Gecmis olsun cnm heyecanlaniyoruz heves ediyoruz valla :) dogrusun bir suru test bizi bekliyormidem çok kötü canım benim bu hafta raporluyum evde yatıyorum. bana kalsa ben her gün görmeye gidicem de bütçe kaldırmaz onu da:)
cok sevındım canım duzelmene ben 9 haftalıgım gune bulantıyla basladımCok teskkürler bugün karnım agrımıyor mide bulantısı da devam :)
sen kç haftalıksın? :) Allah sana da kolaylık versin..
yok kız o kadar almayızağzını öpeyim senin bebişimmm 12 kiloya razıyım ben benim bir arkadaş 33 biri 35 aldıkorkum o
sorsaydın esıneben eşime söylüyorum dikkate almıyo beni 9 haftada kıyafetmi olmaz sen çok yiyosun normal değil şişmen dikkat et dengemi bozdu valla
valla ben oyle yapıom
kız olurmu her gebelıgın aşısı kendıne ıhmal etme onlarıonce kayıt ediyolar gebeliği sonra 20.haftalardan sonra asılar var kalp atısını dinletiyolar falan ama ilk gebeliğimde ası oldugum için bunda olmayı dusunmuyorum
öncelikle hoşgeldin sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi bebiş diliyorum... ilk hamileliğinde bulantın ne zaman geçti canım bende 9. haftanın içindeyim midem çok fena damerhaba herkese.... bende aranıza yeni katıldım . 9+6 haftalık hamileyim. ama bulantılarım hala devam ediyor. su içince artıyor. kuru kuru öğürmekten canım çıktı. 2 .hamileliğim . ilk hamileliğimde daha kötüydüm. serumlarla geçirdim bu dönemleri. ama bunda biraz daha iyiyim. allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. rahat , bulantısız güzel günler diliyorum
12. haftada azalcak canım ondan sonra sadece bebişin acıktıgında bulantın olcaköncelikle hoşgeldin sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi bebiş diliyorum... ilk hamileliğinde bulantın ne zaman geçti canım bende 9. haftanın içindeyim midem çok fena da
10 haftayı bitirdim birden bıçak gibi kesilmişti. bende korkmuştum ilk bu kadar kuvvetli bulantı birden nasıl kesildi diye ama plesanta görev yapmaya başlayınca bulantı kesilirmiş öyle diyorlaröncelikle hoşgeldin sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi bebiş diliyorum... ilk hamileliğinde bulantın ne zaman geçti canım bende 9. haftanın içindeyim midem çok fena da
saglık ocagındaki hemsire bunları yaptırınca ikinci gebeliğe gerek olmaz dedikız olurmu her gebelıgın aşısı kendıne ıhmal etme onları
bende bugün gittim sağlık ocağına ilk gebeliğin 4 yıl önceydi aşılarımın hepsi yapılmıştı. ama bugün gittiğimde tek doz sadece tetanoz aşısı yapılmam gerektiğini söyledi. aşıların geçerlilik süresi 10 yıl ama doğumdan 1 yıl sonra 1 doz daha aşı yapılıyormuş ben onu yaptırmayı unuttum oyüzden 1doz daha aşı olucamsaglık ocagındaki hemsire bunları yaptırınca ikinci gebeliğe gerek olmaz dedi
ahhh canım yaa valla psikolojim bozuldu artık ne beter bişeymiş bu sanki hiç normale dönemicekmişim gibi hissediyorum kendimi12. haftada azalcak canım ondan sonra sadece bebişin acıktıgında bulantın olcak
inşallah dediğin gibi 10 haftada geçer canım valla bıktım artık hayattan soğudum10 haftayı bitirdim birden bıçak gibi kesilmişti. bende korkmuştum ilk bu kadar kuvvetli bulantı birden nasıl kesildi diye ama plesanta görev yapmaya başlayınca bulantı kesilirmiş öyle diyorlar
bende olmadım dogumdan sonra demekki bende ası olmam gerekicekbende bugün gittim sağlık ocağına ilk gebeliğin 4 yıl önceydi aşılarımın hepsi yapılmıştı. ama bugün gittiğimde tek doz sadece tetanoz aşısı yapılmam gerektiğini söyledi. aşıların geçerlilik süresi 10 yıl ama doğumdan 1 yıl sonra 1 doz daha aşı yapılıyormuş ben onu yaptırmayı unuttum oyüzden 1doz daha aşı olucam
ıyımıs o zaman kız ben ıkı oglumdada yaptırmıstım sımdı aradan yaklasık 10 sene gectı yıne yapılcak sanırımsaglık ocagındaki hemsire bunları yaptırınca ikinci gebeliğe gerek olmaz dedi
donceksın canım ondan sonra hamılelıgın tadına bak helede tekmeler baslayıncaahhh canım yaa valla psikolojim bozuldu artık ne beter bişeymiş bu sanki hiç normale dönemicekmişim gibi hissediyorum kendimi
aynen canım büyük ihtimalle sanada yapılırıyımıs o zaman kız ben ıkı oglumdada yaptırmıstım sımdı aradan yaklasık 10 sene gectı yıne yapılcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?