangisi normal kan değerleri idrar istediği testler mı doktorun acaba ??
banada kese cok ufak yani 6+4 ken gittiğimde 5 haftalık falan dedi bebek yok ama içinde hücreler toplanmıs dediGerçek mi diyorsun ya doktor bana o kadar kotu şeyler dediki umutlanma her an kanaman olabilir haftaya bi daha gel dedi.. Kesen istenilen boyutta değil gelişmiyor bos dedi.. Off canım ya şuan bi yandan umut doldum ama herşeye de hazırladım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?