2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
konu tetonozdan açılmış ben 2 doz yaptırmıştım oğlumda 5,5 yaşında devamı olur mu
benımkının ustunde yaklasık 10 yıl gectı o yuzden yapılcak sanırım ama 5 yılı bılmıyorum muhtemelen yapılır dıye tahmın edıyorum

Normalde 7.haftada kan testi idrar testi istiyordoktor ,onları yaptırdım ben ama bu testlere ikili test mi deniyor bilmiyorum da oyuzden sordum .
yok canım ıkılı testte anneden kan alırlar bazı doktorlar ıkılıde almıyo ayrıntılı ultrasonla bebegın ensesınde olan bı boslugun boyutunu ölçerler ve bebegın burun kemıgının olup olmadıgına bakalar o ıkılı testtır

ahhh canım yaa valla psikolojim bozuldu artık ne beter bişeymiş bu sanki hiç normale dönemicekmişim gibi hissediyorum kendimi[/QUOTE
inşallah dediğin gibi 10 haftada geçer canım valla bıktım artık hayattan soğudum
canım bu günler çok zor geçiyor hayattan bıkıyorsun ilk hamileliğim çok kötü geçtiği için bunda çok korkmuştum ama allahtan sadece bulanıyor kusmam yok arada öğürüyorum sadece. seni çok iyi anlıyorum ama az kaldı sonra hiç bulantı yaşamamış gibi oluyorsun

sıcak yemek mide bulandırır mı yaa.. her şeyi buz gibi yapıp tadı tuzu kaçıncada yiyesim gelmio..

Saol canm bunu bilmiyordum iste ben .ozaman ikili testi kaçıncı hafta da yapıyorlar ?

Kizlaar gobegiiiim patLiiiicakmis gibi sisiyo bu durum ne zaman gecer aceeba Sizlerdede siskinlik sorunu var mi
dün akşam patlicaam sandım resmen. karnımın içi sanki içime sığamıoo .. ee bi de açım yedim yedim yedim sonra pişmanım tabii... off gece üçten sonra accık söndü midem bağırsağım böbreğim de rahat ettim..
bu ara turşuya asardım ama sanırım çook yanlış ettim .. çok yakıo şişirio susatıyor. su içtikçede mide bulantısı artıo.. siz neler yiyonuz bulantı yapmayan

Dün kayinvalideme yemege gittim kıtlıktan çıkmış gibiydim ekmegi bana bana yemek yedim kendime inanamadim baskasinin evinde yiyebiliyorum kendi evime geldim mutfagin kokusunu alir almaz ögürmeye basladim
oh cok sukur yıyebılmıssın ne guzel ınsanın kendı evı kendıne daha cok kokuyo hamıleyken bende dun arkadasıma gıttım hıc bısey yoktu arkadasımdan cıktım motorla donerken esımle motordan aşşa böğğ

peynır yiyebılıyosan peynır ye canım benı rahatlatıyo onumde borekler duruyo ben peynır yıyorum

Doktor tuz, turşu, maydonoz ve naneyi oldukca az tüket dedi canm bana.

Son düzenleme:
Hadi yaa Herkesin ilk tepkisi göbeğin erken cikmis oldu :))) Ay ilk defa karnim doydu yemek yemeyi özlemisim resmen ya.Az kaldi atlaticaz insallah bu öğürmeleri.

Hadi yaa Herkesin ilk tepkisi göbeğin erken cikmis oldu :))) Ay ilk defa karnim doydu yemek yemeyi özlemisim resmen ya.Az kaldi atlaticaz insallah bu öğürmeleri.
aynen canım cok az kaldı ondan sonra hamılelıgın tadını cıkarmaya baslıycaz en sevdıgım seylerden tıksındım dondurma yıyemıyorum desene senınde göbiş hemen kocaman olcak olsun olsun cok tatlı gorunuyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…