2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba herkese.... bende aranıza yeni katıldım . 9+6 haftalık hamileyim. ama bulantılarım hala devam ediyor. su içince artıyor. kuru kuru öğürmekten canım çıktı. 2 .hamileliğim . ilk hamileliğimde daha kötüydüm. serumlarla geçirdim bu dönemleri. ama bunda biraz daha iyiyim. allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. rahat , bulantısız güzel günler diliyorum

öncelikle hoşgeldin sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi bebiş diliyorum... ilk hamileliğinde bulantın ne zaman geçti canım bende 9. haftanın içindeyim midem çok fena da

öncelikle hoşgeldin sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi bebiş diliyorum... ilk hamileliğinde bulantın ne zaman geçti canım bende 9. haftanın içindeyim midem çok fena da
12. haftada azalcak canım ondan sonra sadece bebişin acıktıgında bulantın olcak

10 haftayı bitirdim birden bıçak gibi kesilmişti. bende korkmuştum ilk bu kadar kuvvetli bulantı birden nasıl kesildi diye ama plesanta görev yapmaya başlayınca bulantı kesilirmiş öyle diyorlar

saglık ocagındaki hemsire bunları yaptırınca ikinci gebeliğe gerek olmaz dedi
bende bugün gittim sağlık ocağına ilk gebeliğin 4 yıl önceydi aşılarımın hepsi yapılmıştı. ama bugün gittiğimde tek doz sadece tetanoz aşısı yapılmam gerektiğini söyledi. aşıların geçerlilik süresi 10 yıl ama doğumdan 1 yıl sonra 1 doz daha aşı yapılıyormuş ben onu yaptırmayı unuttum oyüzden 1doz daha aşı olucam

10 haftayı bitirdim birden bıçak gibi kesilmişti. bende korkmuştum ilk bu kadar kuvvetli bulantı birden nasıl kesildi diye ama plesanta görev yapmaya başlayınca bulantı kesilirmiş öyle diyorlar
inşallah dediğin gibi 10 haftada geçer canım valla bıktım artık hayattan soğudum

bende olmadım dogumdan sonra demekki bende ası olmam gerekicek

konu tetonozdan açılmış ben 2 doz yaptırmıştım oğlumda 5,5 yaşında devamı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…