ınsallah sısmez kucuk oglumda yapıldıgında kolumun ustunde bı kol daha cıkmıstıaynen canım büyük ihtimalle sanada yapılır
benımkının ustunde yaklasık 10 yıl gectı o yuzden yapılcak sanırım ama 5 yılı bılmıyorum muhtemelen yapılır dıye tahmın edıyorumkonu tetonozdan açılmış ben 2 doz yaptırmıştım oğlumda 5,5 yaşında devamı olur mu
Normalde 7.haftada kan testi idrar testi istiyordoktor ,onları yaptırdım ben ama bu testlere ikili test mi deniyor bilmiyorum da oyuzden sordum .Cumlen biraz devrik olmus tam anlamadim ama sanirim cevap hem kan testi hepde ultrosin istedi doktor benden
yok canım ıkılı testte anneden kan alırlar bazı doktorlar ıkılıde almıyo ayrıntılı ultrasonla bebegın ensesınde olan bı boslugun boyutunu ölçerler ve bebegın burun kemıgının olup olmadıgına bakalar o ıkılı testtırNormalde 7.haftada kan testi idrar testi istiyordoktor ,onları yaptırdım ben ama bu testlere ikili test mi deniyor bilmiyorum da oyuzden sordum .
ahhh canım yaa valla psikolojim bozuldu artık ne beter bişeymiş bu sanki hiç normale dönemicekmişim gibi hissediyorum kendimi[/QUOTE
canım bu günler çok zor geçiyor hayattan bıkıyorsun ilk hamileliğim çok kötü geçtiği için bunda çok korkmuştum ama allahtan sadece bulanıyor kusmam yok arada öğürüyorum sadece. seni çok iyi anlıyorum ama az kaldı sonra hiç bulantı yaşamamış gibi oluyorsuninşallah dediğin gibi 10 haftada geçer canım valla bıktım artık hayattan soğudum
Saol canm bunu bilmiyordum iste ben .ozaman ikili testi kaçıncı hafta da yapıyorlar ?yok canım ıkılı testte anneden kan alırlar bazı doktorlar ıkılıde almıyo ayrıntılı ultrasonla bebegın ensesınde olan bı boslugun boyutunu ölçerler ve bebegın burun kemıgının olup olmadıgına bakalar o ıkılı testtır
dün akşam patlicaam sandım resmen. karnımın içi sanki içime sığamıoo .. ee bi de açım yedim yedim yedim sonra pişmanım tabii... off gece üçten sonra accık söndü midem bağırsağım böbreğim de rahat ettim..Kizlaar gobegiiiim patLiiiicakmis gibi sisiyo bu durum ne zaman gecer aceebaSizlerdede siskinlik sorunu var mi
oh cok sukur yıyebılmıssın ne guzel ınsanın kendı evı kendıne daha cok kokuyo hamıleyken bende dun arkadasıma gıttım hıc bısey yoktu arkadasımdan cıktım motorla donerken esımle motordan aşşa böğğDün kayinvalideme yemege gittim kıtlıktan çıkmış gibiydim ekmegi bana bana yemek yedim kendime inanamadim baskasinin evinde yiyebiliyorum kendi evime geldim mutfagin kokusunu alir almaz ögürmeye basladim
11 14 hafta arasında yapılır canım diğer bı ısmı 11 14 testıdırSaol canm bunu bilmiyordum iste ben .ozaman ikili testi kaçıncı hafta da yapıyorlar ?
peynır yiyebılıyosan peynır ye canım benı rahatlatıyo onumde borekler duruyo ben peynır yıyorumdün akşam patlicaam sandım resmen. karnımın içi sanki içime sığamıoo .. ee bi de açım yedim yedim yedim sonra pişmanım tabii... off gece üçten sonra accık söndü midem bağırsağım böbreğim de rahat ettim..
bu ara turşuya asardım ama sanırım çook yanlış ettim .. çok yakıo şişirio susatıyor. su içtikçede mide bulantısı artıo.. siz neler yiyonuz bulantı yapmayan
Doktor tuz, turşu, maydonoz ve naneyi oldukca az tüket dedi canm bana.dün akşam patlicaam sandım resmen. karnımın içi sanki içime sığamıoo .. ee bi de açım yedim yedim yedim sonra pişmanım tabii... off gece üçten sonra accık söndü midem bağırsağım böbreğim de rahat ettim..
bu ara turşuya asardım ama sanırım çook yanlış ettim .. çok yakıo şişirio susatıyor. su içtikçede mide bulantısı artıo.. siz neler yiyonuz bulantı yapmayan
Hadi yaaoh cok sukur yıyebılmıssın ne guzel ınsanın kendı evı kendıne daha cok kokuyo hamıleyken bende dun arkadasıma gıttım hıc bısey yoktu arkadasımdan cıktım motorla donerken esımle motordan aşşa böğğ
hadi yaaaa benimki sismemişti allahtan ama bu nasıl olur bilemem inşallah şişmez :)ınsallah sısmez kucuk oglumda yapıldıgında kolumun ustunde bı kol daha cıkmıstı
peynir ekmek arada kurtarıo sağolsun ..peynır yiyebılıyosan peynır ye canım benı rahatlatıyo onumde borekler duruyo ben peynır yıyorum
aynen canım cok az kaldı ondan sonra hamılelıgın tadını cıkarmaya baslıycaz en sevdıgım seylerden tıksındım dondurma yıyemıyorumHadi yaaHerkesin ilk tepkisi göbeğin erken cikmis oldu :))) Ay ilk defa karnim doydu yemek yemeyi özlemisim resmen ya.Az kaldi atlaticaz insallah bu öğürmeleri.
benim tansiyonum düşük genelde. dr turşu sormadım ama kendisi yiyebiliosan canın çektikçe tuzlu tüketebilirsin demişti. şasırmıştım.. kendimce tansiyona bağladım olayı bendeDoktor tuz ve turşuyu oldukca az tüket dedi canm bana.
ınsallah canım onun agrısı cok kotuhadi yaaaa benimki sismemişti allahtan ama bu nasıl olur bilemem inşallah şişmez :)
ben baska bısey yıyemez oldum sureklı peynırpeynir ekmek arada kurtarıo sağolsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?