2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benim tansiyonum düşük genelde. dr turşu sormadım ama kendisi yiyebiliosan canın çektikçe tuzlu tüketebilirsin demişti. şasırmıştım.. kendimce tansiyona bağladım olayı bende
Bende sürekli düşük tansiyonla gezen biriyim ama hamilelikte tuzun oldukca zararli oldugunu söyledi siskinlik yaptigi icin.

deli gibi dondurma yiyorum özellikle orman meyveli ve çilekli, çilek, yeni dünya, kiraz, erik dışında hepsini yiyorum. bari vitamin alsın vücudum. allahtan meyve yiyebiliyorum canım yaa

sabırsızlıkla bekliyorum o günleri allah herkesin yardımcısı olsun

Bende sürekli düşük tansiyonla gezen biriyim ama hamilelikte tuzun oldukca zararli oldugunu söyledi siskinlik yaptigi icin.
zaten dün olayı abartmışım sanırım tövbe daha ağzıma sürmem.. gece ne çektim bi ben bilirim. en fazla tuzlu ayran turşudan da öğğğ geldi aldım hevesimi ondanda.

deli gibi dondurma yiyorum özellikle orman meyveli ve çilekli, çilek, yeni dünya, kiraz, erik dışında hepsini yiyorum. bari vitamin alsın vücudum. allahtan meyve yiyebiliyorum canım yaa
o ıyımıs ben bıtek gelısım nedenıyle muza takmıs durumdayım mıdem bulansada yıyorum gerısıyle pek aram yok

Benmde tam tersi dondurma cekio canm eşim almiyo bademciklerin siser diyo :)) Peynir ilk zamanlarda favorimdi surekli ayni seyleri tuketemiorum artik.Ne cektikkkk beee

Dün kayinvalideme yemege gittim kıtlıktan çıkmış gibiydim ekmegi bana bana yemek yedim kendime inanamadim baskasinin evinde yiyebiliyorum kendi evime geldim mutfagin kokusunu alir almaz ögürmeye basladim
Zaten kendi evinde kendin pişirdigin yemegin dışında herkesin yemeği tatli gelir yersin
Ogluma hamileyken ben zar zor pisirirdim yemek Esim yerken bile tiksinirdim ona bakarken hatta içimden Esim bu yemeği nasil yiyor diye gecirirdim EE yiyecek tabi adam hamile olan benim midesi bulanan benim :))ona gore hava hoş:)
Simdi bende iki hafta evden uzaklasicam bir hafta kayinvalidemde bir hafta annemde kalirim gelsin yemekler gitsin yemekler :))

Benmde tam tersi dondurma cekio canm eşim almiyo bademciklerin siser diyo :)) Peynir ilk zamanlarda favorimdi surekli ayni seyleri tuketemiorum artik.Ne cektikkkk beee
az kaldı canım en sevdıgım seyler benım ıcın kabus oldu dondurma hamburger pızza kumpır gormeye bıle dayanamaz olddum onceden olsa karnım tokta olsa yerdım ıyy dusununce bıle mıdem bulanıyo ınsallah benımkı doguma kadar boyle olurda cok kılo almam ben zaten kıloluyum 90 kıloya cıkarım ıstahım olsa ıgrenc

Ohhh en güzelini yaparsin valla evlerden firar etme zamanı geldi

Aynennn düşünmesi bilee öggggg

arkadaslarım merhabalar..
en son 600 lü sayfalarda yazmısım uzun suredır gıremedım
merak ettıgım bı sey var folık asıtten baska bı ılac kullanıyor musunuz acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…